maritbet girişmaritbet
Kaplumbox: Senin için ilham, evin için her şey!

Kaplumbox: Senin için ilham, evin için her şey!

Taşınma ya da var olan evinizi yenileme süarecinde yaşanan sorunları tek çatı altında çözen Kaplumbox 2019 yılında kutu kiralama hizmetiyle yola çıktı. Firmanın temel amacı müşterilerine pratik ve güvenilir bir şekilde eşyalarını taşımaya olanak tanımaktı.

Kullanıcı memnuniyetini her zaman önceliğine alan ve bu doğrultuda hizmet çeşitliliğini ve kalitesini arttırmaya çaba gösteren Kaplumbox; boya – badana, nakliye, eşya depolama ve temizlik gibi hizmetlerini de portföyüne ekledi.

Tasarımlar Kategorisi ile Eviniz için İlham

Kaplumbox, Türkiye’de bir ilke imza atarak, mağaza ve tasarımlar bölümleriyle eve dair her şeyi bir platformda birleştirdi. Ürünler kategorisiyle ev ürünlerini kapsayan bir e – ticaret platformu sağlarken; tasarım kategorisi ile alanında uzman mimar ve iç mimarları bir araya topluyor. Kullanıcı, tasarımcının çalışmalarına dair görselleri inceleyerek, ihtiyaçları doğrultusunda bir mimarı, iç mimarı seçiyor ve iletişime geçiyor. Yani sistem, kullanıcı ve tasarımcının doğru bir şekilde iletişime geçmesine olanak tanıyor. Ürünler hizmetinde ise birbirinden farklı ve her tarza hitap edebilecek tasarımları inceleyerek, evine en yakışanı seçebiliyor. Bu doğrultuda Kaplumbox kullanıcı ya da tasarımcı olmanız fark etmeksizin sağlamış olduğu hizmetlerde kaliteden ve güvenirlikten ödün vermeden, hayatı kolaylaştırmaya odaklanıyor.

Gelişen teknoloji ve değişen müşteri ihtiyaçları doğrultusunda, sürekli olarak kendini yenilemeye ve gelişmeye odaklanan firma; eşyaların güvenle taşınması, isteğe uygun ürünlerin bulunması ya da size uygun tasarımcıya ulaşmanız ve evinizi dilediğiniz şekilde kişiselleştirmenize imkan sunması ile yaşam kalitenizi arttırıyor. Uzman ekipleri, her zaman en iyi çözüme ulaşmanız için özveriyle çalışıyor ve yenilikçi çözümler üretiyor.

Geleceğin Platformu Kaplumbox

Müşteri odaklı yaklaşımı, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman ekibi ile gelecekte de liderliğini sürdürmeyi planlayan Kaplumbox, sizi anlamak ve çözümlerini sunmak için yanınızda. Evinizin her ihtiyacına yönelik geniş bir hizmet ve ürün yelpazesi sunan firma, stilinize uygun tasarımları ve ürünleri bulmanız için uçtan uca tüm imkanlarını sıralıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz