maritbet girişmaritbet
Mobilya aksesuar markası SAMET, 3 ödüle layık görüldü!

Mobilya aksesuar markası SAMET, 3 ödüle layık görüldü!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, Türk Standartları Enstitüsü (TSE), İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) ve İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından 3 ödüle layık bulundu

“Mobilyaya hayat verir” mottosuyla geliştirdiği yenilikçi ürünlerini 1973'ten bu yana kullanıcılara sunan Türkiye'nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, art arda aldığı ödüllerle sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

25 yıldır kesintisiz devam eden akreditasyonu ile TSE Kalite Ödülleri'nde “Altın Ödül” kazanan SAMET, 2012 yılında gerçekleştirdiği ihracatla da 2 ödüle birden layık görüldü. İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) İhracatın Yıldızları Ödülleri'nde kendi kategorisinde üçüncülük elde eden SAMET'e, İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) tarafından da ödül verildi.

TSE'den SAMET'e Altın Ödül!

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Marmara Bölgesi'nde faaliyet gösteren, sürdürülebilir kalite anlayışını benimseyerek standardizasyon ve kalite alanında başarılı çalışmalar yapan kurum ve kuruluşlara verilen ‘TSE Kalite Ödülü' Platin, Altın, Gümüş ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere 4 ayrı kategoride sunuldu.

Dünyada sektörün 5 büyük oyuncusundan biri olan SAMET, TSE'ye 25 yıldır kesintisiz akteditasyonu nedeniyle “Altın Ödül”e layık görüldü. SAMET Kalite Yönetim Müdürü Osman Çendek ödüllere ilişkin olarak şunları söyledi: “Turquality kapsamına alınan ilk B2B firma (Business-to-business/firmadan firmaya ticaret) olma özelliğine de sahip olan ve Ar-Ge Merkezi Belgesi'ni elinde bulunduran SAMET olarak, ürettiğimiz sertifikalı ürünlerle sektörün kalite çıtasını her gün daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. 129 kişiden oluşan Ar-Ge ekibimiz tarafından geliştirilen çekmece, menteşe, sürme kapak, mobilya aydınlatma, mobilya bağlantı ve kalkar kapak sistemleri, ulusal ve uluslararası kalite standartlarına uygun bir şekilde üretiliyor. Ar-Ge ekibimizin titiz testlerinden başarıyla geçen ürünlerin, kalitesiyle layık görüldüğü sertifikalarla uluslararası arenada da kabul görmesinden; kalitemizle TSE gibi saygın bir kuruluş tarafından bu ödüle layık bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.”

SAMET'in yıldızı ihracat ile parlıyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan ilk bin ihracatçı firma arasında yer alan SAMET, 2012 yılında gerçekleştirdiği ihracat ile 2 ödüle layık görüldü. SAMET, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) İhracatın Yıldızları Ödülleri'nde “Metal Eşya” kategorisinde en fazla ihracat yapan 3. şirket oldu. TİM tarafından açıklanan ilk bin ihracatçı arasında yer alan ve İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) üyesi 72 firma arasında bulunan SAMET, İDDMİB tarafından da ödüllendirildi. İlk bin ihracatçı arasında yer alan 72 firma, toplam ihracatın yüzde 65'ini gerçekleştiriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Togg seri üretim öncesi AB mevzuatıyla uyumlu 41 testten geçti
  • 04.04.2023 11:45

Togg seri üretim öncesi AB mevzuatıyla uyumlu 41 testten geçti

Türkiye'nin otomobili Togg, yola çıkmadan önce onlarca testten başarıyla geçerke ...

Ev ve mutfak eşyaları fuarı yerli üreticiyi yurt dışında yeni pazarlara taşıyacak
  • 08.12.2021 17:02

Ev ve mutfak eşyaları fuarı yerli üreticiyi yurt dışında yeni pazarlara taşıyacak

Anadolu’nun dört bir yanındaki üreticiler, ev ve mutfak eşyalarına dair en yeni ...

Asansör yetkili servislerine yönelik düzenleme geliyor!
  • 13.07.2021 11:10

Asansör yetkili servislerine yönelik düzenleme geliyor!

Asansör İşletme ve Bakım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, ...

"AVM’lere TSE Güvenli Hizmet Belgesi verilecek"
  • 09.09.2020 15:49

"AVM’lere TSE Güvenli Hizmet Belgesi verilecek"

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Hüseyin Altaş, yeni dönemd ...

Baymak’a COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi!
  • 06.11.2020 11:16

Baymak’a COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Baymak, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Ür ...

Park Afyon Güvenli Hizmet Belgesi’ni aldı
  • 20.10.2020 13:56

Park Afyon Güvenli Hizmet Belgesi’ni aldı

Park Afyon, aldığı koronavirüs önlemleriyle (TSE) tarafından yapılan denetimleri ...