maritbet girişmaritbet
LG Electronics, Adana ve İskenderun’a LG Brandshop açtı

LG Electronics, Adana ve İskenderun’a LG Brandshop açtı

LG Electronics, Akdeniz’in incilerinden Adana ve İskenderun’a birer LG Brandshop açtı. 

İskenderun’un ilk, Adana’nın ise 2. LG Brandshop’unu hizmete sunan LG, her iki mağazası aracılığıyla Akdenizlileri geleceği temsil eden teknolojik cihazlarla tanıştırıyor. 

2019 yılında başladığı mağazalaşma çalışmalarını sürdüren LG, 2022 yılı içerisinde Türkiye genelinde mağaza sayısını artırmaya devam etmeyi hedefliyor. 

2022 yılına hızlı bir giriş yapan LG Electronics (LG), 2019’dan bu yana sürdürdüğü mağazalaşma çalışmalarına bu yıl da devam ederek, Türkiye’nin dört bir yanındaki teknoloji tutkunlarıyla, kendi mağazaları aracılığıyla buluşmayı hedefliyor.   

Yeni açılan mağazalar hakkında bilgi veren LG Ev Eğlencesi Elektroniği ve Beyaz Eşya Ürün Grubu Satış Başkanı Bülent Bülbül “Türkiye, LG için çok önemli ve yatırımlarımızı artırarak devam ettirmek istediğimiz bir pazar. Hedef illerimizden başlayarak tüm ülkede, LG tüketicileri ile, perakende mağazacılığının yanı sıra LG Brandshop’lar aracılığı ile de buluşmak en büyük amacımız. Bir çok yeni teknolojinin sahibi ve öncüsüyüz. Global arenada da bu gücümüzle tanınıyor ve tercih ediliyoruz. Ülkemizde de bu alanda özellikle son iki yılda önemli büyüme sağladık. 2022 yılı için de ciddi bir büyüme planı belirledik. En güçlü yanımız olan üstün teknolojiye sahip ürünlerimizle pazarda adımızdan söz ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

2022 yılının ikinci mağazası olan LG Brandshop Garanti’yi Iskenderun PrimeMall AVM, üçüncü mağazası olan LG Brandshop Gizerler’i de Optimum AVM Adana’da açan LG, her iki mağazasında da, LG markalı ileri teknoloji ürünü beyaz eşya, TV, ses sistemi, hoparlör ve klima sistemlerinin yanı sıra, ThinQ özelliği ile birbiriyle konuşan cihazlardan uzaktan yönetilebilen beyaz eşyalara, kişisel asistan görevi gören TV’lere kadar yeni nesil teknolojileri sergileniyor.   

LG Brandshop’ların en ilgi çeken ürünleri arasında, Steam (Buhar) teknolojisi ile ekstra temizlik sağlayan, alerjenleri yüzde 99,9’a varan oranda yok eden çamaşır makineleri, yine Steam teknolojisinin gücü ile çalışan bulaşık makineleri yer alıyor. 

Kapıyı açmadan üzerindeki ekran yardımıyla içerisindekileri gösteren buzdolabı LG InstaView, yiyecekleri klasik buzdolaplarına göre, 7 güne kadar uzayan süreyle ilk günkü tazeliğinde tutan NatureFresh, iki farklı çamaşırı, iki farklı bölmede tek seferde yıkayabilen LG TwinWash çamaşır makineleri, yapay zekaya sahip TV’ler, UV Nano teknolojisi ile serin ve ferah havanın yanı sıra, hijyenik hava da sunan klimalar ve hava temizleme cihazları mağazaların diğer ilgi çeken ürünleri arasında yer alıyor. Üstelik, LG’nin ThinQ platformu sayesinde, ev sahipleri, çamaşır makinelerinden klimalara, buzdolaplarından televizyonlarına kadar çeşitli ev ürünleriyle etkileşimde bulunabiliyor, cihazlarını uzaktan yönetebiliyor, çalıştırıp kapatabiliyorlar. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!
  • 18.01.2023 09:33

LG'nin yeni inovatif ürünleri CES'ten 220'den fazla ödülle döndü!

LG, dünyanın en prestijli teknoloji fuarındaki bol ödüllü geçmişine, aldığı 220' ...

LG, "ThinQ UP" ürünlerinin global lansmanını yapıyor!
  • 28.12.2022 15:19

LG, "ThinQ UP" ürünlerinin global lansmanını yapıyor!

LG Electronics (LG), aralarında buzdolapları, çamaşır makineleri, kurutucular, f ...

LG, yeni mutfak çözümleriyle CES 2023'te!
  • 26.12.2022 10:52

LG, yeni mutfak çözümleriyle CES 2023'te!

LG Electronics (LG), müşteri deneyimi ve değeri sunmak için CES 2023'te, yeni yü ...

Yılın son LG Brandshop'u Gaziantep'te açıldı!
  • 22.12.2022 16:32

Yılın son LG Brandshop'u Gaziantep'te açıldı!

2019 yılından bu yana hız kesmeden mağaza açan LG, 2023 yılında da kendi mağazal ...

LG ürünleri, verimli enerji ve sürdürülebilir gelecek sunuyor
  • 10.11.2022 16:52

LG ürünleri, verimli enerji ve sürdürülebilir gelecek sunuyor

Enerji tasarrufu yapmayı çok daha kolay hale getiren LG ThinQ ile tüketicilerin ...

LG ultra geniş monitörlerle tüm ayrıntılar tek ekranda!
  • 21.10.2022 16:12

LG ultra geniş monitörlerle tüm ayrıntılar tek ekranda!

LG Electronics'in (LG) yeni teknoloji ürünü LG UltraWide, monitörler hem iş hem ...