maritbet girişmaritbet
Profilo BlackStar siyah cam nofrost buzdolabının reklamı yayında!

Profilo BlackStar siyah cam nofrost buzdolabının reklamı yayında!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni, şık tasarımlı ve geniş iç hacimli BlackStar siyah cam NoFrost buzdolabı için hazırladığı reklam filmi, alışverişte sınır tanımayan bir kadının macerasını anlatıyor. Alışveriş sonrası eve ulaşmakta zor anlar yaşayan ailenin, tüm yiyeceklerin buzdolabına kolayca yerleştirilmesiyle mutlu sonlanan macerasını konu alan reklam filminde “Alışverişte sınır tanımayan kadınların hayalini kurduğu geniş hacimli buzdolabının yeni Profilo BlackStar olduğu” mesajı veril

Bir market, eşiyle ve çocuğuyla alışveriş yapan bir kadın... Alışveriş biraz abartılınca, satın alınan yiyecekleri eve taşımak da ister istemez ufak tefek sorunlara sebep olabiliyor. Marketten alınan eşyalar otomobile sığmıyor, asansör bu yükü taşımakta zorlanıyor. Evin babası bile bu alışverişe sonunda isyan ediyor, ancak binbir zahmetle eve taşınan tüm yiyecekler geniş hacimli Profilo BlackStar buzdolabına kolayca yerleşiyor ve annenin yüzü gülüyor! 

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri tarafından Haziran ayında piyasaya sunulan şık tasarımlı, geniş iç hacimli yeni modeli siyah cam yüzeyli BlackStar NoFrost buzdolabı için hazırlanan reklam filmi, mutlu sonla biten eğlenceli bir alışveriş macerasını anlatırken, geniş iç hacmiyle dikkat çeken  buzdolabının hamarat ev hanımlarının en önemli yardımcısı olacağı mesajı veriliyor. 

Profilo Pazarlama Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu, Rafineri Reklam Ajansı  imzalı yeni reklam filmi ile ilgili olarak "Profilo Dayanıklı Ev Aletleri olarak sektördeki başarılarımızın arkasında yer alan temel etken müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımız ve işimizin her safhasında tüketicilerin ihtiyaçlarına verdiğimiz önem. Gözlemlediğimiz bu ihtiyaçların en başında gelenlerden biri de tüketicilerin buzdolaplarındaki daha fazla hacim gereksinimleri. BlackStar serisi buzdolabımız çok şık bir tasarıma sahip olmakla birlikte her türlü yiyeceğe yer bulabileceğiniz özel bölmelere sahip. “Renginde Asalet, tasarımında zarafet var” mottosuyla tanıttığımız yeni ürünümüzün sadece siyah rengiyle değil, sahip olduğu üstün teknolojik özellikleriyle de tüketicilerimizin yaşamına dokunacağına inanıyoruz. Özellikle mutfakta her şeyi elinin altında seven hanımların tanıştıktan sonra vazgeçemeyecekleri Profilo BlackStar NoFrost buzdolabımız geniş iç hacmi ile her ihtiyaca cevap veriyor.  Biz de reklam filmimizde bu mesajı eğlenceli bir şekilde vermeye çalıştık. Günlük hayattan iyi gözlemlenmiş bir kesiti espirili bir şekilde yansıtmaya çalıştığımız yeni reklam filmini tüketicilerimizin de büyük keyifle izleyeceğinden eminiz” dedi. 

Çekimleri Haziran ayında İstanbul'un farklı semtlerinde yapılan Profilo'nun yeni reklam filminin çekimlerinde yaklaşık 100 kişi görev aldı. Filmin yönetmenliğini ise Volkan Dede ve Tolga Erdem üstlendi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ev ekonomisine katkı sağlayacak tasarruf önerileri!
  • 28.10.2017 09:41

Ev ekonomisine katkı sağlayacak tasarruf önerileri!

Profilo, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü nedeniyle evde tasarrufun püf noktalarını a ...

Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti!
  • 25.07.2014 11:41

Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Ramazan Bayramı’na özel kaçırılmayacak bir fırsat ...

Profilo’dan Ramazan Bayramı coşkusunu artıran ürünler!
  • 23.07.2014 10:42

Profilo’dan Ramazan Bayramı coşkusunu artıran ürünler!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin hayatı kolaylaştıran dört farklı ürünü, Ramaza ...

Profilo’nun dört dörtlük ‘Çeyiz Kampanyası’ devam ediyor
  • 14.07.2014 14:59

Profilo’nun dört dörtlük ‘Çeyiz Kampanyası’ devam ediyor

Düğün sezonuyla artan yeni ev telaşına Profilo düzenlediği çeyiz kampanyası ile ...

Profilo’nun yepyeni mikseri ile tatlılar, börekler anında hazır!
  • 10.07.2014 14:42

Profilo’nun yepyeni mikseri ile tatlılar, börekler anında hazır!

Profilo’nun yepyeni ürünü MKS4820B Hazneli Mikser seti hayatı daha da kolaylaşt ...

Profilo bulaşık makinelerini bir ay denemek bedava olacak
  • 23.06.2014 12:09

Profilo bulaşık makinelerini bir ay denemek bedava olacak

Tüketiciye yönelik farklı kampanyalarıyla dikkat çeken Profilo Dayanıklı Ev Alet ...