maritbet girişmaritbet
Pakpen, İstanbul Pencere 2013 Fuarı'na katıldı!

Pakpen, İstanbul Pencere 2013 Fuarı'na katıldı!

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen Şirketler Grubu, 13–16 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Pencere 2013 Fuarı’na katıldı

 

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen Şirketler Grubu, 13–16 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Pencere 2013 Fuarı'na katıldı.  Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri sergilendi. 
 
Dünya standartlarına uygun üretim tesisleri, girişimci ve yenilikçi yapısıyla 1970'lerden bu yana yapı sektöründe  birçok ilke imza atan Pakpen Şirketler Grubu, bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen İstanbul Pencere 2013 Fuarı'na katıldı. 13 – 16 Mart 2013 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen İstanbul Pencere 2013 Fuarı'nda Pakpen pencere modelleri, kepenk ve panjur sistemleri, PakDoor dekoratif dış kapı ve kompozit kapı sistemleri ile Pak Board EPS ve XPS ısı yalıtım levhalarını tanıttı.
 
Avrupa'nın bu sektördeki en büyük fuarlarından birinin İstanbul Pencere Fuarı olduğuna dikkat çeken Pakpen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuza, “Pakpen Şirketler Grubu olarak İstanbul Pencere Fuarı'na 14 yıldır katılıyoruz. Bugüne kadar fuarı Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Ermenistan, Gürcistan, İran, İspanya, Kosova, Makedonya, Mısır, Romanya, Rusya, Sırbistan, Suriye, Ukrayna, Yunanistan olmak üzere birçok ülke ziyaret etti. 2012 yılında fuara 28 ülkeden 591 firma ve firma temsilciliğinin katıldığını biliyoruz. Yabancı katılımcıların fuara olan ilgisi bizi memnun ediyor. Hükümetin son dönemdeki vize konusundaki açılımı, gelişmekte olan ülkelerin bu fuarı ziyaret etmelerini sağlıyor. Özellikle hedef pazarlarımızın katılımıyla ürünlerimizin çeşitliliğini ve kalitesini birebir tanıtma fırsatı yakaladık” dedi.
 
“Boyanabilir Kapı” katılımcıların gözdesi oldu
 
18 farklı dış ve 11 farklı iç mekan kapı modeli ile sektördeki farkını ortaya koyan PakDoor üretime geçirmeyi planladığı boyanabilir kapısını tanıttı. Halihazırda ahşap görünümlü, folyo kaplamalı olarak üretim yapan PakDoor'un pazara sunduğu yeni boyanabilir, folyo kaplamasız, homojen kapı ve pervaz sistemleri sektör profesyonelleri ve son kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Tuza “Fuarda sergilediğimiz PVC Kapı-Pencere-Panjur ve Kepenk Sistemleri 22 yıldır dünyanın dört bir yanında ve Türkiye'nin bütün şehirlerinde tercih ediliyor. Bugüne kadar sektörümüzde birçok ilke imza attık. Boyanabilir kapı da bunlardan biri olacak. Artık herkes kendi zevkine göre kapısının rengini, desenini seçebilecek” dedi.
 
Her zevke uygun modeller
 
PVC-Kapı-Pencere-Panjur ve Kepenk Sistemleri sektöründe Optimal, Rival, Global, Oval, Sürme, Royal ve İdeal serileri bulunan Pakpen'in her binaya, her mevsime uygun pencere seçenekleri bulunuyor. Gürültüyü, soğuğu ve sıcağı dışarıda tutup, yüzde 40'a varan tasarruf sağlayan Pakpen pencerelerinin renkleri yıllarca solmuyor ve kolay temizlenebiliyor. AB normlarında CE belgeli olarak üretilen Pakpen ürünleri, 22 yıldır dünyanın dört bir yanında ve Türkiye'nin bütün şehirlerinde tercih ediliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BIG 5 Dubai Fuarı’nda Körfez yatırımcısıyla buluştu
  • 22.11.2014 11:49

BIG 5 Dubai Fuarı’nda Körfez yatırımcısıyla buluştu

Pakpen BIG 5 Dubai Fuarı’nda, ürünlerini tanıttı ...

 Pakpen, ürünlerini Azerbaycan’daki yapı sektörü ile buluşturdu
  • 03.11.2014 11:23

Pakpen, ürünlerini Azerbaycan’daki yapı sektörü ile buluşturdu

20. BAKUBUİLD-Bakü Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılan Pakpen, ürünlerini Azerbaycan ...

Yapı sektöründe kaliteli belgeleri global marka hedefine yaklaştı
  • 06.10.2014 11:44

Yapı sektöründe kaliteli belgeleri global marka hedefine yaklaştı

Osman Özdemir, TSE belgesinin, ürünle ilgili bir uygunsuzluk bildirildiğinde, k ...

Pakplast, Fransa ve Umman’dan 2 kalite belgesine layık görüldü
  • 21.07.2014 11:09

Pakplast, Fransa ve Umman’dan 2 kalite belgesine layık görüldü

Pakpen ihracat kapılarını ‘kalite’ anahtarıyla açıyor ...

PAKPEN ISO 500 listesine 203’üncü sırada yer aldı
  • 24.06.2014 14:27

PAKPEN ISO 500 listesine 203’üncü sırada yer aldı

2013 verilerine göre İstanbul Sanayi Odası tarafından Türkiye’nin 500 Büyük Sana ...

Pakpen, Yapı Fuarı’nda yenilikçi ve çevreci ürünlerini sergiledi
  • 20.05.2014 15:01

Pakpen, Yapı Fuarı’nda yenilikçi ve çevreci ürünlerini sergiledi

Yapı sektöründe bir çok ilke imza atan Pakpen, 6 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arası ...