maritbet girişmaritbet
Orcan Küçükalıç Sigorta Danışmanlığı, yeni şubeler açmaya odaklandı!

Orcan Küçükalıç Sigorta Danışmanlığı, yeni şubeler açmaya odaklandı!

Orcan Küçükalıç Sigorta Danışmanlığı, gelecek yıl müşteri memnuniyetini arttırarak yüzde 50 büyüme hedefini gerçekleştirmek için Mersin genelinde ilçeler de dahil olmak üzere 5 yeni şube açmayı planlıyor

 

Şirketin gelecek yılki hedefleri arasında bireysel emeklilik danışmanlığı ile sağlık branşındaki çalışmalarına ağırlık vermek de yer alıyor. Orcan Küçükalıç Sigorta Danışmanlığı Sahibi Orcan Küçükalıç, sektöre 2004'te bireysel emeklilik alanında finansal danışman olarak adım attığını ve 2006'da Mapfre Genel Sigorta acenteliğini alarak kendi şirketini kurduğunu söyledi. Halen Mapfre Genel Sigorta acenteliğini sürdürdüklerini kaydeden Küçükalıç, bu yıl bünyelerine Sompo ve Aksigorta'yı da eklediklerini bildirdi. Türkiye genelinde hizmet verdiklerini belirten Küçükalıç, "Trafik ve kasko ağırlıklı çalışmamıza rağmen şirket olarak asıl uzmanlık alanımız inşaat all risk (mühendislik) sigortaları. İnşaat firmalarıyla görüşüp risk analizi ve ihtiyaç tespitinde bulunuyoruz. Özellikle işveren mali sorumluluk ve 3. şahıs mali sorumluluk teminatlarına spesifik çalışmalarla müteahhidin inşaatında hem fiziki oluşabilecek hasarlarını güvence altına alıyoruz hem de işçileri ile ilgili vefat ve sürekli sakatlıklarda SGK'nın rücu taleplerinin önüne geçiyoruz. İnşaat all risk branşı, çalışmalarımızın üçte birini oluşturuyor" dedi.
 
"All Risk branşını, yangın branşı ile eş düzeye getirdik"
Geçen yıl inşaatlara yönelik all risk sigortalarında oldukça yoğun bir çalışma yürüttüklerini anlatan Orcan Küçükalıç, "Bu yıl ise yangın branşında atılım yaparak risk analiz sonuçları üzerinde ihtiyaç tespitleriyle şahıs veya kurumların doğal afetten sorumluluk sigortalarına kadar ihtiyaçlarının belirlenmesi açısından danışmanlık hizmeti verdik" diye konuştu. Küçükalıç, sigortacılığın sadece fiyatlandırma olmadığını, asıl işin hasar takip ve müşteri memnuniyetinden geçtiğini ifade etti. Aynı zamanda sağlık branşını aldıklarını açıklayan Küçükalıç, bu alanda henüz çok yeni olduklarını ve gelecek yıl bu alana daha çok ağırlık verebileceklerini söyledi.
 
2006'dan bu yana her yıl istikrarlı olarak ortalama yüzde 50 büyüdüklerini ifade eden Orcan Küçükalıç, "Gelecek yıl da müşteri memnuniyetini arttırarak yüzde 50 büyüme hedefini gerçekleştirmek için Mersin genelinde ilçeler de dahil olmak üzere 5 yeni şube açmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'de her iki konuttan biri sigortasız!
  • 06.07.2020 10:09

Türkiye'de her iki konuttan biri sigortasız!

Türkiye’deki Zorunlu Deprem Sigortası oranlarına göre, ülkemizde her iki konutta ...

Konutların yüzde 50'sinde DASK sigortası var
  • 15.05.2018 12:46

Konutların yüzde 50'sinde DASK sigortası var

Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, "Konutların yüzde 50'si araçların yüzde 80'i ...

Evlerde hırsızlığa karşı önlem alınmıyor!
  • 27.07.2017 11:52

Evlerde hırsızlığa karşı önlem alınmıyor!

Aksigorta’nın yaptığı araştırmaya göre birçok evlerde hırsızlığa karşı önlem alı ...

Evlerimiz için sigorta yaptırma oranı sadece yüzde 3!
  • 11.08.2016 09:52

Evlerimiz için sigorta yaptırma oranı sadece yüzde 3!

Aksigorta'nın yaptırdığı ev-eşya kazaları ve güvenliği araştırmasına göre ev kaz ...

Aksigorta, Fındıklı'daki binasından Buyaka'ya taşınıyor
  • 03.10.2014 11:07

Aksigorta, Fındıklı'daki binasından Buyaka'ya taşınıyor

Aksigorta, Galataport Projesi’yle birlikte turizm bölgesine dönüşecek olan Fındı ...

Aksigorta’dan 10 milyon liralık bina satışı!
  • 02.10.2014 10:22

Aksigorta’dan 10 milyon liralık bina satışı!

Aksigorta’nın Ankara Bölge Müdürlüğü’nün içinde bulunduğu bina satıldı ...