maritbet girişmaritbet
Ortadoğu Grup İstanbul'un dört bir yanına imza atacak

Ortadoğu Grup İstanbul'un dört bir yanına imza atacak

Mehmet Gür, şirketin Fikirtepe ve Eyüp'te kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ettiğini ayrıca Kandilli ve Kağıthane'de de proje yapacaklarını açıkladı

Enerji sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve gayrimenkul sektörünün de lokomotif firmaları arasına adını yazdıran Ortadoğu Grup şirketinin CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür emlaktasondakika.com'a özel açıklamalarda bulundu. Projelerde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini anlatan Gür ‘Bu dönemde konut satabiliyorsak, seçim sonrası daha da iyi olacağını düşünüyorum' açıklamasını yaptı.

Gidişattan memnunuz

Merkez Zekeriyaköy projesinde ilk etabın önümüzdeki 6 ay içerisinde tamamlanacağını söyleyen Mehmet Gür ‘Zekeriyaköy projemizde inşaat yüzde 80 seviyelerinde. Satışların yüzde 50'sini tamamladık. Resim İstanbul'da ve Merkez Zekeriyaköy'de 48 aya kadar firma finansmanı sunuyoruz' açıklamalarında bulundu.

Resim İstanbul'a yoğun talep

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe'deki yeni projesi Resim İstanbul yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. 546 konutluk ilk etabın yüzde 20'sinden fazlasını sattıklarını açıklayan Mehmet Gür ‘Projede müşterilerin yüzde 70-80'lik kısmı firma finansmanıyla ödeme yapmayı tercih etti. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlk etabı 2015 yılı sonunda, 3-4 ay erken teslim edeceğiz' dedi. Gür, projenin tamamında yaşamın 2016 sonunda başlayacağını belirtti.

Yeni projeler yolda

Fikirtepe ve Eyüp bölgesinde 2 adet olmak üzere kentsel dönüşüm çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Mehmet Gür ‘Kandilli ve Kağıthane'de yeni projeler yapacağız. Arsalarımız hazır durumda. Kandilli'de inşa edeceğimiz proje butik ve konsept bir proje olacak. İçerisinde villalar yer alacak olan bu proje üzerinde de çalışmalarımız sürüyor. İnşaat ve satışları bu yıl içerisinde başlar' açıklamalarında bulundu. Gür ‘Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde de inşaata bu yılın ortasında başlayacaklarını bildirdi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mehmet Gür, 'Projelerimize yabancılar çok ilgi gösteriyor'
  • 13.09.2014 12:21

Mehmet Gür, 'Projelerimize yabancılar çok ilgi gösteriyor'

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, CNR Emlak 2014 Fuarı'nda emlaktaso ...

Ortadoğu Grup tanıtım filmi yayında
  • 11.02.2014 16:46

Ortadoğu Grup tanıtım filmi yayında

Ortadoğu Grup'a ait tanıtım filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Mehmet Gür Resim İstanbul'u anlatıyor
  • 10.02.2014 17:20

Mehmet Gür Resim İstanbul'u anlatıyor

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Sancaktepe Resim İstanbul projesin ...

Merkez Zekeriyaköy görücüye çıktı! Lansman yayında!
  • 03.06.2013 16:03

Merkez Zekeriyaköy görücüye çıktı! Lansman yayında!

Ortadoğu Grup'un yeni projesi Merkez Zekeriyaköy'ün lansmanı yapıldı. Toplamda 1 ...

Resim İstanbul maket fotoğrafları
  • 10.02.2014 16:21

Resim İstanbul maket fotoğrafları

Ortadoğu Grup'un Sancaktepe'de inşa ettiği Resim İstanbul projesinin maket görse ...