maritbet girişmaritbet
İzocam WCM Modeli ile üretim sürecini dünya standartlarına taşıyor!

İzocam WCM Modeli ile üretim sürecini dünya standartlarına taşıyor!

Türkiye’nin en büyük yalıtım üreticisi İzocam, operasyonel mükemmellik hedefiyle uyguladığı WCM Modeli ile tüm üretim süreçlerini dünya standartlarına taşıyor.

Türkiye’nin en büyük yalıtım üreticisi İzocam, operasyonel mükemmellik hedefiyle gerçekleştirdiği çalışmalarıyla sektörüne örnek olmayı sürdürüyor. 2022 yılından bu yana, tüm üretim süreçlerini dünya standartlarına taşımak amacıyla WCM (World Class Manufacturing – Dünya Sınıfında Üretim) modelini uygulayan lider firma, gerçekleştirdiği yatırımlarla 2024 yılı itibariyle tüm tesislerini bu modele dahil edecek.

2022 yılı itibariyle WCM vizyonunu başlatan İzocam, ilk olarak 2023 yılının ilk yarısında XPS, EPS ve Sandviç Panel üretimini gerçekleştirdiği Gebkim Tesisinde, Kasım ayı itibariyle ise Camyünü ve Taşyünü Tesisleri’nde yapılan denetimleri başarıyla geçerek üç tesisine de temel seviye rozeti almaya hak kazandı. İzocam, 2024 yılı ilk çeyreğinde ise Eskişehir Tesisi’nde belgelendirme süreçlerini tamamlayarak tüm tesislerini bu modele dahil etmeyi hedefliyor.

Lider firma İzocam, WCM metodolojisi ile yürüttüğü üretim sistemi projelendirmeleri süresince yalıtım sektörüne örnek olan pek çok önemli başarıya da imza attı. Bu kapsamda; iş ve çevre kazalarını sıfır noktasına getiren şirkette, enerji tüketimi düşürülürken, sürdürülebilirlik projeleri kapsamındaki CO2 salımı, su tüketimi ve atıklar da azaltıldı. Bunlarla birlikte ürün kalitesi ve üretimde verimlilik artırıldı. Ayrıca müşteri memnuniyetini yükselten şirket, çalışan memnuniyetini ise düzenli olarak takip ederek, sürekli iyileşmesini sağladı.

WCM modeli sayesinde, yüksek ve yoğun rekabet ortamının getirdiği maliyet baskısına rağmen, iş güvenliği, çevre güvenliği, yüksek ürün kalitesi, sürdürülebilirlik, yönetmelik ve standartlara tam uyumlu biçimde üretimler gerçekleştiren İzocam, yalıtım pazarındaki lider ve öncü pozisyonunu büyük bir kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz