maritbet girişmaritbet
Radisson uluslararası portföyüne en fazla odayı ekleyerek rekor kırdı!

Radisson uluslararası portföyüne en fazla odayı ekleyerek rekor kırdı!

Radisson Otel Grubu, yeni açılışlar ve anlaşmalar ile 10 lider markadan oluşan uluslararası portföyüne 30 binden fazla oda ekleyerek 2023 yılını güçlü büyümeyle tamamlarken, bu sonuçlarla şirket, dönüşüm planının başladığı 2018 yılından bu yana faaliyetlerini yüzde 50 büyütmüş oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Radisson Otel Grubu, 2023'te Uluslararası portföyüne en fazla oda ekleyerek yeni bir rekora imza attı.

Radisson Otel Grubu, 2023'te portföyüne 30 binden fazla oda eklerken, çok sayıda anlaşma ve açılış gerçekleştirdi. Grubun öncü markası Radisson Blu ise üst üste 12'nci kez Avrupa'nın en büyük üst segment markası olmaya devam etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Radisson Otel Grubu Küresel Geliştirme Başkanı Elie Younes şunları kaydetti:

'Dünya çapında 250'den fazla anlaşma ve açılışla portföyümüze eklenen 30 binden fazla odayla şimdiye kadarki en yüksek rakamı yakalamamıza ve 2023 yılını güçlü bir şekilde tamamlamamıza yardımcı olan otel sahiplerimize ve çalışma arkadaşlarımıza minnettarız. Enflasyonun yavaşlaması ve yatırımcıların sektöre ilgisinin devam etmesi ile birlikte 2024'ün de 2023 yılının devamı olmasını bekliyoruz. İnovasyonlarımıza ve sürekli değişen ortama uyum sağlamaya devam ederek otel sahiplerimize daha fazla fırsat, misafirlerimize daha fazla seçenek sunmaya kararlılıkla devam edeceğiz.'

Radisson Collection yeni pazarlara adım attı

Açıklamada 2023 yılında Grubun portföy bazında ve önemli destinasyonlar genelinde elde ettiği başarılar hakkında bilgi verildi.

Buna göre, grubun Almanya'nın başkentindeki ilk Radisson Individuals tesisi Hotel Berlin, Berlin, 700'den fazla odası ve süitiyle şehrin en büyük dördüncü oteli olarak hizmet vermeye başladı. Radisson Individuals ayrıca Hotel YAC Paris Clichy, a member of Radisson Individuals ve Lewit Hotel Pattaya, a member of Radisson Individuals tesislerinin açılışıyla Paris ve Tayland'da da ilk kez hizmete açıldı.

Grup, Hindistan Navsari'deki Uday Palace Navsari, a member of Radisson Individuals ve Manali'deki Palchan Hotel & Spa, a member of Radisson Individual Retreats olmak üzere iki yeni Radisson Individuals tesisi açtı.

Radisson Collection markası Hindistan, Nijerya, Mısır ve Litvanya'da yaptığı önemli anlaşmalar ve açılışlar ile birçok yeni pazara adım atmasına ek olarak Belçika'da sözleşme imzaladığı Radisson Collection The National Hotel, Brussels. gibi oteller ile halihazırda faaliyet gösterdiği pazarlarda da portföyünü genişleterek 2023 yılında gücüne güç kattı.

2023, tasarımın ve modanın başkentinin ikinci, İtalya'nın ise beşinci ikonik tesisi olan Radisson Collection Hotel, Santa Sofia Milan’ın merakla beklenen açılışını beraberinde getirdi.

Radisson Otel Grubu, Mayıs 2022'de yaptığı ilk duyurunun ardından, premium yaşam tarzı markası art'otel’in büyümesini küresel çapta hızlandırmak için 2023 yılında PPHE ile birlikte çalıştı. art'otel'in entegrasyonuyla portföyünü genişleterek on farklı markayı tek bir çatı altında toplayan grup, sanat ile yaşam tarzı konseptlerini bir araya getiren art'otel ile konuklara ve otel sahiplerine benzersiz ve zamanın üzerinde bir değer önerisi sundu. art'otel London Battersea Power Station’ın büyük beğeni toplayan açılışının ve son olarak Zagreb'deki art'otel açılışının ardından marka, önümüzdeki süreçte Roma ve Londra Hoxton'da yeni açılışlar planlıyor.

Radisson markası, sektörün en hızlı büyüyen markası unvanını korudu

Kasımda grup, Radisson Blu'nun öne çıkan tesisi Radisson Blu Hotel at Porsche Design Tower Stuttgart’ın açılışı ve Paris’teki Triangle projesi kapsamında şehrin yeni karma kullanım destinasyonu olması beklenen yeni bir Radisson Blu oteli ile yaptığı anlaşma ile 21. yüzyılın konaklama sektöründe olağanüstü bir dönemin kapılarını araladı.

Birçok ödüle sahip dünyaca ünlü mimarlar Herzog & de Meuron tarafından tasarlanan yeni Radisson Blu tesisi, kentin gelecekteki simgelerinden biri olmaya aday bulunuyor. Ürdün, Fas, Hindistan, Türkiye, Polonya, Suudi Arabistan ve Nijerya'daki yeni Radisson Blu tesisleri de duyurulan ek açılışlar ve anlaşmalar arasında yer aldı.

Radisson markası, sektörün en hızlı büyüyen markası unvanını korudu. Radisson, 2023 yılında açılışlar ve anlaşmalar ile portföyüne 40'a yakın tesis ekledi. Grup, İsviçre'deki faaliyetleri kapsamında Zürih'in en büyük otelini açtı. Birleşik Krallık'ta portföyüne yeni tesisler ekleyen marka, tropik Réunion Adası, Budapeşte ve Bakü gibi yeni destinasyonlarda ilk kez hizmet vermeye başladı. Grup, Hindistan'daki varlığını Keşmir bölgesindeki yedinci otel olan Radisson Hotel Sonamarg’ın açılışıyla daha da güçlendirdi.

Grubun canlı ve güçlü markası Radisson RED, Radisson RED Belgrade ile imzalanan anlaşmayla Sırbistan pazarına ilk adımını attı. Radisson RED, Radisson RED Helsinki’nin açılışıyla dünyanın en mutlu ülkesinin yeşil başkenti Helsinki'de, Radisson RED Tbilisi ile de Gürcistan’da hizmete başlayan Radisson RED, Tayland’da yaptığı bir anlaşma ile de sosyal ve nitelikli teknolojiyle donatılmış konseptini popüler bir destinasyon olan Phuket’e taşıdı.

Resort Oteller, Grubun ticari faaliyetleri, otel sahipleri ve misafirler nezdindeki önemli konumunu korudu

Resort Oteller, grubun ticari faaliyetleri, otel sahipleri ve misafirler nezdindeki önemli konumunu korudu. Yunanistan'da Radisson Blu Resort, Mani, Hindistan'da Radisson Blu Resort, Kumbhalgarh ve Filipinler'de Fridays Boracay, A Radisson Collection Resort ile yapılan anlaşmalar ile portföyüne yeni eklemeler yapan Grup, en büyük resort otel işletmecisi konumunda bulunduğu Fiji, Türkiye ve Polonya'da da portföyünü genişletti. Resort oteller 2024 yılında da Grubun stratejik büyüme planında önemli bir rol oynamaya devam edecek.

Radisson Otel Grubu, Forbes Dergisi tarafından seyahat sektöründe dünya genelinde en iyi üçüncü işveren seçildi ve diğer pek çok prestijli ödüle layık görüldü. Üç yıl üst üste 'Dünyanın En İyi İşverenleri' listesinde yer alan Radisson Otel Grubunun ekip üyelerine gösterdiği bağlılığının gerçek bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

Global Travel Hall of Fame'de Sürdürülebilir İşletme Ödülü'ne layık görülen Grup, sorumlu seyahat ve turizm konusundaki kararlı duruşunu bir kez daha ortaya koydu. Grup aynı zamanda A World for Travel tarafından Sürdürülebilir Otel İşletmeciliğinin Temel İlkeleri’nin geliştirilmesindeki rolü nedeniyle 'Çevresel Etki' ödülüne layık görüldü. Grubun lider internet sitesi RadissonHotels.com, ve mobil uygulaması ve özellikle sektörde öncü ve lider konumdaki Üç Boyutlu İçerikler Projesi toplam beş prestijli ödül kazandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz