maritbet girişmaritbet
İlci Holding, Muş'ta kız meslek lisesi yaptıracak!

İlci Holding, Muş'ta kız meslek lisesi yaptıracak!

Cumhurbaşkanı Gül'ün kenti ziyaretinde gündeme gelen kız meslek lisesi talebi, İlci Holding tarafından karşılandı

İlci Holding, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Muş ziyaretinde gündeme gelen okul talebinin, şirketleri tarafından karşılandığını bildirdi.      

İlci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Metin İlci, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 18-19 Nisan'daki Muş ziyareti sırasında, Vali Ali Çınar'ın kentte kız meslek lisesine ihtiyaç olduğunu ifade ettiğini anımsattı. 
     
Kız çocuklarının eğitimine büyük önem veren şirketlerinin, bu kapsamda, gerek kente gerekse bölge insanına katkı sağlaması açısından ihtiyaç duyulan liseyi yapma görevi üstlendiğine işaret eden İlci, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ilimizi ziyareti esnasında kendilerinin himayesinde protokol imzaladık. Eski Fidanlık'ta yer tahsisi yapıldı. Hemen inşaatına başlanacak olan 20 derslikli kız meslek lisesini 2014 eğitim öğretim yılına İnşallah yetiştireceğiz. Bu tür sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 
     
Muş ekonomisine katkı sağlayacak projeleri de araştırmaya başladıklarını bildiren İlci, bu tür yatırımları da vatandaşların hizmetine sunmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydetti. 
     
Fahrettin Gök/AA

Yorum Yaz