maritbet girişmaritbet
Koçtaş'tan 19 Mayıs kutlaması!

Koçtaş'tan 19 Mayıs kutlaması!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş İstanbul’da Beylikdüzü ve Yenibosna’da, İzmir’de ise Mavişehir mağazalarında 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel günün anlam ve önemine uygun olarak tiyatro oyunları, fotoğraf sergisi, atölye çalışmaları ve dans gösterileri düzenleyecek

 

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş İstanbul'da Beylikdüzü ve Yenibosna'da, İzmir'de ise Mavişehir mağazalarında 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'na özel günün anlam ve önemine uygun olarak tiyatro oyunları, fotoğraf sergisi, atölye çalışmaları ve dans gösterileri düzenleyecek.
 
Koçtaş, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul'da Beylikdüzü ve Yenibosna'da, İzmir'de ise Mavişehir mağazalarında etkinlikler düzenliyor.  19 Mayıs için özel olarak düzenlenen, günün anlam ve önemine uygun birbirinden güzel etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatacak.
 
Koçtaş Beylikdüzü'nde Atatürk'ün Samsun'a çıkışı temsili tiyatro oyunu ile yeniden yaşanıyor
 
Koçtaş'ın Beylikdüzü mağazasında çocuklara yönelik olarak 19 Mayıs Cumartesi günü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışını ve milli mücadeleyi temsil eden bir tiyatro oyunu sahnelenecek. Aynı gün çocuklar için eğitici bir ay yıldız kolaj çalışması yapılacak. Bu etkinliklerin yanı sıra yine çocuklar için 19 Mayıs ile özdeşleşen vapur figürü ile ahşaptan boyama atölye çalışması organize edilecek.
 
Koçtaş'ın Yenibosna mağazasında 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafları sergilenecek. Yenibosna mağazada sergi 14-20 Mayıs tarihleri arasında ziyarete açık olacak.
 
Koçtaş İzmir Mavişehir'de 19 Mayıs'a özel dans gösterileri
 
İzmir Mavişehir Koçtaş mağazası içerisinde gençlerin severek dinlediği müzikler eşliğinde dans gösterileri ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatacak. Bunun yanı sıra jimnastik ekibi de hünerlerini ortaya koyacak. Ayrıca mağazada küçük çocuklar için ‘Atatürk ve Ben' konulu kolaj resim atölye çalışması da düzenlenecek.
 
Beylikdüzü  19 Mayıs Cumartesi  14:00-17:00
Atatürk Samsun'da Tiyatro Oyunu
Ay Yıldız Kolaj Çalışması
 
Samsun Vapuru Ahşap Atölyesi
 
Yenibosna   14-20 Mayıs  
 
Unutulmaz Karelerle Atatürk Sergisi 
 
Mavişehir   19 Mayıs  14:00-18:00
 
Dans ve jimnastik gösterileri

Yorum Yaz