maritbet girişmaritbet
Sağlamlığı ve konforu bir arada sunan teknoloji!

Sağlamlığı ve konforu bir arada sunan teknoloji!

‘Tam Kapsamlı Güvenlik’ anlayışıyla bütünsel güvenlik çözümleri sunan Kale Kilit’in çatısı altında hizmet veren Kale Kapı ve Pencere; sektörün ispanyolet, tek açılım, çift açılım, cephe makası, aksesuar ve kilit ihtiyacını karşılıyor. Sektör profesyonellerinin ihtiyaçlarına karşı inovatif çözümler sunan Kale Kapı ve Pencere’nin son teknoloji ile ürettiği sürme sistemleri en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Kale Kapı ve Pencere, ev ve iş yerlerinde konforu üst seviyeye çıkartmak amacıyla geliştirdiği ürünleri ile sektöre yenilikçi çözümler sunuyor. Bu çözümlerden biri olan Aksu Kaldırmalı Sürme ve Aksu Devirmeli Sürme Sistemleri, sağlamlığı ve kullanım kolaylığı ile sektör profesyonellerinin ilk tercihleri arasında yerini alıyor. Dayanıklılık ve direnç açısından yüksek özelliklere sahip çelik takviyeli malzemeden üretilen Aksu Kaldırmalı Sürme ve Aksu Devirmeli Sürme Sistemleri, 130 ve 300 kg arasındaki ağırlığı taşıyabilecek kapasiteye sahip alüminyum gövde yapısı ile uzun yıllar kullanımıyla da dayanıklılığını ispatlıyor.

Mükemmel ses ve ısı yalıtımı

Teras, balkon, bahçe gibi geniş açıklıklara cephesi olan mekânlarda ve büyük pencere uygulamalarında görüş alanını kısıtlamadan uygulama yapma imkânı sunan Aksu Kaldırmalı Sürme ve Aksu Devirmeli Sürme Sistemleri, kullanılan malzeme kalitesi ile aşırı sıcak ve soğuğa karşı maksimum yalıtım sağlıyor.

Aksu Kaldırmalı Sürme Sistemi, dar profiller ve dar profil sistemleri için tercih ediliyor. Ürün 150 ve 300 kg’a kadar kanat taşıma kapasitesiyle geniş pencere veya teras girişleri için en uygun çözüm olarak ön plana çıkıyor. ISO-13126-17 standartlarında çevrim testlerinden başarı ile geçen ürün bu sayede kalitesini de belgeliyor.

Ahşap sistemlere ve PVC’ye uygun olarak tasarlanan Aksu Devirmeli Sürme Sistemi ise 130 kg'a kadar kanat taşıma kapasitesi ile havalandırma ve sızdırmazlık özelliklerinin yanı sıra mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlıyor. Devirme özelliği sayesinde kanadın tam açılmasını gerektirmeden havalandırma yapılabilme imkânı sunan Aksu Devirmeli Sürme Sistemi, ISO-13126-17 standartlarında çevrim testlerinden başarı ile geçen ürünler arasında yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz