maritbet girişmaritbet
Şekerbank’a yeni Genel Müdür Yardımcısı

Şekerbank’a yeni Genel Müdür Yardımcısı

Şekerbank’ın Strateji ve Süreç Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine Cem Muratoğlu getirildi.

 

 
Şekerbank'ın Strateji ve Süreç Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine Cem Muratoğlu getirildi. Cem Muratoğlu, Şekerbank'tan önce ING Bank'ta ve Akbank'ta Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışıyordu. Muratoğlu, Şekerbank'taki görevine 3 Mayıs 2010 tarihi itibariyle başladı.
 
1967 doğumlu olan Cem Muratoğlu, ODTÜ, Petrol Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Bilkent Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisansı yapan Muratoğlu, 2008 yılında Harvard Business School'da “Yönetici Eğitimi” aldı.
 
Çalışma yaşamına 1989 yılında petrol mühendisi olarak başlayan Cem Muratoğlu, kariyerine Perakende ve Bireysel Bankacılık alanında çeşitli üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunarak devam etti. Cem Muratoğlu, bankacılık sektöründeki kariyerine sırasıyla; 1992-1999 yılları arasında Interbank'ta, 1999-2001 arasında Finansbank'ta, 2001-2008 yıllarında Akbank'ta ve 2008-2010 yılları arasında ING Bank'ta devam etti.
 
Muratoğlu, Şekerbank'ın son yıllarda odak strateji ile ortaya koyduğu hızlı büyüme performansına ivme kazandıracak projelerde görev alacak.

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz