maritbet girişmaritbet
Kınaş İnşaat 7 konut projesini bu yıl teslim edecek!

Kınaş İnşaat 7 konut projesini bu yıl teslim edecek!

Kayseri inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kınaş, halen devam eden 14 konut projesinden yedisini bu yıl içinde teslim edecek

 

Kayseri inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Kınaş, halen devam eden 14 konut projesinden yedisini bu yıl içinde teslim edecek. Kınaş Inşaat'ın kurulduğu 1985 yılından bugüne yüz binlerce metrekare alanı konutlaştırarak, binlerce aileyi ev sahibi yaptığını belirten Pazarlama Müdürü Ömer Kaya, "Özellikle konut üretiminde uzmanlaşan firmamız, yapı ve hizmet kalitesi alanında yaptığı açılımlarla dikkatleri üzerinde topladı. Kınaş İnşaat, geçmişten gelen tecrübesini, genç ve dinamik kadrosunun hayal gücüyle birleştirerek, inşa ettiği her yeni yaşam alanına yeni işlevler katmasını bildi. Mayıs ayından itibaren tüm birimlerimizin bir arada bulunduğu Kınaş Plaza'da müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermeye devam ediyoruz" bilgisini verdi. 2012 yılı itibarıyla farklı lokasyonlardaki 7'si 2012 yılında teslim edilecek 14 adet proje ile faaliyetlerine devam ettiklerini aktaran Kaya, markalı konut projeleri kavramı ile sosyal olanaklar ve daire sahiplerine yeni yaşam tarzları sunma amacında olduklarını kaydetti. Kaya, "Kayseri'de öncülüğünü bizim başlattığımız markalı konsept projelere olan talep diğer inşaat firmalarını da bu anlamda harekete geçirdi. Önceki yıldan başlattığımız markalı konsept projelerimizden; Kınaş Vizyon 2023, Kınaş Koru, Kınaş Safir, Kınaş Prestije Kayseri halkının yoğun ilgisi ve talebi ile karşılaştık. Bu projelerle Kayseri'nin marka kent imaj ma da katkı sağlamaktayız. Markalı konut projeleri kavramı ile sosyal olanaklar ve daire sahiplerine yeni yaşam tarzları sunmayı amaçlıyoruz. Bugün itibarı ile bu projelerimizden bazılan tamamen satılmış durumda iken bazılarında bu oran ise yüzde 70lerin üzerinde. Kampanyalı konut satışları ile hep gündemde olan firmamız, Kınaş finans sistemi içinde müşterilerine uygun fiyat ve vade ile ürünler sunuyor" diye konuştu. 
 
Firmanın başarısının altında büyüdükçe daha da gelişen mütevazı yapısının yattığım ifade eden Ömer Kaya, "Bugüne kadar birkaç önemli atılım yaşadık ve bunlar firmamız için başarılı sayılabilecek dönüm noktalan oldu. Öncelikle Talaş ilçesinde kısa sürede başaran ile tamamladığımız bin 647 konutluk Ana Şehir projesini söyleyebiliriz. Diğer taraftan Kayseri'ye ilk defa rezidans projesinin getirilmesi ve şimdi de Vizyon 2023, Koru, Safir gibi yapımı devam eden markalı konsept projelerimizi sıralayabiliriz. Başkan Kınaş inşaatın ticari itibarının çok yüksek olmasında ve müşterilerimizin firmamıza olan güvenlerinde de arayabiliriz" dedi. Kınaş markasının yer aldığı her işte öncelikle insan güvenliği ve yaşam kalitesinin düşünüldüğünü söyleyen Ömer Kaya, bu kapsamda her yıl işçi sağlığı ve güvenliği semineri düzenlediklerini açıkladı.
 
İNSAN GÜVENLİĞİ VE YAŞAM KALİTESİ ÖN PUNDA
Kınaş, 2012 yılı itibarıyla farklı lokasyonlardaki 7si 2012 yılında teslim edilecek 14 adet proje ile faaliyetlerine devam ediyor. Firma, markalı konut projeleri ile sosyal olanaklar ve daire sahiplerine yeni yaşam tarzları sunuyor. 
Dünya 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaat çalışmalarında sona gelindi
  • 20.10.2023 11:37

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaat çalışmalarında sona gelindi

İç Anadolu Bölgesi'nde Esenboğa Havalimanı'ndan sonra en büyük 2'nci, Türkiye ge ...

Adana Kozan'daki 5,5 büyüklüğünde deprem çevre illerden de hissedildi!
  • 25.07.2023 12:01

Adana Kozan'daki 5,5 büyüklüğünde deprem çevre illerden de hissedildi!

Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08.44'te 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. D ...

Kayseri'de 4,8 büyüklüğünde deprem
  • 10.03.2023 09:58

Kayseri'de 4,8 büyüklüğünde deprem

Kayseri'de saat 05.28'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ...

Olimpik havuz deprem anı kameralara yansıdı!
  • 17.02.2023 11:28

Olimpik havuz deprem anı kameralara yansıdı!

Gaziantep merkezli depremlerden etkilenen Kayseri'de bir olimpik havuzda yaşanan ...

Bakan Karaismailoğlu: "Elektrikli hat uzunluğumuz 5 bin 931 kilometreye ulaştı"
  • 09.12.2021 15:08

Bakan Karaismailoğlu: "Elektrikli hat uzunluğumuz 5 bin 931 kilometreye ulaştı"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kırıkkale Tren Garı'nda düzenle ...

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası 2023'de hizmete giriyor!
  • 30.11.2021 16:25

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası 2023'de hizmete giriyor!

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası ile diğer tesislerin yüzde 37'si tamamla ...