maritbet girişmaritbet
QUBI, 'bina akustiği' etkinliğine ev sahipliği yaptı

QUBI, 'bina akustiği' etkinliğine ev sahipliği yaptı

QUBI, Amorim Cork Composites işbirliğiyle “Yeni Gürültü Yönetmeliği Kapsamında Bina Akustiği” etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Ses yalıtımı konusunda uzman ekibiyle bulunulan ortamı fonksiyonuna uygun olarak daha sessiz bir hale getirmek için çalışmalarını sürdüren QUBI, distribütörlüğünü üstlendiği Amorim Cork Composites işbirliğiyle 2 Temmuz Salı günü “Yeni Gürültü Yönetmeliği Kapsamında Bina Akustiği” etkinliğine ev sahipliği yaptı. Akustik Uzmanı Türker Talayman'ın da bir konferans ile yer aldığı etkinlik kapsamında mimarların yeni gürültü yönetmeliğine dair akıllarındaki tüm sorular cevaplandırıldı.

QUBI ve Amorim Cork Composites ev sahipliğinde düzenlenen “Yeni Gürültü Yönetmeliği Kapsamında Bina Akustiği” etkinliği, 2 Temmuz Salı günü İstanbul, Feriye'de gerçekleştirildi. Türkiye'nin önde gelen mimar ve iç mimarlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte QUBI ve Amorim yetkilileri ürünleri ve hizmetleri hakkında
bilgiler verirken, Akustik Uzmanı Türker Talayman da verdiği konferansla yeni gürültü yönetmeliği hakkında
mimarlara ışık tuttu.

Endüstrileşen, hızla büyüyen ve yoğun bir trafik artışına tanık olduğumuz günümüz şehirlerinde bireylerin en çok şikayet ettiği problemin gürültü olduğu bilinciyle araştırma ve geliştirme faaliyetlerini sürdüren QUBI, gürültü problemlerine çözüm üreterek, insanların günlük yaşam kalitelerini artırmak amacıyla yeni gürültü yönetmeliğinin masaya yatırdığı bu etkinlik ile mimarların talepleri ve geri dönüşlerini de alarak akustik kriterlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ses yalıtımı konusunda uzmanlaşmış bir firma olan QUBI, her türlü binada veya her türlü ekipmanda oluşan gürültü problemine çözüm üretiyor. İç mekanları fonksiyonlarına uygun olarak daha sessiz bir hale getirmeyi başaran QUBI, sektörün önde gelen firmalarından Amorim Cork Composites'in Türkiye distribütörlüğünü yapıyor; sistemin tamamlayıcı aksesuarlarını ise kendisi üretiyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz