maritbet girişmaritbet
Radisson 3 yeni otel anlaşmasıyla İstanbul'da konumunu güçlendiriyor

Radisson 3 yeni otel anlaşmasıyla İstanbul'da konumunu güçlendiriyor

Radisson Otel Grubu, İstanbul'da üç yeni otel anlaşmasıyla Türkiye'deki iddialı büyüme ve gelişme planını sürdürüyor.

Radisson Otel Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, dünyaca ünlü metropollerden biri olan İstanbul, Avrupa ve Asya kıtaları arasında köprü oluşturan ikonik Boğaziçi ve zengin kültürel mirasıyla ünlü. Önemli bir tarihi ve coğrafi öneme sahip olan ve hareketli limanlar ve uluslararası havalimanlarının yanı sıra iş merkezleri ve fuar alanlarından oluşan güçlü bir ulaşım ağı sunan İstanbul, dünya ticareti için önemli bir bağlantı noktası. Şehir, Radisson Otel Grubunun Türkiye portföyünün yarısına ev sahipliği yapıyor. Grubun gelişmekte olan Arnavutköy, Kartal ve Merter bölgelerinde gerçekleştirdiği son üç otel anlaşması, bu dinamik pazara olan bağlılığını daha da güçlendiriyor.

Radisson Hotel İstanbul Arnavutköy’ün 2025'in son çeyreğinde açılması planlanıyor. Dünyanın en büyük hava yolu seyahati merkezlerinden biri olan İstanbul Uluslararası Havalimanı'na arabayla 10 dakika uzaklıkta elverişli bir konuma sahip. Otel, 143 lüks oda ve süit, restoran, lobi bar, gerekli tüm donanıma sahip iki toplantı odası, kapalı yüzme havuzu, 1.052 metrekarelik geniş bir spa ve iki fitness merkezi dâhil olmak üzere çeşitli olanaklar sunuyor.

Radisson Blu Residences, İstanbul Kartal otelinin 2024'ün 4. çeyreğinden itibaren misafirlerini ağırlaması planlanıyor. İstanbul'un gelişen iş merkezleri ve yerleşim bölgelerinden biri olan Kartal semtinde açılacak 204 odaya sahip olan otel, iki ofis kulesi bloğuna ev sahipliği yapacak. Radisson Blu Residences, İstanbul Kartal, konuklarına her odada özel balkonun yanı sıra kahvaltı restoranı, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu ve 321 metrekarelik spa alanı da sunacak.

Radisson Hotel İstanbul Merter’in İstanbul'un tekstil merkezi Merter'de 2024 yılının 3. çeyreğinde açılması planlanıyor. Hem iş merkezlerine hem de şehrin önemli fuar alanlarına yakınlığıyla dikkat çeken otel, 267 geniş oda ve süitin yanı sıra bir restoran, lobi bar, kafe, üç toplantı odası, etkinlik salonu, perakende mağazaları ve 1.128 metrekarelik geniş bir spa'dan oluşacak. Otelde ayrıca kapalı yüzme havuzu ve spor salonu olanakları da bulunacak.

'2030'a kadar aynı hızla 100 otele ulaşarak bu yolda ilerlemeyi umuyoruz'

Açıklamada görüşlerine yer verilen Radisson Otel Grubu Afrika ve Türkiye Geliştirme Başkanı Ramsay Rankoussi, Türkiye'deki varlıklarının, portföylerinin yüzde 50'sinin pazar lideri olmayı sürdürdükleri İstanbul'da yer almasıyla stratejik olarak çeşitlilik gösterdiğini belirterek, 'İstanbul, portföyümüzdeki en hızlı büyüyen şehirdir ve pazar lideri konumumuzu ve marka bilinirliğimizi korumayı hedeflediğimiz için bizim için odak noktası olmaya devam etmektedir. Bu üç yeni otel anlaşması bu hedefi güçlendiriyor. Son üç yılda ülkedeki varlığımızı neredeyse iki katına çıkardık ve 2030'a kadar aynı hızla 100 otele ulaşarak bu yolda ilerlemeyi umuyoruz. İş ortaklarımıza bize duydukları güven ve vizyonumuza gösterdikleri bağlılıktan dolayı teşekkür ederiz.' ifadelerini kullandı.

Türkiye Franchise Hizmetleri ve Geliştirme Ülke Direktörü Baran Türkel de, 'Güçlü büyüme stratejimiz ve yeni çeşitlendirme yaklaşımımız sayesinde Türkiye'deki yatırım topluluğunun değişen ihtiyaçlarına cevap verebiliyoruz. Dönüşümden resortlara, iş otellerine ve rezidanslara kadar, her yıl varlığımızı geliştirmek ve konuk memnuniyetini yükseltmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Bu kararlılığımız çerçevesinde, turizmde hızlı büyüme yaşayan bir şehir olan İstanbul'un farklı bölgelerinde yeni oteller açmaya yönelik çalışmalarımıza devam ediyor ve aynı zamanda ülke çapında yeni destinasyonlarda ilave fırsatlarla ilerlemeyi hedefliyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz