maritbet girişmaritbet
Hilti şantiyelerin dijital oyuncularını tanıttı!

Hilti şantiyelerin dijital oyuncularını tanıttı!

SK-SODEX 2023 Fuarı’nda yerini alan Hilti Türkiye; MT Modüler Kanal ve Destek Sistemleri’nin yeni oyuncularını, yangın durdurucu ürünlerini, inşaat sahalarını verimli hale getiren NURON teknolojisini ve kullanıcılarına tüm ekipmanlarının durumlarını istedikleri her yerden ve her zaman mobil takip kolaylığı sunan Hilti ON!Track sistemini tanıtma imkânı buldu. Fuarda ziyaretçilerine VR teknolojisi ile BIM (Yapı Bilgi Modellemesi) deneyimi de yaşatan şirket, Hilti Türkiye Mühendislik Müdürü Ekin Özlü tarafından gerçekleştirilen sunum ile katılımcılara Modüler Kanal Sistemleri ve Dijitalleşme konu başlığında bilgiler aktardı.

Geleceği referans alan yaklaşımı ve çalışmalarıyla inşaat teknolojileri pazarına öncülük eden Hilti, İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ISK-SODEX 2023 Fuarı’na katıldı. Fuarda MT Modüler Kanal ve Destek Sistemleri’nin yeni oyuncularını ilk kez sergileyen şirket, inşaat sahalarında devrim yaratan yeni teknolojileri ve dijital çözümleriyle de dikkat çekti. 120 metrekarelik standında 250’nin üstünde iş ortağına Hilti Türkiye Mühendislik Müdürü Ekin Özlü tarafından “Modüler Kanal Sistemleri ve Dijitalleşme” başlıklı sunum gerçekleştirildi.

Tüm yük kapasiteleri için maksimum performans sunuyoruz

Bütünleşik hizmet kapsamıyla inşaat profesyonellerinin iş ortağı olmayı hedefleyen bir şirket olarak sahada çalışmayı daha verimli, kolay ve güvenli hale getirmek için yeni ürünler geliştirmeyi sürdürdüklerini belirten Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan; “Bu kapsamda üretimini Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz MT Modüler Kanal ve Destek Sistemleri ilk kez ISK-SODEX 2023 Fuarı’nda sergiledik. Tüm askılama ve destek sistemlerini tek bir teknolojide buluşturarak güncel yönetmeliklere uygun en verimli ve güvenilir teknolojileri bir araya getirdiğimiz MT Modüler Kanal ve Destek Sistemlerimiz sayesinde tüm yük kapasiteleri için maksimum performans sunuyoruz. Fuarda aynı zamanda Ar-Ge ve mühendislik gücümüzün bir yansıması olan NURON teknolojimiz ve bu teknolojimizle entegre olarak çalışan, şantiyelere hız ve verimlilik sunan Hilti ON!Track uygulamamız ile inovasyonda öncü yaklaşımımızı bir kez daha göstermiş olduk. Fuar aracılığıyla potansiyel müşterilerimize ulaşarak sektörel iş birlikleri geliştirmeye yönelik önemli bir adım attık. Ulusal ve uluslararası firmalar ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerin kısa vadede uzun soluklu iş birliklerini beraberinde getireceğine inanıyoruz” dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz