maritbet girişmaritbet
İstikbal ve Bellona Avrupa’daki yeni açılan mağazalarıyla büyüyecek!

İstikbal ve Bellona Avrupa’daki yeni açılan mağazalarıyla büyüyecek!

Boydak Holding'in mobilya sektöründeki iki önemli markası İstikbal ve Bellona, dünyanın farklı ülkelerinde açtıkları yeni mağazalarıyla global ölçekte büyümelerini sürdürüyor

 

Boydak Holding'in mobilya sektöründeki iki önemli markası İstikbal ve Bellona, dünyanın farklı ülkelerinde açtıkları yeni mağazalarıyla global ölçekte büyümelerini sürdürüyor. Yurtdışında yaşayan Türk nüfusun yanı sıra Türk mobilyalarına aşina olan Irak, Suriye, Lübnan, Mısır, Fas, Cezayir, Bosna Hersek ve Makedonya vatandaşları tarafından da sıklıkla tercih edilen İstikbal ve Bellona markaları, en son Londra, Berlin ve Bordeux'da açtıkları yeni mağazalarıyla büyümesini sürdürüyor.

Londra'ya 2.Bellona mağazası

Ev modasında öncülüğünü sürdüren Bellona, en son açtığı yeni mağazalarıyla Londra'da iki ayrı satış noktasına ulaştı. Londra'nın Lewisham Bölgesi'nde faaliyete geçen yeni Bellona mağazası, aynı zamanda Güney Londra'da yer alan ilk Türk mobilya mağazası olma özelliğini taşıyor.

Toplam bin metrekarelik alana sahip Londra'daki ikinci Bellona mağazası, üç ayrı katında tüketicilerin tüm ev ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Bölgede yaşayan Türklerin yanı sıra yabancı nüfusun da yoğun ilgi gösterdiği Bellona mağazası bölge için de önemli bir çekim merkezi konumunda. Fransa'da 2009 yılından sonra mağazalaşmaya ağırlık vererek bayi ağını güçlendiren İstikbal de ikisi Paris'te olmak üzere; Lyon, Mulhouse, Marsilya, Reims, Bourgoin Jalieu, Blois, Clermont Ferrand ve Ekim'den itibaren Bordeaux'daki mağazaları ile toplam 10 ayrı mağazada faaliyetlerini sürdürüyor. Üç yıl gibi kısa bir sürede mağaza sayısını hızla artıran İstikbal'in 10'uncu mağazası Ekim ayında Fransa'nın önemli ticaret merkezlerinden Bordeaux'da hizmete girdi.

Marka ayrıca, Türkiye dışındaki 46 ülkede, 285'inci mağazasının açılışını da Avrupa'da en çok Türk'ün yaşadığı Berlin'de gerçekleştirdi.

Markanın 2011 yılında Ludwigshafen/Mannheim mağazasıyla başlayan Almanya yapılanması, Berlin'de yeni açılan 1200 metrekarelik yeni mağaza ve 2013'te de Köln, Hamburg ve Frankfurt başta olmak üzere açılması planlanan yeni satış noktalarıyla devam edecek.

İstikbal ve Bellona'ya ilgi büyük

Avrupa'daki Türk nüfusun İstikbal ve Bellona markalarına özel ilgi göstererek 250-300 km mesafeden mağazalara alışveriş yapmaya geldiğini ifade eden Boydak Holding Dış Ticaret Genel Müdürü Murat Bozdağ "Başta Fransa olmak üzere Avrupa'daki tüm mağazalarımız Türkiye'deki mağaza konseptiyle dekore edilerek hizmete sokuluyor" diye konuştu.

Bozdağ, 2015 yılına kadar İstikbal'in Fransa'daki toplam mağaza sayısını 20'ye çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

İşte Kobi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstikbal, İstanbul Mobilya Fuarı’na katıldı!
  • 27.01.2023 09:29

İstikbal, İstanbul Mobilya Fuarı’na katıldı!

İstikbal, Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSM ...

İstikbal'de yıl sonu fırsatları başladı!
  • 22.12.2022 15:08

İstikbal'de yıl sonu fırsatları başladı!

İstikbal, yıl sonu kampanyaları ile evleri güzelleştirmeye devam ediyor. ...

İstikbal, İstanbul'da iki yeni mağaza açtı!
  • 08.11.2022 10:05

İstikbal, İstanbul'da iki yeni mağaza açtı!

İstikbal Mobilya Pazarlama Direktörü Bülent Alıcı, "İstikbal Mobilya olarak bu y ...

İstikbal, Azerbaycan’da 8’inci mağazasını açtı
  • 01.04.2021 11:07

İstikbal, Azerbaycan’da 8’inci mağazasını açtı

Erciyes Anadolu Holding çatısı altında olan İstikbal, Azerbaycan'daki mağaza ağı ...

İstikbal, Avrupa’daki 60’ıncı mağazasını açtı
  • 16.11.2014 13:14

İstikbal, Avrupa’daki 60’ıncı mağazasını açtı

İstikbal, yurt dışı mağazalaşma operasyonu dahilinde yeni mağazasını Belçika'nın ...

İstikbal, Samsun’daki 10’uncu mağazasını Bafra'da açtı
  • 01.09.2014 11:43

İstikbal, Samsun’daki 10’uncu mağazasını Bafra'da açtı

İstikbal, yurtiçi mağazalaşma atağına devam ediyor. Firma Türkiye çapında 850’nc ...