maritbet girişmaritbet
Kale’den güvenlik kaygılarını ortadan kaldıran çözümler!

Kale’den güvenlik kaygılarını ortadan kaldıran çözümler!

Şehir hayatının yoğunluğu nedeniyle giderek artan güvenlik kaygıları, yaşam alanlarının öncelikli sorunları arasında yer alıyor.

Küresel ölçekte insanların barınma, sağlıklı ve güvenli yaşama hakkını temel alan 13 Ekim Dünya Konut Günü özelinde yaşam alanlarındaki güvenlik konusunda açıklamalarda bulunan Kale Kilit Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Semih Teker, “Yeni nesil teknolojilerin gücüyle geliştirilen kilit sistemleri yaşam alanlarını güvenli yapılara dönüştürüyor. Güvenliğin olmazsa olmazı haline gelen alarm sistemleri ise konutlarda ya da ofislerde meydana gelebilecek; kötü niyetli girişimler, su baskını, yangın, gaz kaçağı gibi durumlarda devreye girerek güvenliği en üst noktaya çıkarıyor” dedi.

Birleşmiş Milletler’in aldığı kararla 1985 yılından bu yana her yıl 13 Ekim’de kutlanan Dünya Konut Günü’nde kaliteli yerleşim olanaklarını insan yaşamına entegre etmenin çözüm yolları aranıyor. Küresel ölçekte barınma ihtiyacının en iyi şekilde karşılanması, yerleşim yerlerindeki imkanların çağın gerekliliklerine uygun şekilde iyileştirilmesinden geçiyor. Yanı sıra etkili bir güvenlik mekanizması kurulması da bu çözüm yolları arasında yer alıyor. Üst düzey teknolojiler kullanılarak geliştirilen Kale Güvenlik Sistemleri, şehir hayatının yoğun koşuşturması sırasında boş kalan evlerde ya da ofislerde yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı güvenlik kaygılarını ortadan kaldırıyor.

Yaşam alanlarında yüksek güvenlik duvarı örüyor

70 yıllık tecrübesiyle evlerin güvenliği konusunda çıtayı yükselten Kale Kilit, kapsamlı güvenlik çözümleriyle yaşam alanlarında yüksek güvenlik duvarı örüyor. Son teknolojiyle geliştirilen güçlü güvenlik sistemleriyle ev ve ofis gibi yaşam alanlarında güven ve huzur inşa ettiklerini belirten Kale Kilit Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Semih Teker, “Parmak izini anahtara dönüştüren özel kilitlerimiz, güvenlik açıklarının önüne geçen silindir sistemlerimiz ve kapının kapatılmasıyla otomatik olarak kilitlenmesini sağlayan akıllı kilit sistemlerimizle yaşam alanlarının kötü niyetli kişilerden korunmasını sağlayarak güvenliği maksimum seviyeye çıkarıyoruz. Emniyetli bir çelik kapı seçimi ve kapının üretiminde kullanılan materyaller de güvenlik açısından büyük önem taşıyor. Kalitesi ve malzemesiyle sektörde farkını belli eden çelik kapı çeşitlerimizle kullanıcıları yalnızca kötü niyetli kişilere karşı değil, gürültü kirliliğine, rüzgâra, sıcak ve soğuk hava koşullarına karşı korurken, enerji tasarrufuna da katkı sağlıyoruz” açıklamasında bulundu.

Darbelere geçit vermeyen üst düzey koruma

Geliştirdikleri kilit sistemleri ile kuvvetli darbelere karşı üst düzey koruma sağladıklarını kaydeden Teker, “Kale Kilit’in Yüksek Güvenlikli Sistem Silindiri, alt zeminine yerleştirilen, çelik malzemeden oluşturulmuş yüksek dirençli profili sayesinde darbelere geçit vermiyor. Hareketli Pimli Silindir’in içerisinde ve anahtar üzerinde bulunan hareketli pim, anahtarın kopyalanmasını da güçleştirerek güvenliği maksimum seviyeye taşıyor” diye sözlerine ekledi.

Evinizin güvenliğini cep telefonunuzdan takip edin

Yeni nesil teknolojilerle hız kazanan dijitalleşme, güvenlik süreçlerinin cep telefonu üzerinden kontrol edilmesine de olanak tanıyor. Geliştirdikleri alarm teknolojisiyle yeni dünyanın dinamiklerini yakından takip ederek, kullanıcılarına evlerini cep telefonlarından izleme, güvenliklerini de dijital olarak takip etme imkânı sağladıklarına değinen Teker, “Siz yoksanız biz varız” anlayışı ile büyüyen Kale Alarm’ın geliştirdiği teknolojilerden biri olan Kale Kameram uygulaması, gündelik koşturmacalar sırasında akılların evde kalmaması için birçok farklı özelliği bir araya getiriyor. Bu hizmetimiz, yüksek kaliteli görüntü çözünürlüğü, doğru açı ve mesafe ayarlı Kale Kamera Sistemleri’ne uygulama üzerinden online bağlanarak mobil izlenme olanağı sunması gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Kullanıcılar uygulamayı App Store ve Google Play’den indirip kameralarının Wi-Fi ile entegrasyonunu sağladığında evlerini her an cep telefonlarıyla takip edebiliyor” dedi.

Açık bırakılan ocaklar, prizde unutulan cihazlar kâbusunuz olmasın

Yaşam alanlarında açık bırakılan ocaklar, prizde unutulan cihazların pek çok tehlikeyi beraberinde getirebildiğini belirten Teker, “Kale Alarm, tüm bu tehlikelere karşı öngörülü hareket ediyor. Ev ve ofis gibi yerlerde yaşanabilen kötü niyetli girişimler, su baskını, yangın, gaz kaçağı gibi durumlarda alarm paneline sinyal göndererek alarmın devreye girmesini sağlıyor. 7 gün 24 saat kesintisiz destek veren Kale Alarm İzleme Merkezi, oluşabilecek en zorlu durumlarda bile sinyal geldiğinde, sorunu çözebilecek ambulans, polis, itfaiye gibi kolluk kuvvetlerinin en kısa sürede müdahale edebilmesine imkân tanıyor” şeklinde konuştu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz