maritbet girişmaritbet
SEDAŞ'ın kesintisiz enerji çalışmalar sürüyor!

SEDAŞ'ın kesintisiz enerji çalışmalar sürüyor!

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), faaliyet gösterdiği bölgelerde meydana gelen olumsuz hava koşullarından dolayı hasar gören elektrik dağıtım şebekesinin onarım ve yenileme çalışmaları için 501 kişilik ekibiyle hasarları giderdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 20 bin kilometrekarelik alanda 2 milyonu aşkın müşteriye enerji dağıtım hizmeti sunan SEDAŞ, şiddetli hava muhalefetine rağmen kesintisiz enerji sağlayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Şirket, Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Gebze bölgelerinin muhtelif köy ve mahallerinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle meydana gelen elektrik kesintilerine karşın 501 saha çalışanıyla mücadele etti.

Olumsuz hava şartları nedeniyle çağrı merkezine müşterilerden gelen başvuruları en kısa sürede yanıtlamak için çaba gösteren SEDAŞ, 125 kişilik müşteri temsilcisi ekibini takviye çalışanlarla destekleyerek iletişim hatlarının kapasitesini artırdı.

Müşterilerin kesintisiz erişim sağladığı SEDAŞ 186 çağrı merkezi, 0530 9191919 numaralı Whatsapp hattı, SEDAŞ mobil uygulaması, Web-Chat ve Web Online işlemler kanallarında zaman zaman hava muhalefeti kaynaklı aşırı yoğunluklar meydana geldi.

Açıklamada, 'Bölgemizde meydana gelen hava muhalefeti nedeni ile 329 kişilik saha ekibimiz, yüksek teknolojiye sahip 4 adet dronumuz, sepetli, pick up ve vinçten oluşan 129 aracımızla kesintisiz enerji için sahalarda görev yaptık. Tam kadro faaliyet gösterdiğimiz çalışmalarımıza, 172 kişilik yüklenici saha çalışanı ve 25 arazi aracı da destek verdi. Zorlu hava koşullarına rağmen bölgemiz genelinde 501 saha çalışanı ve 154 araç ile aralıksız çalışmalarımızı sürdürdük. Şiddetli hava muhalefeti sonucu oluşan hasarları gidermek için gece gündüz demeden sahada teyakkuza geçtik.' ifadeleri kullanıldı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz