maritbet girişmaritbet
İnoksan, Lancer grubu ile soğutucu pazarına giriyor!

İnoksan, Lancer grubu ile soğutucu pazarına giriyor!

Mutfağın lideri İnoksan, yabancı iş ortaklıklarına bir yenisini daha ekliyor

Mutfağın lideri İnoksan, yabancı iş ortaklıklarına bir yenisini daha ekliyor. Japon Grubu Hoshizaki'nin soğutucu  ünitelerinde Avrupa Üretim ve Dağıtım Firması olan Lancer ile teknik işbirliği oluşumunu tamamlayan İnoksan, AB pazarına soğutucularıyla girmeye hazırlanıyor.

Endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan, Japon sermayeli iş ortaklıklarını sürdürüyor. İnoksan, 2013 Ocak ayı itibariyle görüşmeleri başlayan Japon Grubu Hoshizaki'nin soğutucu  ünitelerinde Avrupa Üretim ve Dağıtım firması olan Lancer ile teknik işbirliği çalışmalarını tamamladı. Premix ünitelerle ilgili yapılan işbirliği, içecek sektöründe kullanılan soğutucuların imalatına yönelik olacak.

Lancer ile başlayan teknik işbirliğinin ardından ilk parti üretimine başlayan İnoksan, yaklaşık 2 ay içerisinde pilot üretimi teslim etmeye hazırlanıyor. İlk yıl 1000 adet üretilmesi öngörülen ürünlere, sonraki dönemde yeni ürün gruplarının dahil edilmesi planlanıyor. İnoksan'ın teknik işbirliği ile gerçekleşecek olan üretimin sonucunda ürünler AB pazarında satışa sunulacak. Bu işbirliği ile teknoloji transferi yapmak, know how elde etmek, teknoloji geliştirmek, yeni pazarlara girmek, markayı işbirlikleri ile geliştirmeyi ve tanıtmayı amaçlayan mutfağın lideri İnoksan, kısa bir süre sonra İnoksan markasıyla AB pazarında yeni alanlarda faaliyet göstermeye hazırlanıyor.

İnoksan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürhan Akdoğan, Lancer ile yapılan işbirliğine yönelik “İngiltere'den gelen yetkililer; fiziki alanımızı ve teknolojimizi hayranlıkla karşıladıklarını ifade ettiler. Deniz aşırı üretimlerin AB ülkelerine satışını ve dağıtımını yapmanın, lojistik olarak uzun zaman ve maliyet yarattığını, AB alanı içinde bunu Türkiye'de gerçekleştirmenin daha avantajlı olduğunu ve İnoksan gibi önemli bir marka desteği ile işbirliğinin kendilerine ciddi bir avantaj olduğunu belirttiler. Kısacası Lancer, İnoksan'I üretim üssü olarak görüyor. Bu işbirliğini sağlamak hiç de zor  olmadı. Önemli markaların yıllardır teknolojik işbirliklerinde İnoksan markasını güvenle seçtiklerini söyleyebiliriz. Her işbirliği yeni işbirliğini getiriyor.” Mutfak profesyonellerinin tercihi İnoksan 2013 stratejilerinde, uluslararası işbirlikleriyle büyümeyi, sektöründe en iyi olanlarla işbirliği yaparak; kendi ürünlerini daha geniş pazarlara ulaştırmayı ve yeni pazarlarda boy göstermeyi hedefliyor dedi.

İnoksan Hakkında

Endüstriyel mutfak sektörünün öncü firmalarından İNOKSAN, 1980 yılında Vehbi Varlık tarafından kurulmuştur. İNOKSAN, profesyonel bir mutfak için hazırlık aşamasından pişirmeye, servisten bulaşıkhane ünitelerine varan yüzlerce çeşit endüstriyel mutfak ekipman ve cihazı üretmektedir. 20.000 m² kapalı alanda kurulu teknolojik bir mutfak üssüne sahip İnoksan, 5 kıtaya ihracat yapmaktadır. Ülke çapına yayılmış 80 yetkili servis ile satış sonrası hizmetlerini yürüten İNOKSAN'ın 6 büyük ilde bölge müdürlüğü bulunmaktadır.Paslanmaz çelik, krom nikel saç ve ithal yerli kompenetler birleştirilerek CNC kontrollü makinalarda üretim yapan İNOKSAN, projeden servise kadar tam bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Uluslararası temsilcilikleri vasıtası ve direkt satışları ile üretiminin %35'ini ihraç eden İNOKSAN, uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnoksan’ın NewYork’taki bayisi Naskonix açıldı
  • 16.04.2014 13:49

İnoksan’ın NewYork’taki bayisi Naskonix açıldı

Endüstriyel mutfağın lideri İnoksan, ABD’ye açıldı ...

İnoksan’ın New York’taki bayisi Naskonix açıldı
  • 10.04.2014 11:20

İnoksan’ın New York’taki bayisi Naskonix açıldı

İnoksan, New York’un Brooklyn bölgesinde açtığı Naskonix bayisi ile ürünlerini A ...

İnoksan, akıllı fırın İnosmart’ı bayileriyle buluşturdu
  • 31.03.2014 15:40

İnoksan, akıllı fırın İnosmart’ı bayileriyle buluşturdu

Akıllı ve yenilikçi fırın serisini İnosmart markası altında sektörün beğenisine ...

İnoksan bayileri ile Hostech by TUSİD Fuarı’nda buluştu
  • 19.03.2014 11:47

İnoksan bayileri ile Hostech by TUSİD Fuarı’nda buluştu

Mutfağın lideri İnoksan, iş ortaklari ile Hostech by TUSİD Fuarı’nda bir araya g ...

İnoksan, Teppanyaki Alaturka Restoranı'na japon esintisi verdi
  • 22.01.2014 12:18

İnoksan, Teppanyaki Alaturka Restoranı'na japon esintisi verdi

İnoksan, sektöre ışık tutan projeleri, son teknoloji ürün ve ekipmanları ve kali ...

İnoksan servis arabalarını Mobinoxdesign ile piyasaya sunuyor
  • 03.12.2013 13:22

İnoksan servis arabalarını Mobinoxdesign ile piyasaya sunuyor

Endüstriyel mutfak sektörünün köklü lideri ve inovatif markası İnoksan, yenilikç ...