maritbet girişmaritbet
Roca, yeni Ona koleksiyonunu dünya çapında bir lansman ile tanıttı

Roca, yeni Ona koleksiyonunu dünya çapında bir lansman ile tanıttı

Banyo alanları için geliştirdiği yenilikçi ürünlerini dünyaya sunan Roca; konfor, biçim ve işlevselliği bir araya getiren serilerine bir yenisini daha ekledi.

Tasarım odaklı yeni banyo koleksiyonu Ona, Barselona'daki Joan Miró Vakfı tarafından düzenlenen küresel online lansmanda aynı anda yaklaşık 4 bin kişiye tanıtıldı. 

Tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından Roca, büyüme stratejisi kapsamında portföyünde bulunan vitrifiye, armatür, küvet ve duş sistemlerini içeren yenilikçi koleksiyonlarını yaşam alanları ile buluşturmaya devam ediyor.  30 Kasım’da dünya çapında yayınlanan bir lansmanla yeni koleksiyonu Ona’nın tanıtımına başlayan Roca,  Barselona'daki Joan Miró Vakfı'nda düzenlenen etkinlikte yeni koleksiyonunun tasarım, geliştirme ve üretim süreçlerine yönelik profesyoneller eşliğinde sunum yaptı.   

“Doğal malzemelere saygılı ve sürdürülebilir yaklaşıma sahip tasarım”

Katılımcılar ve üretimden sorumlu kişiler ile tasarım odaklı,  Fineceramic® ve Stonex® malzemeleri gibi son yenilikleri içeren koleksiyon Ona tanıtıldı. Roca Group'un Kurumsal Pazarlama ve Tasarım Direktörü Marc Viardot, Roca’nın her projeyi modern dünyaya daha uygun hale getirmek, karşılaştığı yeni zorluklara en iyi çözümleri geliştirmek için ortak bir hırsla çalıştıklarına dikkat çekti. Roca Tasarım Merkezi ekibi yönetimi ile Benedito Design stüdyosu ve NOA Intelligent Design ekiplerince geliştirilen yeni koleksiyonun değerlerini, “Doğal malzemelere saygılı ve sürdürülebilir yaklaşıma sahip, zamansız, son derece işlevsel ve erişilebilir bir tasarım” sözleriyle vurguladı. 

“Fineceramic® malzeme  ile yeni tasarım olanaklarından yararlandık”

Roca'nın banyoları tasarlamak için gereken tüm ürünleri bir araya getiren yeni koleksiyonu Ona’nın çalışma metodolojisine yönelik bilgi veren Benedito Design Kıdemli Ürün Tasarımcısı Gae Benedito, “Tek bir ekip gibi çalıştık. Roca Tasarım Merkezi’nin bilgi ve uzmanlığını yanımızda hissetmek güven verdi. Biz de yenilikçi tekliflerle Roca’nın uzmanlığına katkıda bulunduk. Birlikte nihai çözüme ulaştık”  dedi.  Koleksiyonda katkısı olan NOA Intelligent Design'ın Baş Tasarımcısı Carolina Velasquez ise "Lavabo tasarımı için, Fineceramic® gibi özel olarak Roca tarafından geliştirilen bir malzemenin sunduğu tüm yeni tasarım olanaklarından yararlandık" diye konuştu. 

“Bir iç mimar olarak; yeni koleksiyonun özelliklerine değer veriyorum”

Koleksiyonun seramik parçaları ve armatürlerinin üretim süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cobalto Studio iç tasarım çalışmasının kurucusu Gabriel Escamez seriyi oluşturan çok çeşitli öğelerin altını çizdi. Gabriel Escamez, “Ona koleksiyonu basit ve organik, doğayla bağlantılı ve herhangi bir alana kolayca entegre edilebilir. Çok yönlülüğü ve geniş boyut yelpazesi, mobilya ve aksesuarlarla son derece uyumlu olmasını sağlıyor. Bu, bir iç mimar olarak gerçekten değer verdiğim bir şey”  dedi.

Yuvarlak masa toplantısına üretim süreçlerinde yer alan profesyoneller katıldı

Yeni Ona koleksiyonunun sunumuna, tasarım, geliştirme ve üretim süreçleri ile iletişim kampanyasında yer alan profesyoneller katıldı. Roca Group'un Kurumsal Pazarlama ve Tasarım Direktörü Marc Viardot ; NOA Intelligent Design'ın baş tasarımcısı Carolina Velasquez ; Benedito Design Kıdemli Ürün Tasarımcısı Gae Benedito; iç tasarım stüdyosu Cobalto'nun kurucusu Gabriel Escamez; ve marka ajansı Clase Bcn'nin direktörü Daniel Ayuso, mimar, iletişimci ve araştırmacı Nuria Moliner moderatörlüğünde yürütülen bir yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirildi.  Koleksiyonun üretim süreçleri hakkında bilgi edinmek için sırasıyla Anadia (Portekiz) ve Gavà'daki (İspanya) Roca fabrikalarına canlı bağlantı sağlandı. Ona koleksiyonunda yer alan yeni ürünler, Mart 2022'ye kadar Roca Barcelona Galeri’de sergilenecek. 2022 yılında ise Roca Türkiye Koleksiyonuna dahil olacak. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Roca, yeni koleksiyonlarıyla ISH 2023 fuarına katılıyor
  • 07.03.2023 16:39

Roca, yeni koleksiyonlarıyla ISH 2023 fuarına katılıyor

Roca, fuar öncesinde özel katılımlı lansmanla mimarları Barcelona’da ağırladı&nb ...

Roca banyo mobilyalarıyla stil, kalite ve işlevsellik sunuyor
  • 12.11.2022 13:17

Roca banyo mobilyalarıyla stil, kalite ve işlevsellik sunuyor

Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde ...

Roca, geleceğin banyolarını tasarlıyor
  • 17.09.2022 14:40

Roca, geleceğin banyolarını tasarlıyor

Roca, hayatı kolaylaştıran teknolojilerle ile banyoları keyifli bir yaşam alanın ...

Roca’da her banyoya uygun çözüm var!
  • 11.08.2022 17:27

Roca’da her banyoya uygun çözüm var!

Farklı banyo ihtiyaçlarına özel ürünler sunan Roca, küçük banyoları işlevsel bir ...

Roca’dan duş teknelerine yenilikçi yaklaşım!
  • 06.08.2022 12:59

Roca’dan duş teknelerine yenilikçi yaklaşım!

Banyo alanları için geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen marka ...

Roca Grup sürdürülebilirliğe odaklandı, cirosunu yüzde 21.9 artırdı!
  • 23.07.2022 00:45

Roca Grup sürdürülebilirliğe odaklandı, cirosunu yüzde 21.9 artırdı!

Banyo ürünleri üretimi ve pazarlamasında dünya lideri Roca Grup, sürdürülebilirl ...