maritbet girişmaritbet
İşbir Yatak, müşteri deneyimini en iyi yaşatan marka oldu!

İşbir Yatak, müşteri deneyimini en iyi yaşatan marka oldu!

Yatak ve uyku sağlığı alanında geliştirdiği yüksek teknolojili ürünleriyle güçlü bir duruş sergileyen Türkiye’nin Yatak Uzmanı İşbir Yatak; çevreci ürünleri, kaliteli üretimi, yenilikçi tasarımları ve satış sonrası üstün hizmetiyle müşteri memnuniyeti ve deneyimini maksimuma çıkarmaya devam ediyor. 

Müşteri memnuniyetini odağına alan yönetim politikasıyla hareket eden Yatak Uzmanı İşbir Yatak, kurduğu ‘’Müşteri Deneyimi Takımıyla’’ fark oluşturuyor. Hep daha iyiye gitme motivasyonu ile kurulan Müşteri Deneyimi Takımı, kullanıcıların tüm taleplerine hızlı çözümler üretiyor. Dijital medya ve iletişim kanallarından gelen müşteri talepleri, kök nedenleri ile titizlikle incelenerek sonuçlandırılıyor. Tüm bu çalışmalar, müşteri sadakati ve memnuniyetini her geçen gün yükseltiyor. 

Müşteri deneyimini en iyi yaşatan marka İşbir Yatak

A.C.E Awards Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri’yle müşteri memnuniyetindeki başarısını bir kez daha tescilleyen Yatak Uzmanı İşbir Yatak, Türkiye’nin ilk ve tek müşteri memnuniyetini ölçen yarışması A.C.E Awards’ta yatak sektöründe “Müşteri Deneyimini En İyi Yaşatan Marka” kategorisinde birinci olarak Diamond ödülünün sahibi oldu. Türkiye’nin Yatak Uzmanı İşbir Yatak, ‘’Müşteri Deneyimini En İyi Yaşatan Marka’’ kategorisinde, üçüncü kez birinci olarak yatak sektöründe bir ilke imza attı.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen ve yıl boyunca gerçekleştirilen 1 milyon 500 bini aşkın müşteri memnuniyet anketi baz alınarak hesaplanan Müşteri Deneyim Endeksi’ne göre belirlenen A.C.E Awards Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri’nin kazananları belli oldu. Bu yıl 60 farklı kategoriden müşteri deneyimini en iyi şekilde yöneten ulusal ve uluslararası 113 markaya ödül verilirken, her kategoriden Diamond, Gold ve Silver olmak üzere 3'er ödül sahibini buldu. Bu yıl da yatak sektöründe “Müşteri Deneyimini En İyi Yaşatan Marka” kategorisinde birinci olan Türkiye’nin Yatak Uzmanı İşbir Yatak, A.C.E Awards’ta üç yıl üst üste birincilik ödülünün sahibi oldu. 

Yatak Uzmanı İşbir Yatak üç yıl üst üste birincilik ödülünün sahibi oldu

Markaları geleceğe taşıyan ve tercih edilebilirliğine katkı sunan en önemli faktörlerden birinin müşteri memnuniyeti olduğuna dikkat çeken İşbir Yatak Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Murat Akyel, “Üç yıl üst üste aldığımız A.C.E Awards birincilik ödülüyle müşterilerimize olan sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirdiğimizi bir kez daha tescilledik. Koşulsuz müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin bir yansıması olarak başarımızı taçlandırdığımız için gururluyuz. Aldığımız ödüllerin sağladığı yüksek motivasyonun yeni başarılara yol açacağına da eminiz. İşbir Yatak olarak müşterilerimizin talep ve beklentilerini iyi analiz edip bizimle paylaştıkları geribildirimleri yakından takip ediyoruz ve müşterilerimize en mükemmel müşteri deneyimini yaşatmak için çalışıyoruz. Markamızı en iyi şekilde temsil etmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak için canla başla çalışan ve yoğun emek harcayarak müşteri sadakatini pekiştiren Satış Sonrası Hizmetler ekibimiz ve Müşteri İlişkileri birimimiz başta olmak üzere iletişim kanallarında aktif rol üstlenen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bundan sonraki çalışmalarımızı da aynı hassasiyetle sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz