maritbet girişmaritbet
Ndesign, Çin'in Foshan bölgesinde ilk mobilya mağazasını açtı!

Ndesign, Çin'in Foshan bölgesinde ilk mobilya mağazasını açtı!

Türkiye’de mobilya sektörünün nabzını tutan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), katıldığı uluslararası organizasyonlar ve kurduğu ilişkiler sayesinde Türk mobilya sektörünün günden güne büyümesine büyük katkı sağlıyor. Uzak coğrafyalardaki birçok ülkeyle kurulan işbirliklerine son dönemde bir yenisi daha ekleyen MOSDER’in üyesi olan Ndesign firması, geçtiğimiz aylarda Çin’de gerçekleştirilen CIFF fuarı ardından, Temmuz ayı içerisinde Çin’in Foshan bölgesinde ilk mağazasını açtı

Türkiye'de mobilya sanayisinin nabzını tutan, sektörün geleceğine yön veren Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) çalışmalarına soluk vermeden devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışındaki organizasyonlarla ‘Türk Mobilya Stilini' tüm dünyaya benimsetmeyi amaçlayan MOSDER, 2023 yılında dünyada ilk 5 ülke arasına girmeyi hedefliyor. Bu kapsamda katıldıkları etkinlikler ve organizasyonlarla bu hedefi yakalamaya çalışan MOSDER çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dünyanın en önemli ve en prestijli fuarı olan Çin CIFF Guangzhou Fuarı ardından geliştirilen iş birlikleri sayesinde MOSDER üyeleri arasından Çin'e ilk olarak mağaza açan firma NDesign oldu. NDesign markasının bayrağı taşıdığı yeni pazarda diğer MOSDER üyesi mobilya firmaları da sırada bekliyor.

Şimdiye kadar bilinenin aksine ‘satan Çin' algısını kıran Türk Mobilyacıları, bundan böyle Çin'e mobilya satacaklar. MOSDER üyesi firmalar arasından ilk olarak NDesign'ın mağaza açarak önderlik yaptığı yeni ve büyük pazarda diğer Türk mobilyacılarının da önü çok açık.

Türk mobilya sektörüne yön veren ve mobilya sanayisinin nabzını tutan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Ahmet Güleç, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği'nin yaptığı faaliyetler hakkında şu şekilde konuşuyor; “Her geçen gün Türk mobilya sanayimizin gelişmesi için büyük çaba harcayıp çeşitli organizasyonlar ve fuarlar ile sektörümüzün ilerlemesi için çalışıyoruz. Farklı coğrafyalarla kurulan iş birlikleri ve yapılan anlaşmalar ile Türk mobilya sanayinin ihracat gücünü daha da arttırmayı hedefliyoruz. Türk mobilyasının uygun fiyat politikası, konsept bütünlüğü olma özelliği ve kalitesi ile diğer ülke üreticilerinden ayrılarak öne çıkması, tanıtım faaliyetlerimizle de birleşerek Türk mobilya stilinin gücünü ortaya koyuyor. Hiç durmadan hem ulusal hem de uluslar arası iş birlikleriyle Türkiye mobilya sanayisinin gelişimini ve küresel pazarda daha fazla söz sahibi olmasını destekleyici faaliyetlerimizle, 18-21 Mart tarihleri arasında Çin'de düzenlenen “CIFF Guangzhou” fuarına katıldık. Fuar sonrasında devam eden görüşmelerimiz neticesinde Çin'in Foshan bölgesinde üyelerimizden NDesign firması mağaza açma kararı aldı. Çinli vatandaşlardan gelen ilgi ve talep doğrultusunda ileriki dönemlerde diğer üye firmalarımızın da Çin'de mağazalar açacağını öngörüyoruz.”

Kısaca MOSDER hakkında:

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) mobilya sektörünün öncü 43 markasını tek çatıda toplayarak, sektörün yüzde 50'sini aşkın kesimini temsil etmektedir. MOSDER, dünyanın en büyük 3. mobilya fuarı olmaya aday İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) ile Türkiye ve dünyanın dört bir yanındaki mobilya profesyonellerini her yıl bir araya getiriyor. Sektörün global ölçekteki konumunu koruması için çalışmalarını sürdüren MOSDER, her yıl Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ile sektörde sinerji oluşturuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çin'de sarmal tasarımlı kitabevi dikkat çekiyor!
  • 24.04.2024 17:16

Çin'de sarmal tasarımlı kitabevi dikkat çekiyor!

Çin'in Shenzhen kentinde bulunan bir kitabevi, sarmal şeklindeki ilginç tasarımı ...

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...