maritbet girişmaritbet
Karmod, Yemen'e ihracatı artırmayı hedefliyor!

Karmod, Yemen'e ihracatı artırmayı hedefliyor!

Karmod Prefabrik, Arap Yarımadası'nın güneyinde yer alan Yemen’e gerçekleştirdiği ihracatı artırma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karmod, Yemen'in başkenti Sana'da bayilik sistemiyle satış showroomu açtı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Ziya Yanık, yavaş yavaş savaş sonrası sürece hazırlanan ülkenin yeniden inşasında prefabrik yapılarıyla yer almak istediklerini ifade etti.

Yemen'in sosyal konut öncelikli olmak üzere turizm sektörüne yönelik yapılara ihtiyaç duyduğunu belirten Yanık, şu değerlendirmelerde bulundu:

'Ülke bayimizle yaptığımız değerlendirmelerde Yemen'deki konut açığı dikkat çekti. Özellikle ülkede sosyal konut ihtiyacının oldukça fazla olduğunu gördük. 2+1 ve 1+1 prefabrik konutlarımızın ilgi göreceğine inanıyoruz. Bununla birlikte Kızıldeniz'e olan sınır bölgelerinde turizm tesis yapı projelerini de gündemimize aldık. Turizm alanında otel, pansiyon, devre mülk ve sosyal tesisler için prefabrik yapıların değerlendirilmesi inşa süreçlerini kolaylaştıracak. Bir önemli amacımızda ülkedeki petrol çıkarma tesislerine yönelik şantiye yapı çalışmalarımız olacak. Yemen çok sayıda petrol çıkarılabilecek sahalara sahip. Bu sahalarda petrol çıkarmada kullanılacak ofis, yatakhane ve yemekhane başta olmak üzere çok sayıda şantiye yapı ihtiyacı bulunuyor.'

Yanık, Yemen'e dönük ihracat hedefleri doğrultusunda Sana merkezli bir firma ile işbirliğine gittiklerini belirterek, 'Showroomumuz şu an hizmet vermeye başladı. Başlangıç olarak ülkede iki ayrı noktadaki petrol çıkarım tesisine şantiye yapı siparişi aldık. Fabrika üretimleri devam eden konteyner yapılar yakın zamanda sevk edilecek.' ifadelerini kullandı.

  • Etiketler:

Yorum Yaz