maritbet girişmaritbet
Odeabank'ın ilk şubesi Maslak Olive Plaza'da hizmete girdi!

Odeabank'ın ilk şubesi Maslak Olive Plaza'da hizmete girdi!

2 Ekim tarihinde BDDK tarafından faaliyet izni onaylanan Odeabank, İstanbul'da açtığı ilk şubesi ile müşterilerine hizmet vermeye başladı

 

Yıl sonuna kadar İstanbul, Ankara ve İzmir'de 7 şube açmayı planlayan Odeabank, şubelerinde kullandığı teknoloji ve müşteri hizmetleri anlayışı ile 12 yıl aradan sonra bir ilki gerçekleştirdiği Türk bankacılık sektöründe, bir adım önde olmaya kararlı.
 
Türkiye'de ilk 5 yıl içerisinde 2 bin kişiye istihdam sağlamayı amaçlayan Odeabank, ilk şubesini İstanbul Maslak Olive Plaza'da hizmete açtı.
 
Odeabank'ın "Ticari ve Kurumsal Merkez"i olarak hizmet vermeye başlayan ilk şubesinde tüm bireysel bankacılık hizmetleri de sunulacak. Tüm bu hizmetler ve ürünler hakkında detaylı bilgi almak isteyen müşteriler için çağrı merkezi 444 8 444 ve www.odeabank.com.tr web sitesi de aynı tarihte hizmete açıldı. Müşteri memnuniyetini en iyi noktaya taşıyabilmek için, hız ve servis kalitesini artıracak gelişmiş teknolojilerle donatılan Odeabank şubelerinde;
 
"meeter&greeter" hizmeti de veriliyor. Hizmet kapsamında müşteriler; kendileri ile özel olarak ilgilenen görevliler tarafından karşılanarak, doğru birimlere yönlendiriliyor ve şubede ihtiyaç duydukları birçok konuda yardım alıyorlar.
 
Yenilikçi ve dinamik çizgilerle teknolojinin içiçe geçtiği yepyeni bir şube konsepti
 
Odeabank şubeleri; iletişim, samimiyet ve hızlı hizmet anlayışını ifade ederken, kusursuz bir mekan deneyimi de sunuyor.. İç mekan tasarımında kıvrımlı hatların tercih edildiği şubelerde, Odeabank'ın samimiyet duygusu ve müşterilerin bireysel ilgi ve isteklerine verilen önem vurgulanıyor. Odeabank'ın özgün şube konseptinde kullanılan transparan malzeme kullanımı ise bankacılık anlayışındaki şeffaflık ve güvenilirliğini ortaya koyuyor.
 
Odeabank şubelerinde herşey parmaklarınızın ucunda
 
Herşey parmaklarınızın ucunda anlayışı ile şubelerin kapısından içeri girmeden vitrinlerde yer alan dokunmatik ekranlardan; ürün bilgilerine ulaşmak ve çeşitli interaktif uygulamalar kullanmak mümkün. Odeabank'ın tüm ATM'leri de dokunmatik olarak hizmet veriyor.
 
Müşterilere yönelik teknolojik imkanların yanında, Odeabank şubelerinde kablosuz yazıcılar ve kablosuz toplantı odaları ile personelin de teknolojinin getirdiği tüm olanaklardan yararlanması sağlanıyor.
 
Şube içerisindeki bekleme alanlarında da müşterileri için fark yaratan Odeabank, ikinci nesil masa bilgisayar formu olarak adlandırılan dokunmatik masa bilgisayarlarını (Microsoft Surface teknolojisi) ve tablet bilgisayarları müşterilerinin kullanımına sunuyor. Müşteriler, görsel zenginliği ve multi-touch dokunma kabiliyetini bir araya getiren dokunmatik masalar ve tabletler sayesinde, işlemlerinin yapılmasını beklerken, tüm bankacılık veya online bireysel ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.
 
Odeabank Maslak Şubesi: Olive Plaza, Maslak Mahallesi Ahi Evran Caddesi No.11
 
Şişli - İstanbul Türkiye
 
Haberler.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Odeabank’ın toplam kredileri 23,5 milyar TL’ye ulaştı
  • 08.11.2016 17:04

Odeabank’ın toplam kredileri 23,5 milyar TL’ye ulaştı

Odeabank’ın toplam kredileri 23,5 milyar TL’ye, mevduatları 25,5 milyar TL’ye, a ...

Odeabank’ta yüzde 0.86 oranından başlayan konut kredisi
  • 04.11.2013 12:17

Odeabank’ta yüzde 0.86 oranından başlayan konut kredisi

Odeabank, ev sahibi olmak isteyenlere sağladığı konut kredisi imkanları ile fark ...

Odeabank Kayseri’de yeni şube açtı!
  • 23.08.2013 11:38

Odeabank Kayseri’de yeni şube açtı!

Odeabank'tan yapılan açıklamaya göre, geçen yıl ekim ayında faaliyetlerine başla ...

Symbol Kocaeli projesinin kredi finansmanını Odeabank sağlayacak!
  • 16.08.2013 08:33

Symbol Kocaeli projesinin kredi finansmanını Odeabank sağlayacak!

İstanbul ve Kocaeli'de yaklaşık 4 bin konut ve işyeri inşa eden Kavanlar İnşaat' ...

Vadi İstanbul’da 783 bin TL’ye 3+1!
  • 05.05.2013 15:55

Vadi İstanbul’da 783 bin TL’ye 3+1!

Maslak'ın devamı niteliğinde planlanan ve Ayazağa'da inşa edilen Vadi İstanbul’d ...

Odeabank, zincir mağazalar içinde şubeler açacak!
  • 29.04.2013 15:15

Odeabank, zincir mağazalar içinde şubeler açacak!

Altı ay önce faaliyet izni alan Odeabank yönetiminin yılsonu hedefi ilk 15 banka ...