maritbet girişmaritbet
Makrom Yapı yeni projelerine Türkçe isim bulana 1+1 daire hediye edecek!

Makrom Yapı yeni projelerine Türkçe isim bulana 1+1 daire hediye edecek!

Projelerde Türkçe ismi destekleyen Makrom Yapı, bu amaçla 19.10.2012 tarihinde başlattığı “Türkçe Proje İsmi Yarışması” ile yeni projelerinin isimlerini Müşterilerinin koymasını hedefliyor

 

Projelerde Türkçe ismi destekleyen Makrom Yapı, bu amaçla 19.10.2012 tarihinde başlattığı “Türkçe Proje İsmi Yarışması” ile yeni projelerinin isimlerini Müşterilerinin koymasını hedefliyor.

30 Kasım 2012 tarihine kadar devam edecek olan yarışmada, seçilecek olan proje ismini teklif eden katılımcıya, projenin ilk 1+1 dairesi hediye edilecektir.

Yarışmanın sonuçları 31.12.2012 tarihinde saat 23:59'da açıklanacak. Böylece Makrom Yapı'ya yeni projelerinin isimlerini bulanlar 2013 yılına ev sahibi olarak girecekler.

Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı: Müşterilerimizin sesini dinliyoruz. Müşterilerimizle yaptığımız tüm görüşmelerimizde yeni projelerimizde Türkçe isim kullanarak sektörde öncü olmamız istendi. Bu haklı talebe cevap vermenin ötesinde isimleri onların bulmasını istedik.

Makrom Yapı Genel Müdürü A. Vahap Turgut: Sektörde farklı ve yenilikçi yaklaşımlarıyla iddiasını her fırsatta gösteren firmamız, projelerinde Türkçe isim kullanma kararının, diğer firmalara da örnek olmasını  hedeflemektedir. İlk başvurularda önerilen isimlerin genellikle tarihi ve turistik isimlerden türetildiği gözlenmiştir. Birçok katılımcı milli değerlerin yaşatılması adına projelerin tarihi ve turistik isimlere uygun tasarlanarak, yaşam ve kültür anlamında da ismine uygun bir yaşam tarzını içinde barındırması beklentisi içindedir.

Yarışmanın www.makromyapi.com  adresinde başlamasıyla ilk yarım saat içinde 500 farklı Türkçe isim önerisi gönderildi. Yarışmaya katılımlar Makrom Yapı'nın web sitesinde yer alan Türkçe Proje İsim Yarışması Katılım Linkinden gerçekleşmektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Petek Dinçöz'lü Makrom Yapı reklamı!
  • 29.08.2016 14:57

Petek Dinçöz'lü Makrom Yapı reklamı!

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün rol aldığı Makrom Yapı reklamı... ...

‘Makrom Yapı’nın içi boşaltıldı’
  • 15.12.2015 09:54

‘Makrom Yapı’nın içi boşaltıldı’

Esenyurt’ta yüzlerce kişiyi mağdur ettiği iddia edilen Makrom Yapı ile ilgili id ...

Makrom Yapı’dan açıklama
  • 01.10.2015 20:32

Makrom Yapı’dan açıklama

Makrom Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı gerçek mağdurların haklarının ö ...