maritbet girişmaritbet
ODE Yalıtım, İSO İkinci 500 listesinde 207 basamak yükseldi

ODE Yalıtım, İSO İkinci 500 listesinde 207 basamak yükseldi

Dünya markası olma yolundaki iddiasını her geçen gün pekiştiren ODE Yalıtım, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde 207 sanayi kuruluşunu birden geride bırakarak 108’inci sıraya yerleşti


 


Dünya markası olma yolundaki iddiasını her geçen gün pekiştiren ODE Yalıtım, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde 207 sanayi kuruluşunu birden geride bırakarak 108'inci sıraya yerleşti. ODE, sıralamada en fazla yükselen 12. kuruluş olarak önemli bir başarıya imza attı.


ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, yeni hedeflerini, “2010 yılında en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde yer almak” olarak açıkladı.


Yerel bir güçten dünya markası yaratmak hedefiyle atılımlarını sürdüren ODE Yalıtım'ın başarısını rakamlar da teyit ediyor.
Son olarak İSO tarafından yapılan “Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu–2009” değerlendirmesinde 207 sıra birden yükselme başarısını gösteren ODE, böylece Türk sanayinin birçok önemli şirketini de geride bıraktı.


Geçen yıl listenin 315'inci sırasında yer aldıklarını, ancak 2009 yılı boyunca gerçekleştirdikleri yatırımlarla en fazla yükseliş gösteren 12. şirket olmayı başardıklarını belirten ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Tüm sanayi firmalarına ve sektörümüzdeki küçük firmalara örnek olacak bir başarı hikayesine imza attık. Şimdiki hedefimiz, 2010 yılında en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde yer almak” dedi.


2009 yılının tüm dünya için en zorlu yıllarından biri olduğunu belirten Turan sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye ekonomisi 2001 krizinin ardından ilk kez 2009'da küçüldü. Ekonominin yüzde 4,7 daraldığı, inşaat sektörünün % 16,3 küçüldüğü bir ortamda ODE Yalıtım olarak kriz stratejimizi ‘karı korumak', ‘Verimliliği artırmak' ve ‘Yeni pazarlar bulmak' üzerine kurduk. İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesindeki sıramıza ve yükseliş hızımıza baktığımızda doğru stratejiyle hareket ettiğimizi görüyoruz.”

  • Etiketler:

Yorum Yaz