maritbet girişmaritbet
İstikbal 2023 yılında dünya markası olmayı hedefliyor!

İstikbal 2023 yılında dünya markası olmayı hedefliyor!

İç piyasadaki etkinliğini ve yaygınlığını yurtdışında da sürdürmeye planlayan İstikbal, mağaza sayısını sürekli artırıyor

İç piyasadaki etkinliğini ve yaygınlığını yurtdışında da sürdürmeye planlayan İstikbal, mağaza sayısını sürekli artırıyor. İstikbal olarak, bine yakın mağaza ve ürünleri ile Türkiye'yi sardıklarını ve bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlediklerini ve bu hedeflerine 2023 yılında ulaşmayı planladıklarını söyledi.

İstikbal Mobilya Genel Müdürü Mesut Yiğit, 2012 yılının hem Boydak Holding Mobilya Grubu hem de İstikbal Mobilya açısından olumlu geçtiğine değindi.  Yiğit, geçen yıl mobilya grubunun 3.1 milyar lira ciro gerçekleştirdiğini, bu rakamın 1 milyar lirasının İstikbal tarafından yapıldığına dikkat çekti.

Sözlerine, istikrarlı büyümeyi sürdürmeyi hedeflediklerini vurgulayarak devam eden Yiğit, “Uzun vadeli hedeflerimize bakarsak, 2023 yılında dünyanın en büyük mobilya markaları arasında yerimizi almayı hedefliyoruz. Şu an, 100'ü aşkın ülkeye İstikbal markası ile ürünlerimizi sunuyoruz. İstikbal bugün Yunanistan, Bulgaristan, Rusya, Mısır, Almanya, Kazakistan, Romanya, İngiltere, Fransa gibi birçok ülkede, 300'den fazla mağazası ve beş bin satış noktası ile Türk kalitesini yurtdışına taşıyor. New Jersey'deki lojistik merkezi aracılığıyla, ABD'de birçok mağazaya ürün satışı yapıyoruz. İstikbal, sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek, ürün tasarımında ve kalitesinde çıtayı sürekli yükseltiyor” şeklinde konuştu.

Ametist yatakla önemli bir yeniliğe imza attık

Ar-ge ürünlerine yönelik çalışmalardan bahseden Mesut Yiğit, İstikbal'in mobilya markaları arasında ilk ve lider olarak sektöre yön verdiğini ifade ederek, “Her geçen gün, kendini yenileyen Ar-Ge ürünlerimizle birlikte mobilya sektörüne de öncülük ediyoruz ve trendleri biz belirliyoruz. En son, Ar-Ge ürünlerimizden bahsetmek gerekirse, İstikbal Ametist yatak bizim için çok değerli. Ar-Ge ekibimiz, dünyada bir ilke imza atarak Ametist taşını yatak teknolojisine taşıdı. Böylece, Ametistin rahatlatıcı etkisi yataklarda kullanılmaya başlandı. Ametist taşının etkisi ile dünyada ilk kez gün içerisinde almış olduğunuz tüm negatif elektriği yatağınızda bırakarak, güne dinç ve rahat bir şekilde devam edebiliyorsunuz” şeklinde açıklama yaptı.

“2013'te yurtdışında 20 mağaza açmayı planlıyoruz”

Dünyada her evin kapısından girmek misyonuyla çalışmalarına yön verdiklerini de aktaran   Yiğit, “İstikbal Mobilya olarak en son yurtdışı mağazamızı, Almanya'nın Nürnberg şehrinde faaliyete geçirdik. Böylece, Almanya'da dört mağazaya ulaştık. Almanya'da 2014 hedefimiz ise, on mağaza açmak. Her ülkeye kendi özelinde bakıyoruz ve her ülke için ayrı hedeflerimiz bulunuyor. 2013 yılı sonunda yurtdışında İstikbal markalı 20 mağaza açma hedefimiz bulunuyor” şeklinde bilgi verdi.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstikbal, İstanbul Mobilya Fuarı’na katıldı!
  • 27.01.2023 09:29

İstikbal, İstanbul Mobilya Fuarı’na katıldı!

İstikbal, Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSM ...

İstikbal "Evinde Gör" uygulaması tüketiciye sanal deneyimleme imkanı sunuyor!
  • 28.12.2022 11:16

İstikbal "Evinde Gör" uygulaması tüketiciye sanal deneyimleme imkanı sunuyor!

Tüm mobil cihazlarda kullanılabilen ‘Evinde Gör’ uygulaması sayesinde müşteriler ...

İstikbal'de yıl sonu fırsatları başladı!
  • 22.12.2022 15:08

İstikbal'de yıl sonu fırsatları başladı!

İstikbal, yıl sonu kampanyaları ile evleri güzelleştirmeye devam ediyor. ...

İstikbal, İstanbul'da iki yeni mağaza açtı!
  • 08.11.2022 10:05

İstikbal, İstanbul'da iki yeni mağaza açtı!

İstikbal Mobilya Pazarlama Direktörü Bülent Alıcı, "İstikbal Mobilya olarak bu y ...

İstikbal, Azerbaycan’da 8’inci mağazasını açtı
  • 01.04.2021 11:07

İstikbal, Azerbaycan’da 8’inci mağazasını açtı

Erciyes Anadolu Holding çatısı altında olan İstikbal, Azerbaycan'daki mağaza ağı ...

İstikbal, Avrupa’daki 60’ıncı mağazasını açtı
  • 16.11.2014 13:14

İstikbal, Avrupa’daki 60’ıncı mağazasını açtı

İstikbal, yurt dışı mağazalaşma operasyonu dahilinde yeni mağazasını Belçika'nın ...