maritbet girişmaritbet
Konfor Mobilya yepyeni 2024 koleksiyonuyla IIFF’de!

Konfor Mobilya yepyeni 2024 koleksiyonuyla IIFF’de!

Konfor Mobilya ve Konfor Yatak, 23-28 Ocak 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (IIFF), toplamda 750 metrekareyi bulan standıyla yerini aldı. Yepyeni 2024 koleksiyonu ile birlikte önemli tasarımcılarla yaptığı iş birliklerini tanıtan Konfor Mobilya ve Konfor Yatak, fuarın ilk gününde büyük ilgi gördü.

Konfor Mobilya ve Konfor Yatak, her yıl olduğu gibi bu yıl da mobilya sektörünün nabzınıvtutan, Avrupa’nın en büyük; katılımcı ve ziyaretçi sayısı en yüksek fuarlarından biri olanvİstanbul Mobilya Fuarı’nda (IIFF) yerini aldı.

İstanbul Mobilya Fuarı’nda 750 metrekare standıyla dikkat çeken Konfor Mobilya, 29 Ocak’a kadar devam edecek fuarda ziyaretçileriyle buluşmaya devam ediyor. Seçkin, şık ve konforluvmodelleriyle, fuara gelen yerli ve yabancı ziyaretçilerin daha ilk günden beğenisini kazananvKonfor Mobilya fuar standında sektör profesyonelleri, mimarlar, dekorasyon tutkunları vevevini yenilemek isteyenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu yıl “konfor” anlayışını başka bir boyuta taşıyan Konfor Mobilya, fuarda en rahat ve göz alıcı koltuklarını, şıklığıyla dikkat çeken yemek odası ve yatak odası takımlarını, estetik ve fonksiyonelliği buluşturan tasarımlarını, tüketicilere sağladığı medikal ve ergonomik faydalarla rakiplerinden ayrışan Konfor Yatak ise 2024 yeni ürün koleksiyonunu tanıtıyor.

Fuarda gördükleri yoğun ilgiden son derece memnun kaldıklarını ve gururlandıklarını ifade eden Konfor Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Çetmen, “Bu fuarda trendlere öncülük edeceğine inandığımız koleksiyonlarımız ve beraberinde marka gücümüzle desteklediğimiz yatırım stratejimizle yatırımcı adaylarımız ile henüz ilk günden yeni işbirlikleri için 50’ye yakın yatırımcı ile görüşmeler yaptık. Dekorasyon tutkunları ve mimarların mutlaka uğradıkları standımızda, ziyaretçilerimizin yüzlerinde gördüğümüz memnuniyet bizleri de son derece gururlandırdı. Türkiye’nin dört bir noktasından katılımcının yanı sıra pek çok ilden gelen ziyaretçilerle sıcak temasta bulunabildiğimiz bu fuarda müşterilerimiz nezdinde ne kadar sevilen ve tercih edilen bir marka olduğumuzu görmek gerçekten tüm Konfor Mobilya ve Konfor Yatak ekibi olarak bizleri son derece mutlu etti.” dedi.

Türkiye’nin mobilya ihracatının yarısına ilişkin iş bağlantısının gerçekleştirildiği ve iki fuar merkezinde birden yapılan İstanbul Mobilya Fuarı’nda bu yıl 3 milyar dolarlık ihracat bağlantısı hedeflendiğinin altını çizen Konfor Mobilya Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akın Can ise, 2024 yılına ilişkin olarak şu açıklamalarda bulundu: “Hep söylüyorum: 2024 ‘Konfor Yılı’ olacak, arkadaşlar. Yeni yılla birlikte markamıza globalde 30, Türkiye’de 130 yeni mağaza eklemeyi hedefliyoruz. Bu yıl yepyeni bir mağazacılık anlayışıyla müşterilerimize daha iyi bir alışveriş deneyimi yaşatmayı umuyoruz. Çok önemli iş birlikteliklerine imza attığımız İstanbul Mobilya Fuarı, 2024 yılı projelerimiz ve yatırımlarımız adına aslında kilit bir noktada yer alıyor. Bu farkındalıkla katıldığımız bu fuar öncesi düzenlediğimiz basın toplantısında müjdesini verdiğimiz üzere; 2024 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçmesini planladığımız 30 milyon dolarlık yeni yatırımımız Konfor Park Üretim ve Yaşam Kampüsü’müz ile çevreci ve sürdürülebilir anlayışla üretimimize devam edeceğiz. Müşterilerimize Premium bir marka deneyimi yaşatmaya devam edeceğimiz 2024 yılında Konfor Mobilya olarak imzamız olan her koleksiyonda ‘Konfor’ lüksünü tüm müşterilerimize yaşatmaya devam edeceğiz.”

  • Etiketler:

Yorum Yaz