maritbet girişmaritbet
SEDAŞ'tan Bolu'ya 182 milyon lira yatırım!

SEDAŞ'tan Bolu'ya 182 milyon lira yatırım!

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), Bolu'da yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan yatırım ve bakım çalışmalarına 182 milyon lira kaynak ayırdı

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), Bolu'da yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan yatırım ve bakım çalışmalarına 182 milyon lira kaynak ayırdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, SEDAŞ, Bolu'da yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan yatırım ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kentteki ihtiyaçlara göre hazırlanan programda bu yılın sonuna kadar kapasite artırımı, şebeke yenileme ve ana hatlarda devam eden yeraltı çalışmalarının tamamlanması planlanıyor.

Söz konusu proje ile toplamda 182 milyon lira kaynak ayrılan bölgede yatırımın artarak sürmesi hedefleniyor.

İş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini önceliklendiren SEDAŞ saha ekipleri, Bolu genelinde yürüttüğü kapsamlı çalışmalarla 490 kilometreyi aşkın kablo-iletken çekimi ve 3 bin 500 direk montajını gerçekleştirdi.

Bu kapsamda, yıl sonuna kadar köyler de dahil olmak üzere ilave 12 beton köşk tipi trafo ve yaklaşık 52 direk tipi trafo tesisinin devreye alınması sağlanacak. Kesintisiz görev başında olan ekipler, kentin tümünde şebeke yenileme, yeni alternatif şebeke tesisi, kapasite artışı ve hatlarda güvenlik mesafesi düzenlemesi gibi çalışmalara devam ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Odyakmaz, yatırım projesinin kentteki ihtiyaçlara göre hazırlandığını belirterek, 'Kaliteli hizmet ve kesintisiz enerjiyi hedefleyerek, Bolu'nun en güncel ihtiyaçlarını araştırarak müşterilerin beklentilerini karşılayacak yatırım planımıza ara vermeden tüm gücümüzle devam ediyoruz. 182 milyon lira kaynak ayırdığımız bölgenin tüm ilçelerinde aynı anda kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz. Yatırımlarımızı günden güne artırarak Bolu'ya verdiğimiz hizmetleri sürdüreceğiz.' ifadelerini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz