maritbet girişmaritbet
İstikbal, Yunanistan’da 19. mağazasını açtı

İstikbal, Yunanistan’da 19. mağazasını açtı

İstikbal ülke dışında açtığı mağazalarla yatırımlarına devam ederek Yunanistan'ın başkenti Atina'da 2 mağaza açarak toplamda 19 mağazaya ulaşıyor

Mobilya devi Yunanistan'da 19. mağazasını açtı Türkiye'nin mobilya sektöründeki global markalarından İstikbal, ülke dışında peş peşe açtığı mağazalarla yatırımlarına devam ederek Yunanistan'ın başkenti Atina'da 2 mağaza açarak toplamda 19 mağazaya ulaştı.

Atina'da Mesogeion Caddesi'nde yapılan açılışa Boydak Holding Yönetim Heyeti Azasi Memduh Boydak, Boydak Holding Dış Ticaret Genel Müdürü Murat Bozdağ, Türkiye'nin Atina-Pire Başkonsolosu İsmail Sefa Yüceer ve Yunan partner Zaharias Portokaloglu katıldı. Açılış konuşması yapan Memduh Boydak, Atina'da 2 mağaza ansızın açarak krize rağmen İstikbal markası ile ülkenin dinamiklerine güvendiklerini söyledi. Boydak, "Biz 2011 yılında Yunanistan'da başlayan ekonomik krizden sonra birçok yabancı şirketin yatırımlarını durdurmasına ve geri çekmesine rağmen, İstikbal olarak markamıza ve Yunanistan'ın dinamiklerine inanmamız sonucunda burada başarılı olduk." diye konuştu. Açılan mağazalarla ülkeler arası ticaret hacimlerinin gelişmesine, ekonomi ve kültürel ilişkilere olumlu katkı sağladıklarını belirten Boydak, Yunanistan partnerleri ile güzel bir işbirliği örneği sergileyerek istihdama katkı yaptıklarını vurguladı. Boydak, "Bu mağazada 100'ün üzerinde istihdam oluşturuyoruz. Yunanistan'daki ekonomik sıkıntılara rağmen teşebbüsçülük zihniyeti gösteren ve son bir kaç yıldır hızlı hamlelerle mağazalar açma teşebbüsünde bulunan Zaharias Portokaloglu Bey, Yorgos ve Dimos Beyleri gönülden kutluyorum. Ülkelerine güvendiler. Kazanıyorlar." ifadelerini kullandı. 

"Kaliteli ürünü iyi fiyata sunuyoruz" 

Başkent Atina'nın merkez ve stratejik noktalarında yer alan 2, Larissa ve Lamia kentlerinde birer olmak üzere toplam 4 İstikbal Mobilya mağazası ile hizmet veren Zaharias Portokaloglu, "Biz Yunanistan'da krizin bittiğine ve ekonominin gelişmeye başladığına inanıyoruz. En iyi ve kalifiye ürünü Yunanlar için iyi bir ücrete sunmak istiyoruz. Ciddi bir yatırım ve İstikbal'in de yardımlarıyla 19. mağazayı açtık. Burası yalnızca bir satış yeri değil, bu arada Yunanistan'ın ekonomisine gösterilen bir güvendir." ifadelerini kullandı. Boydak Holding Dış Ticaret Genel Müdürü Murat Bozdağ da "2009'daki evrensel ve ardından buradaki krizle beraber uluslararası firmalar mesele yaşadılar. Bir kısmı bıraktı. Biz İstikbal olarak buradaki faaliyetlerimize ara vermeden devam ettik. Zira Yunanistan'ın geleceğine güveniyoruz. Bu haliyle bile Yunanistan'ın ulusal geliri bize kıyasla çok üzerinde. Bu pazardan payımızı almak istiyoruz." şeklinde konuştu. Bol getiri dileyen Atina- Pire Başkonsolosu İsmail Sefa Yüceer de "Bu tip yatırımların 2 ülke arasındaki mevcut işbirliğine henüz fazla katkıda bulunacağına ve güçlendireceğine inanıyorum. Türkiye'de ve Yunanistan'da karşılıklı olarak henüz fazla yatırım görmek istiyoruz." dedi.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Altı ayda 2,4 milyar dolarlık mobilya ihracatı gerçekleştirildi
  • 16.07.2022 10:26

Altı ayda 2,4 milyar dolarlık mobilya ihracatı gerçekleştirildi

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatında yılın ilk altı aylık döneminde ve h ...

Ferm'den konforlu puf tasarımları!
  • 11.04.2022 11:32

Ferm'den konforlu puf tasarımları!

Tamamlayıcı bir mobilya olarak kullanılan puflar evlerimizde yerlerini alıyor. F ...

Boca Do Lobo yeni tasarımlarıyla evinize geliyor!
  • 17.02.2022 12:07

Boca Do Lobo yeni tasarımlarıyla evinize geliyor!

El işçiliği kullanarak tasarladığı mobilyalarla dikkati çeken Portekizli şirket ...

Aster'den salonlar için yeni trendler!
  • 15.02.2022 12:04

Aster'den salonlar için yeni trendler!

Portekizli mobilya şirketi Aster yeni koleksiyonlarını tanıtmaya devam ediyor. İ ...

Modüler mobilyalarla esnek dokunuşlar!
  • 04.02.2022 11:57

Modüler mobilyalarla esnek dokunuşlar!

Modüler mobilya kullanımı özellikle salonlarınızı dekore ederken esneklik sağlıy ...

Flexiform'dan en konforlu koltuklar!
  • 17.02.2021 11:54

Flexiform'dan en konforlu koltuklar!

İtalyan mobilya firması Flexiform, her eve uygun mobilyaları ile dikkat çekiyor. ...