maritbet girişmaritbet
Kastamonu Entegre Avrupa gezisine devam ediyor!

Kastamonu Entegre Avrupa gezisine devam ediyor!

Ahşap ve orman ürünleri ile anılan, kapı paneli üretiminde Avrupa’nın önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre 27 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında düzenlediği Budapeşte-Prag gezisinde müşterileri ile bir araya geldi

Ahşap ve orman ürünleri ile anılan, kapı paneli üretiminde Avrupa'nın önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre 27 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında düzenlediği Budapeşte-Prag gezisinde müşterileri ile bir araya geldi.  Kastamonu Entegre'nin her yıl farklı ülkelere düzenlediği seyahate katılan 105 misafir bu yıl eşsiz doğası ve tarihi dokusu eşliğinde Prag ve Budapeşte'yi keşfetti.

27 Ağustos günü Budapeşte'ye ulaşan Kastamonu Entegre ekibi, ilk gün boyunca Kahramanlar Meydanı, Opera, Parlamento Binası, Mathias Kilisesi, St. Stephen Bazilikası, Gül Baba Türbesi ve Budapeşte'nin en güzel manzarasına sahip olan Gellert Tepesi'ni ziyaret etti. Budapeşte'yi ikiye bölen Tuna nehrinin her iki yakasındaki güzellikleri görebilmek için düzenlenen tekne turunda Türkçe anlatımları dinleyerek kentin tarihsel dokusu hakkında bilgi sahibi olan katılımcılar Macar dansı ve müziği eşliğinde Macar mutfağının enfes yemeklerini tattılar.

Estergon & Visegrad & Szendentre gezisi ile başlayan 2. gün, 150 yıl Osmanlı himayesinde kalmış kentin tarihi kalesi ve Macar Katolik kilisesinin merkezi olan Estergon Bazilikası görüldü. Öğle yemeğini Visegrad'da Rönesans atmosferini yansıtan özel bir mekanda yiyen ziyaretçiler alışveriş için Macaristan'a özgü el işi örtüler, kristal, porselen ürünler ve hediyelik eşyalar bulabildikleri Szentendre kasabasını ziyaret ettiler.

3. gün Prag şehrine hareket edildi. Yaklaşık iki saatlik bir otobüs yolculuğunun ardından Bratislava şehrine varıldı. Hviezdoszlav meydanı, Aziz Martin Kilisesi, Belediye Sarayı, Milli Tiyatro binası görüldü. Günün yorgunluğunu enfes bir yemek ile atan katılımcılar ortaçağ hanı olan restoran bölümünde, et çeşitleri ve meşrubattan oluşan, ortaçağ müziği ve ortaçağı yaşatan gösteriler eşliğinde günü tamamladılar.

Prag şehrine 1 saatlik mesafedeki Terezin şehrinde bulunan ve İkinci Dünya Savaşı sırasında Yahudilerin tutulduğu bir getto ve transfer kampı olarak kullanılan Nazi Kampı gezisi ile başlayan dördüncü gün, Prag şehir turu ile devam etti. Gezi boyunca Hratcany Kalesi, Aziz Vitus Katedrali, Aziz Georgy Manastırı, Parlemento Binası ve IV. Karel Köprüsü gezildi.

Kastamonu Entegre gezisinin son gününde Karlovy şehrine geçildi. Yaklaşık 2 saatlik bir yolculuğun ardından 17. ve 18. Yüzyılda Avrupa sosyetesinin ve Devlet adamlarının en uğrak ve en meşhur şehri olan Karlovy Vary'nin eşsiz tabiatı içinde, yan yana inşa edilmiş onlarca muhteşem sarayı, Dovorak`ın, Mozart`ın, Göthe`nin, Beethoven`ın, Puşkin`in evleri görüldü.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kastamonu Entegre, 125 milyon avroluk yatırımla OSB'ye taşınacak
  • 18.10.2022 15:30

Kastamonu Entegre, 125 milyon avroluk yatırımla OSB'ye taşınacak

Ağaç bazlı panel sektöründe dünyanın en büyük üreticilerinden Kastamonu Entegre, ...

Vision panel koleksiyonu ile mekânlara yenilikçi dokunuş
  • 10.07.2022 09:18

Vision panel koleksiyonu ile mekânlara yenilikçi dokunuş

Ürün yelpazesini sürekli güncelleyen Kastamonu Entegre, melamin kaplı panel seri ...

Kastamonu Entegre İSO 500 Listesi'nde yine ilk 50’ye girdi!
  • 02.06.2022 15:54

Kastamonu Entegre İSO 500 Listesi'nde yine ilk 50’ye girdi!

Ağaç bazlı panel sektöründe yarım asrı geride bırakan Kastamonu Entegre, İSO 500 ...

Kastamonu Entegre’den zeminlere modern yorum: Palace Chevron
  • 22.04.2022 17:17

Kastamonu Entegre’den zeminlere modern yorum: Palace Chevron

Kastamonu Entegre, Floorpan laminat parke koleksiyonuna Palace Chevron serisini ...

Floorpan Prime ile mekânlara derinlik ve ferahlık geliyor
  • 04.04.2022 17:13

Floorpan Prime ile mekânlara derinlik ve ferahlık geliyor

Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, yeni laminat parke ...

Kastamonu Entegre’den bakterilere karşı etkili panel yüzeyi: Safe Surface
  • 26.02.2022 13:57

Kastamonu Entegre’den bakterilere karşı etkili panel yüzeyi: Safe Surface

Sektöründe birçok yeniliğe öncülük eden Kastamonu Entegre, yaşam alanlarını daha ...