maritbet girişmaritbet
Koçtaş ve DHL'den yeni iş birliği!

Koçtaş ve DHL'den yeni iş birliği!

Koçtaş, online alışverişlerde teslimat performansını yüzde 100’e ulaştırmak için DHL Supply Chain ile dağıtım iş birliğine giderek ‘Koçtaş Kapımda’ uygulamasını hayata geçirdi. 

Koçtaş’ın dijital kanallarından gerçekleştirilen tüm alışverişlerin teslimatının hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildiği “Koçtaş Kapımda” ile ilk olarak İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Muğla, Antalya ve İzmit’te hizmet veriliyor.  

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek adreste buluşturan Koçtaş, dünyanın lider lojistik şirketi  DHL Supply Chain ile dağıtım iş birliğine giderek ‘Koçtaş Kapımda’ uygulamasını hayata geçirdi. Koçtaş’ın dijital kanalları olan koctas.com.tr, Koçtaş mobil uygulaması ve mağazalardaki hızlı sipariş ekranlarından (kiosk) alışveriş yapanlar, ürünlerini ‘Koçtaş Kapımda’ ile hızla ve hasarsız bir şekilde teslim alıyor. ‘Koçtaş Kapımda’ ilk olarak İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Muğla, Antalya ve İzmit’te hizmet veriyor. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Koçtaş Ticari Gruptan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mert Kesimer “Özellikle pandemi döneminde müşterilerimiz online alışverişe yönlendi. Bu noktada biz de Koçtaş olarak müşteri deneyimi, dijitalleşme, tedarik zinciri, lojistik ağı ve verimlilik çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza hız verdik. Dijital platformlarda müşterilerimize pürüzsüz bir alışveriş deneyimi sunmak için yatırımlarımızı aralıksız sürdürdük. Bu dönemde kargo ve lojistik hizmetleri hiç olmadığı kadar önemli bir noktaya geldi. Müşteri odaklı yaklaşımımızla hızlı ve sorunsuz teslimat yapmak için DHL Supply Chain ile dağıtım iş birliğine başladık ve ‘Koçtaş Kapımda’ uygulamasını devreye aldık. Artık dijital kanallarımızdan satılan tüm ürünlerin teslimatı Koçtaş Kapımda ile gerçekleşiyor. Bu hizmetimiz ile birlikte teslimat performansımızı yüzde 100’e ulaştıracağız” dedi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan DHL Supply Chain Türkiye İş Geliştirme Direktörü Ömür Özkardeşler “Son dönemde e-ticaret hacmindeki artış ve yaşanan dalgalanmalar, tedarik zinciri süreçlerinde, müşteri beklentilerinin merkezde olduğu farklı çözüm ihtiyaçlarını doğurdu. Bu kapsamda iş ortağımız Koçtaş ile birlikte oluşturduğumuz e-ticaret dağıtım modeliyle, dijital satış kanalı teslimatlarının müşteri beklentilerine uyumlu olarak sağlanmasını garanti altına aldık. Bu anlamda müşterilerimizin ve onların müşterilerinin memnuniyetlerini ön planda tutarak, güçlü altyapımızla sürdürülebilir çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koçtaş, 350’nci mağazasını Kartal Anatolium AVM’de hizmete açtı
  • 27.12.2022 15:43

Koçtaş, 350’nci mağazasını Kartal Anatolium AVM’de hizmete açtı

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, "Bu yıl toplamda açtığımız mağaza sayısını ...

Koçtaş'tan "Şahane Eylül" kampanyası!
  • 01.09.2022 11:30

Koçtaş'tan "Şahane Eylül" kampanyası!

Kampanya kapsamında, çalışma masalarından çalışma sandalyelerine, kitaplıklardan ...

Koçtaş'tan bahçe aydınlatmaları için öneriler
  • 06.08.2022 12:48

Koçtaş'tan bahçe aydınlatmaları için öneriler

Koçtaş uzmanları, bahçe dekorasyon stiline göre aydınlatmanın malzemesine ve mod ...

Koçtaş Ar-Ge merkezi bir yılda 6 kez ödüllendirildi
  • 03.08.2022 16:57

Koçtaş Ar-Ge merkezi bir yılda 6 kez ödüllendirildi

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş’ın 2018 yılında perakende teknolo ...

Koçtaş, 2022 yılını toplam 366 adet mağaza ile tamamlayacak!
  • 04.06.2022 14:23

Koçtaş, 2022 yılını toplam 366 adet mağaza ile tamamlayacak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, perakende sektöründe çeyrek asrı ...

Koçtaş'tan evlere baharı getirecek 5 dekorasyon önerisi!
  • 21.05.2022 13:39

Koçtaş'tan evlere baharı getirecek 5 dekorasyon önerisi!

Koçtaş, ilkbaharın yaşama kattığı canlılığı tüm yıl evinde hissetmek isteyenlere ...