maritbet girişmaritbet
Kale Grubu showroom sayısını 23’e çıkarıyor!

Kale Grubu showroom sayısını 23’e çıkarıyor!

Kale Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale markalarının yanı sıra İtalya’da alınan Edilcuoghi ve Edilgress markalı ürünlerin, 100 ülkede 400'ü aşkın ihracat noktasına ulaştırıldığı belirtilerek, 2014 sonuna kadar yurtdışındaki showroom sayısının 23'e çıkmasını hedefledikleri kaydedildi

Kale Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da alınan Edilcuoghi ve Edilgress markalı ürünlerin, 100 ülkede 400'ü aşkın ihracat noktasına ulaştırıldığı belirtilerek, 2014 sonuna kadar yurtdışındaki showroom sayısının 23'e çıkmasını hedefledikleri kaydedildi.

Kale Grubu'nun, yurtdışında açtığı mağaza sayısını 14'e çıkardığı, ürünlerini de 5 kıtada 400'ü aşkın ihracat noktasına ulaştırdığı bilgisi verilen açıklamada, Frankfurt-Giessen (Almanya), Sassuolo (İtalya), Abidjan (Fildişi Sahili), Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri), Bağdat, Erbil (Irak), Bakü (Azerbaycan), Riyad (Suudi Arabistan), Tripoli (Libya), Beyrut (Lübnan), Girne, Magosa (KKTC), Hong Kong (Çin) gibi ülkelerde yer alarak küresel pazarda önemli adımlar attığının altı çizildi.

Açıklamada görüşüne yer verilen Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, küreselleşme kapsamında farklı coğrafyalarda mağaza açmayı hızlandırdıklarını belirterek, "Türkiye'deki pazarlama yapımızı ve faaliyetlerimizi, stratejik bölgelerden başlayarak tüm ihracat pazarlarında gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Yıllardır Avrupa ağırlıklı satış yapmakla birlikte, genel konjonktür ve büyüme fırsatlarından dolayı Ortadoğu ve Uzakdoğu pazarlarına da önem vermeye başladık" ifadesinde bulundu.

Karagöz, özellikle Irak ve Suudi Arabistan inşaat sektöründeki olumlu gelişmeler ve Arap Baharı sonrası yeni yapılanmaların, Kale Grubu'nun bölgedeki büyümesine olumlu yansıdığını kaydederek "Suudi Arabistan'da, Riyad kentinden sonra Cidde'de de bir showroom açmayı planlıyoruz. Irak'a verdiğimiz önemi, Bağdat ve Erbil'deki mağazalarımıza yenilerini ekleyerek göstermek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Irak'taki showroom sayısını 2014 sonuna kadar 10'a çıkarmak istediklerini aktaran Karagöz, Libya'da Tripoli'nin yanı sıra Misurata'da showroom açacakları bilgisini verdi.

Karagöz, Azerbaycan'da 10 yıldan fazladır faaliyet gösterdiklerini anımsatarak, teknik ürünlerdeki kalite ve çeşitliliği öne çıkardıkları ikinci showroomun da açılmasının gündemde olduğunu bildirdi.

Kale Grubu'nun İtalya'da satın aldığı Fincuoghi şirketine ait Edilcuoghi ve Edilgress markalarının, yeni mağazalarında satışa sunarak önemli adımlar attıklarını vurgulayan Karagöz, İtalya'daki çalışmalarla ilgili "Başlattığımız İtalya operasyonuna 'Kale Italia-hub' projesini de ekleyerek, Kale Italia tesislerinden, orta-uzun vadede tüm çevre pazarlara hizmet veren bir lojistik destek ünitesi olarak faydalanmak istiyoruz. Bu kapsamda, Kale markalı ürünlerin de yer alacağı yeni bir showroom daha açmayı planlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamada Türkiye'de 250 dağıtım noktası bulunan Kale Grubu'nun, ürünlerini 5 kıtada 400'ü aşkın noktaya ulaştırdığı ve ürün teşhirinde bir dizi modernizasyon çalışmaları gerçekleştirdiğine yer verilirken, teknoloji ve tasarımın bir araya getirildiği mağazalarda, yenilikçi, çevre dostu ve fonksiyonel 3 binden fazla ürünün tüketicilere ve profesyonellere sunulduğuna da yer verildi.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kale Grubu'nun düzenlediği basın toplantısı yayında
  • 09.04.2014 11:15

Kale Grubu'nun düzenlediği basın toplantısı yayında

Kale Grubu genel değerlendirme yapmak amacıyla toplantı düzenledi. Toplantıdan ö ...

Daire Kartal'da 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor
  • 23.11.2018 15:55

Daire Kartal'da 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. ...

'Düşük faizli ve uzun vadeli kredi imkanına ihtiyaç var'
  • 27.07.2018 13:23

'Düşük faizli ve uzun vadeli kredi imkanına ihtiyaç var'

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, inşaat sektörü ile ilgili önemli açıklama ...

Bizim Evler Güzelce yüksek yatırım potansiyeli taşıyor
  • 12.06.2018 15:57

Bizim Evler Güzelce yüksek yatırım potansiyeli taşıyor

İhlas Yapı’nın Kale Grubu ile hayata geçirdiği Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece’ ...

Çanakkale'nin akıllı şehir olması için kolları sıvadılar!
  • 22.02.2017 10:38

Çanakkale'nin akıllı şehir olması için kolları sıvadılar!

Kale Grubu ve Türkiye Bilişim Vakfı, Çanakkale’nin akıllı şehir haline dönüşmesi ...