maritbet girişmaritbet
Kale Kapı Pencere’den inovatif sürme sistemleri!

Kale Kapı Pencere’den inovatif sürme sistemleri!

Tam kapsamlı güvenlik anlayışıyla bütünsel güvenlik çözümleri sağlayan Kale Kilit’in çatısı altında hizmet veren Kale Kapı ve Pencere; sektörün ispanyolet, tek açılım, çift açılım, cephe makası, aksesuar ve kilit ihtiyacını karşılıyor. Sektör profesyonellerinin ihtiyaçlarına karşı inovatif çözümler sunan Kale Kapı ve Pencere’nin son teknoloji ile ürettiği sürme sistemleri ise kullanım kolaylığı ve dayanıklılığı ile öne çıkıyor.

Kale Kapı Pencere, ev ve iş yerlerinde konforu üst seviyeye çıkartmak amacıyla geliştirdiği ürünleri ile sektöre yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor. Bu çözümlerden biri olan Aksu Katlanır Sürme ve Safir Çift Açılım Sürme Sistemleri, dayanıklılığı ve kullanım kolaylığı ile sektör profesyonellerinin ilk tercihleri arasında yer alıyor. PVC, alüminyum ve ahşap profil çeşitlerinde kolayca kullanılabilen bu sürme sistemler fonksiyonel yapıları ile de fark oluşturuyor.

Aksu Katlanır Sürme Sistemleri ile geçiş alanlarından en verimli şekilde faydalanın

PVC, alüminyum ve ahşap profil çeşitlerine de kusursuz bir şekilde uyum sağlayan Aksu Katlanır Sürme Sistemleri, tek kanatta 80 kg’a kadar taşıma kapasitesi ile geniş alanlarda kullanım kolaylığı ve alan tasarrufuna imkân tanıyor. Teras, balkon ve bahçe kapıları gibi geniş açıklıklı geçiş alanlarında uygulanabilen ve 15 bin açma kapama testini başarı ile geçen Aksu Katlanır Sürme Sistemleri, iki kanattan yedi kanata kadar uygulanabiliyor. Kanat eni 400 – 900 mm’ye kadar ve kanat boyu 850 – 2350 mm’ye kadar olan profillerde de uygulanabilen Aksu Katlanır Sürme Sistemleri aynı zamanda mükemmel ses ve ısı yalıtımı sağlıyor.

Safir Çift Açılım Sistemleri uzun ömrü ve fonksiyonelliği ile öne çıkıyor

PVC ve ahşap profil sistemlerine uygun tasarlanan Safir Çift Açılım Sistemleri, eksantrik kilit dilleri sayesinde conta baskısını ±0,8 mm’ye kadar ayarlayabilme imkânı sunuyor. Tek şablonla Ç.A. menteşe ve sabit mafsal montaj delikleri açılabilen Safir Çift Açılır Sistemleri’nin kasa ve kanat elemanlarının montajı birbirinden bağımsız olarak yapılabiliyor. Çok yönlü kullanım kolaylığı sağlayan bu sistemler hem sağ hem de sol açılımda kullanılabiliyor. Arka kilitleme ve ispanyolet üzerinde bulunan güvenlikli pimler sayesinde ekstra güvenlik imkânı tanıyan Safir Çift Açılım Sistemleri, sektör profesyonellerinin öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. Öte yandan çift kanat ve katlanır sisteme uygulanabilmesi ile de birçok alanda kullanım kolaylığı sunuyor. Özel yapısı ile kasa makası ve hareketli mafsal üzerindeki conta baskılarının ayarlanabildiği bu sistem, sabit mafsal üzerinde de kanadın yatay ayarı yapılabilmesine olanak sağlıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz