maritbet girişmaritbet
Koleksiyon Mobilya'dan yeni dış mekan mobilyaları!

Koleksiyon Mobilya'dan yeni dış mekan mobilyaları!

Koleksiyon Mobilya ve Atelier Xterier, yeni dış mekan mobilyalarını tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Koleksiyon Mobilya, yeni ürünlerini yaz anlarını unutulmaz kılmak için titizlikle tasarladı.

Şirket, doğanın güzelliğinin temel ilham kaynağı olması gerektiğine inanarak tasarladığı yeni koleksiyonunda, doğanın ritim, doku ve renklerini ev konforuyla dış ortamda sergiliyor. Ayrıca şirketin yeni dış mekan mobilyaları zorlu açık hava koşullarına karşı gösterdiği dayanıklılıkla da öne çıkıyor.

Mobilya tasarımına RAW materyal kullanımıyla da yenilik getiren şirket, Atelier Xterier imzalı tasarımları müşterileriyle buluşturuyor.

Dış mekan mobilyalarında el işçiliği ve ustalığı kullanan şirkette ahşap işçiliğinden metal işçiliğine, dikiş tekniklerinden ince detay işlemelerine kadar, her adımda el emeğinin değeri ve uzmanlarının becerisi öne çıkıyor.

'Farklı hava koşullarına dayanıklı alüminyum malzeme'

Şirket, tasarımlarını dış mekan ürünleri için ideal dayanıklı ve çürümelere karşı dirençli özelliği ile öne çıkan teak ve farklı hava koşullarına dayanıklı alüminyum malzeme kullanarak hazırladı. Tüm ahşap ürünlerinde teak malzeme kullanarak estetik değerin yanına fonksiyonelliği de katan şirket, bu sayede uzun yıllar yıpranma olmadan kullanım sağlıyor.

Sünger kullanımında önde gelen markalardan Quick Dry Foam ürünlerini kullanan şirket, dış mekan minderleri için performanslı tasarımlar geliştirdi.

Şirket, doğal malzemenin rahatlığını sunarak, denge ve orantının ön plana çıktığı Atelier Xterier tasarımlarını da kullanıcılarıyla buluşturuyor. Ayrıca bu tasarımlar geri dönüştürülebilen kumaş ve su tutmayan özel süngerle tasarlanmasıyla dikkati çekiyor.

Dış mekanlarda konfor ve tarz oluşturmak için sadece mobilyayla değil, aydınlatma ve aksesuarlarla da fhizmer veren şirket, solar led aydınlatma ve farklı materyallerin kullanıldığı geri dönüşümlü malzemelerden oluşan ürünleriyle göze çarpıyor.

Atelier Xterier markası ile de sürdürülebilir ürünleri müşterileriyle buluşturmaya devam eden şirket, öte yandan sisal, teak, abaca, mendong, pandan grass ve seramik gibi geri dönüştürülebilen materyallerden oluşan aksesuarlarıyla da doğa dostu bir politika izliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz