maritbet girişmaritbet
Nurol Tower projesinin mekanik tesisat işlerini Arma-Elektropanç yapıyor!

Nurol Tower projesinin mekanik tesisat işlerini Arma-Elektropanç yapıyor!

Dünya çapında; elektrik, elektronik, mekanik ve bilgi-iletişim teknolojileri alanlarında, teknik servis sağlayıcı Imtech’ in bir firması olan Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç; ulusal ve uluslararası alanda büyük projelere imza atmaya devam ediyor

Dünya çapında; elektrik, elektronik, mekanik ve bilgi-iletişim teknolojileri alanlarında, teknik servis sağlayıcı Imtech' in bir firması olan Türkiye'nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç; ulusal ve uluslararası alanda büyük projelere imza atmaya devam ediyor. AE Arma-Elektropanç son olarak, İstanbul'da inşaatı devam eden Nurol Tower'ın mekanik tesisat işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi.

68.000 m2 kapalı alana sahip olan ve Nurol GYO'nın ana müteahhitliğini yürüttüğü Nurol Tower, nitelikli bir iş merkezinin sunduğu ayrıcalıklarla, lüks bir residence'ın konforunu tek bir yapı içinde buluşturarak “evofisev” konseptinin Türkiye'ye kazandıracak. Benzer binalara oranla yüzde 40 oranında enerji tasarrufu sağlanması hedeflenen projenin inşaatında sadece insan sağlığına duyarlı malzemeler kullanılıyor. Nurol Tower, ayrıca çevreye duyarlı yapısı ile Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen Yeşil Bina Sertifikası LEED Gold'a aday gösteriliyor. Su geri kazanım sistemleri ve tasarruflu armatürler ile su tüketiminde maksimum verimlilik sağlanması hedeflenen proje bugüne kadar AE Arma-Elektropanç'ın üstlendiği 5. yeşil bina projesi konumundadır.

AE Arma-Elektropanç Hakkında

AE Arma-Elektropanç, elektrik, elektronik ve mekanik mühendisliği alanında faaliyet gösteren bir mühendislik ve teknik müteahhitlik firmasıdır. AE Arma-Elektropanç A.Ş. Türkiye'ye ek olarak; Rusya, Dubai, Katar, Lübnan iştirakleri ve Azerbaycan, Abu Dhabi, Moskova şubeleri ile, eski Sovyetler Birliği ülkeleri ve Orta Doğu'da faaliyetlerini sürdürmektedir. Günümüze kadar yaklaşık 7 milyon metrekare kapalı alanda başarı ile; elektrik, elektronik ve mekanik tesisat işlerinde, mühendislik ve teknik müteahhitlik hizmeti vermiş ve Avrupa'nın bitmiş en yüksek binası ile devam eden en yüksek birinci ve ikinci binalarının yapımında  teknik müteahhitlik görevini üslenmiş olan  AE Arma-Elektropanç'in, bitirmiş ya da halihazırda yürütmekte olduğu bazı projeler şunlardır: Mercury City Tower / Rusya (170.000 m2, 70 kat), City of Capitals / Rusya (360.000 m2, 320 m yükseklik),Plot 16-A / Rusya (264.00 m2, 335 m yükseklik, 85 kat), Babl Al Qasr Hotel & Residence / Abu Dhabi (155.000 m2), Anthill Residence / Türkiye (150.000 m2, 200 m yükseklik), İstanbul Cehavir AVM / Türkiye (360.000 m2), Mardan Palace / Türkiye (170.000 m2), Unilever-Algida Konya Dondurma Fabrikası / Türkiye (48.000 m2), Kuveyt Türk Bankacılık Üssü ve Yaşam Alanı / Türkiye (81.000 m2).

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nurol GYO'nun projeleri ne durumda?
  • 23.12.2015 17:22

Nurol GYO'nun projeleri ne durumda?

Nurol GYO; Nurol Park, Nurol Life ve Nurol Tower projelerinin son durumu masaya ...

Nurol Tower projesinin basın toplantısı için tıklayın!
  • 26.03.2013 15:49

Nurol Tower projesinin basın toplantısı için tıklayın!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç ev sahipliğinde gerçekleştirilen Nurol Tower l ...

Nurol Tower projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com'da!
  • 19.09.2012 17:49

Nurol Tower projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com'da!

Nurol GYO tarafından Çağlayan'da hayata geçirilen Nurol Tower projesinin ilk gör ...

Nurol Tower basına tanıtılıyor
  • 12.04.2016 11:30

Nurol Tower basına tanıtılıyor

İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yükselen Nurol Tower, 3 Mayıs 2016 günü basına ...

Nurol GYO, MIPIM'de yatırımcılarla buluştu
  • 18.03.2016 13:51

Nurol GYO, MIPIM'de yatırımcılarla buluştu

Dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olan MIPIM Uluslararası Gayrimenkul ...

Nurol Tower yatırımı zirveye taşıyor!
  • 07.03.2016 10:46

Nurol Tower yatırımı zirveye taşıyor!

Çağlayan'da Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Tower, konumu ve konforu ...