maritbet girişmaritbet
Kar Group konuttan sonra tesis yatırımına ağırlık verdi!

Kar Group konuttan sonra tesis yatırımına ağırlık verdi!

Marmara Bölgesi’nde konut, sanayi, otoyol, köprü, OSB, sahil düzenleme, liman, tersane, alışveriş merkezi, hastane, okul, altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme gibi birçok projeye malzeme tedariği yapan Kar Group, tesis yatırımlarına ağırlık verdi

Marmara Bölgesi'nde konut, sanayi, otoyol, köprü, OSB, sahil düzenleme, liman, tersane, alışveriş merkezi, hastane, okul, altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme gibi birçok projeye malzeme tedariği yapan Kar Group, tesis yatırımlarına ağırlık verdi. Kar Asfalt ve Kar Üstyapı Genel Müdürü Osman Üçüncü, “Bu yıl içinde Yalova'da bir hazır beton santrali, Orhangazi'de yapı kimyasalları fabrikasının yanı sıra Gebze'de parke bordür tesisimizin kapasitesini artırmaya yönelik yapıtımlar yapacağız” dedi.

Geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 12 büyüyerek hedeflerine ulaştıklarını aktaran Üçüncü, bu yıl için büyüme hedeflerinin yüzde 10 olduğunu dile getirdi. Kar Beton, Kar Agrega, Kar Asfalt, Kar Kireç, Kar Kim, Kar Üstyapı ve Kar Yapı markalarıyla müşterilerinin tüm taleplerini karşıladıklarını ifade eden Üçüncü, 700 dönüm arazi üzerine kurulu Gebze tesislerinde agrega, kireç, hazır beton, asfalt, prefabrik beton elemanları ve yapı kimyasalları ürettiklerini kaydetti. Tesislerinin saatte 300 metreküp hazır beton, 520 ton asfalt, bin 500 ton agrega, 160 metrekare parke bordürün yanı sıra günde 60 ton yapı kimyasalları üretme kapasitesine sahip olduğu bilgisini veren Üçüncü, Marmara Bölgesi'nde bulunan konut, sanayi, otoyol, baraj, köprü, OSB, sahil düzenleme, liman, tersane, alışveriş merkezi, hastane, okul, altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme projelerine yönelik hizmet verdiklerini söyledi. Tesislerinde bulunan bin 700 metrekare alana sahip Ar-Ge merkezlerinde hazır beton katkı maddeleri ve yapı kimyasalları ile ilgili çalışmalar yaptıklarını da dile getiren Osman Üçüncü, Ar-Ge çalışmalarına inşaat mühendisi, kimyager ve teknikerlerden oluşan 10 kişilik ekipleriyle devam ettiklerinin altını çizdi.

Ticari faaliyetlerine 1969 yılında nakliyecilik ile başladıklarını ve 1973 yılında taş ocağı işletmeciliği ile madencilik sektörüne giriş yaptıklarını anlatan Osman Üçüncü, Karadeniz İnşaat, Karadeniz Madencilik, Kar Yapı, Kar Üstyapı, Kar Asfalt şirketleriyle hizmet verdiklerini aktardı. İstanbul'da Sancaktepe, Pendik, Kurtköy, Göztepe; Bursa'da Gemlik, Ovaakça, Nilüfer; Yalova'da Altınova, Yalova Merkez ve Kocaeli Gebze'de bulunan 11 tesisinde farklı hizmetler verdiklerini ifade eden Üçüncü, Kar Group'un alt yüklenicileri hariç Türkiye genelinde 850'ye yakın çalışanının bulunduğunu belirtti.

Sosyal sorumlulukları gereği sadece Gebze'de 10 bine yakın ağaç diktiklerini belirten Üçüncü, Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 4. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri Yarışması'nda Kar Beton Sancaktepe Hazır Beton Tesislerinin ödüle layık görüldüğünü dile getirdi. Türkiye Hazır Beton Birliği, Agrega Üreticileri Birliği ve Kireç Sanayicileri Derneği'nin yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşuna üye olduklarını da aktaran Üçüncü, ürün çeşitliliklerini ve müşteri yelpazelerini daha da genişleterek yarım asırlık kesintisiz ticari faaliyetlerine devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şenol Üçüncü Edonia Garden ve Kar Group'u anlatıyor
  • 31.10.2018 17:23

Şenol Üçüncü Edonia Garden ve Kar Group'u anlatıyor

Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, Kar Group, Edonia Garden ve gelecek ...

"Satışlarımız iyi, yurtdışından da talep görüyoruz"
  • 31.10.2018 15:16

"Satışlarımız iyi, yurtdışından da talep görüyoruz"

Edonia Garden Satış ve Pazarlama Müdürü Güven Usak, projenin son durumu ve satış ...

"Edonia Garden'ı 2019 sonunda teslim ediyoruz"
  • 31.10.2018 14:50

"Edonia Garden'ı 2019 sonunda teslim ediyoruz"

Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, Edonia Garden projesinde kaba inşaa ...

Edonia Garden örnek daire görselleri yayında!
  • 25.05.2018 12:43

Edonia Garden örnek daire görselleri yayında!

Kar Yapı tarafından Pendik'de inşa edilen Edonia Garden projesi örnek dairesinde ...

Bodrum, sezonun ilk dış hat uçuşunu karşıladı!
  • 12.04.2021 09:07

Bodrum, sezonun ilk dış hat uçuşunu karşıladı!

Milas-Bodrum Havalimanı Azur Havayolları'nın Moskova'dan düzenlendiği seferle yı ...

1915 Çanakkale Köprüsü'nden her yıl 567 milyon TL!
  • 05.02.2021 12:44

1915 Çanakkale Köprüsü'nden her yıl 567 milyon TL!

Çanakkale'de yapımı devam eden köprü projesiyle ilgili olarak Bakan Karaismailoğ ...