maritbet girişmaritbet
Kale Grubu İtalya’daki mağazasını yeniledi!

Kale Grubu İtalya’daki mağazasını yeniledi!

Kale Grubu İtalya'da satın aldığı markaları Edilcuoghi Edilgress Türkiye'deki markaları Çanakkale Seramik Kalebodur ve Kale ürünlerini İtalya'daki showroom'unda tüketicilerin beğenisine sunuyor

Kale Grubu İtalya'da satın aldığı markaları Edilcuoghi Edilgress Türkiye'deki markaları Çanakkale Seramik Kalebodur ve Kale ürünlerini İtalya'daki showroom'unda tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Kale Grubu, İtalya'da satın aldığı markaları Edilcuoghi, Edilgress ve Campani'nin yanı sıra Türkiye'deki markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale ürünlerini, konseptini yenileyip ürün çeşitliliğini artırdığı İtalya'daki showroom'unda tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Kale Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, grubun fabrika ve marka yatırımlarının bulunduğu İtalya Sassuolo'daki showroom'da konsept yenilenip, ürün çeşitliliği artırıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kale Grubu Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İhsan Karagöz, Kale Italia şirketi için orta ve uzun vadede stratejik öneme sahip Sassuolo'da, İtalyan ve Türk markalı ürünleri, tüketicilerin beğenisine sunduklarını belirterek, İtalya'da süren operasyonların sonraki adımının yeni bir showroom daha açmak olacağını aktardı.

Karagöz, Kale Grubu'nun yeni mağazacılık anlayışını İtalya'daki showroom'a taşıdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Kale Italia şirketimizin bulunduğu İtalya'nın seramik üssü Sassuolo bölgesi, stratejik bir öneme sahip. Seramik sektörü için bir lojistik üs, teknoloji ve tasarımda tartışmasız lider olan Sassuolo bölgesinde üretim yaparak, bu endüstrinin bir parçası olduk. İtalya operasyonumuzu 'Kale Italia-hub' projesiyle sürdürüyoruz. Bu kapsamda Kale Italia tesislerini, orta ve uzun vadede tüm çevre pazarlara hizmet veren bir lojistik destek ünitesi olarak konumlandırdık. Kale Italia'nın bu konumu, bizim başta Almanya ve Fransa olmak üzere ana pazarlara ulaşmamızı kolaylaştırıyor.''

Yeni ürünler ve yenilenen satış noktalarıyla son yıllarda önemli adımlar attıklarını vurgulayan Karagöz, Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olarak, 100 ülkede 400'ü aşkın ihracat noktasında Kale markalı ürünlerin satıldığı bilgisini verdi.

Karagöz, yurt dışındaki showroom sayısını 14'e çıkardıklarını ve 2014 yılı sonuna kadar bu sayıyı 23'e çıkarmayı hedeflediklerini aktararak, ''Yeni showroom'larımızla, uluslararası pazarlarda lokal dinamiklere uyumlu bir şekilde büyüyerek, yurtiçi-yurtdışı satış dengesini sağlayacağız. İtalyan ve Türk markalı ürünlerimizi sergilediğimiz İtalya'daki showroom'a, yakın dönemde bir yenisini daha ekleyeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Kale Grubu, Sassuolo (İtalya), Frankfurt-Giessen (Almanya), Abidjan (Fildişi Sahili), Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri), Bağdat, Erbil (Irak), Bakü (Azerbaycan), Riyad (Suudi Arabistan), Tripoli (Libya), Beyrut (Lübnan), Girne, Magosa (KKTC), Hong Kong (Çin) gibi ticaret merkezlerinde açtığı showroom'ları ile önemli adımlar atıyor. Yeni mağazacılık anlayışı ile, teknoloji ve tasarımın bir araya getirildiği showroom'lar açan Kale Grubu, yenilikçi, çevre dostu ve fonksiyonel 3 binden fazla ürününü tüketicilere ve profesyonellere sunuyor.

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kale Grubu'nun düzenlediği basın toplantısı yayında
  • 09.04.2014 11:15

Kale Grubu'nun düzenlediği basın toplantısı yayında

Kale Grubu genel değerlendirme yapmak amacıyla toplantı düzenledi. Toplantıdan ö ...

Daire Kartal'da 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor
  • 23.11.2018 15:55

Daire Kartal'da 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. ...

'Düşük faizli ve uzun vadeli kredi imkanına ihtiyaç var'
  • 27.07.2018 13:23

'Düşük faizli ve uzun vadeli kredi imkanına ihtiyaç var'

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, inşaat sektörü ile ilgili önemli açıklama ...

Bizim Evler Güzelce yüksek yatırım potansiyeli taşıyor
  • 12.06.2018 15:57

Bizim Evler Güzelce yüksek yatırım potansiyeli taşıyor

İhlas Yapı’nın Kale Grubu ile hayata geçirdiği Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece’ ...

Çanakkale'nin akıllı şehir olması için kolları sıvadılar!
  • 22.02.2017 10:38

Çanakkale'nin akıllı şehir olması için kolları sıvadılar!

Kale Grubu ve Türkiye Bilişim Vakfı, Çanakkale’nin akıllı şehir haline dönüşmesi ...