maritbet girişmaritbet
Hasanoğlu, yeni projeler için düğmeye bastı!

Hasanoğlu, yeni projeler için düğmeye bastı!

1993 yılından bugüne gayrimenkul ve inşaat sektöründe 10 milyar TL yatırımla 1 milyon metrekare inşaat alanına ulaştıklarını belirten Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, 2000’li yıllarda Bahçeşehir’in simgesi haline gelen Banu Evleri projesiyle konutta markalaşma dönemine geçildiğini vurguladı.

2022 yılı projelerinin büyük bir hızla devam ettiğini dile getiren Haluk Hasanoğlu, “Banu Evleri Bahçeşehir, Banu Evleri Ispartakule 1, Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin satışı tamamlandı. Yılın ikinci çeyreğinde Banu Evleri Ispartakule 4 projemizin inşaat çalışmalarına başladık. 2022’nin son çeyreğinde ise Banu Evleri Bahçekent projemizin inşaat sürecine odaklandık. Beykoz ve Zekeriyaköy’de ise lüks villalardan oluşan yeni projelerimizin konsept ve proje geliştirme çalışmaları devam ediyor. Değerlerimizle büyüyor ve geleceği inşa ediyoruz” dedi.

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 30 yılı geride bırakan Hasanoğlu Şirketler Grubu; altyapı projeleri konut, ofis, üniversite, hastane ve kamu binaları inşa etme ve geliştirme alanlarında faaliyet gösteriyor. İmza atılan her projede yenilikçi bir yaklaşımla, akıllı teknolojilere yatırım yaparak ilerlediklerini aktaran Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu; “Hasanoğlu Ailesi’nin üçüncü kuşak temsilcisi olarak Mustafa Hasanoğlu’nun, 1993 yılında ‘kalite ve güven’ prensibiyle temelini attığı yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Dünden bugüne geliştirdiğimiz projelere 10 milyar TL yatırım yaptık ve 1 milyon metrekare inşaat alanına ulaştık” yorumunda bulundu.

BANU EVLERİ MARKASI İLE KONUTTA MARKALAŞMA DÖNEMİNE GEÇİLDİ

Hasanoğlu Şirketler Grubu’nun, Bahçeşehir ile özdeşleşen Banu Evleri projesi ile konutta markalaşma dönemini başlattığına dikkat çeken Haluk Hasanoğlu; “Yaptığımız tüm işlerde ahlaki ve etik değerlere sadık kaldık. Hedef kitlemizin ve paydaşlarımızın hakkını koruyarak, karşılaştığımız her sorunu en efektif biçimde çözmeye gayret ettik. Yenilikçi ve kaliteli hizmetler sunmak için teknoloji, idari ve Ar-Ge konularında kendimizle yarışarak yeni ürün ve hizmetler geliştirdik. Bu noktada en önemli misyonlarımızın başında Ar-Ge yatırımları geliyor. Geleceğin teknolojilerini; estetik ve fonksiyonellikle bütünleştirme vizyonuna yatırım yaparak fark sağlıyoruz. Banu Evleri, Bahçeşehir’in simgesi haline geldi. Bu başarıdaki en büyük pay ise tüm projelerimizin, hedef kitlenin ihtiyaçları göz önünde tutularak yenilikçi bir bakış açısıyla geliştirilmesi... Değerlerimizle büyüyor ve geleceği inşa ediyoruz” açıklamasında bulundu.

2022 YILI PROJELERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

2022 projeleri hakkında bilgi veren Haluk Hasanoğlu, “Hasanoğlu Şirketler Grubu olarak 2022’nin ilk çeyreğinde Banu Evleri Ispartakule 1  / 2. Etap projemizi teslim ettik ve yaşam başladı. Hem blok hem de villa konseptinde tasarlanan proje; 10 bin 400 metrekarelik arsa, 31 bin metrekarelik inşaat alanı ve 8 bin metrekarelik yeşil alana sahip. 2 ana blok ve 3 ‘Kent Villası’nda 140 daire ve 2 ticari alanın yer aldığı proje, göl ve doğa manzarasıyla şehrin içinde, şehirden uzak bir yaşam sunuyor. Yılın ikinci çeyreğinde ise Banu Evleri Ispartakule 4 projemizin inşaat çalışmalarına başladık. 4 bin 700 metrekare arsa alanı ve 15 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje, tek bloktan oluşuyor. Aile projesi olarak tasarlanan Banu Evleri Ispartakule 4’de göl ve doğa manzaralı 70 daire, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle öne çıkıyor. Projede ayrıca 4 ticari alan bulunuyor. 2022’nin son çeyreğinde ise Banu Evleri Bahçekent projemizin inşaat süreci başladı. Proje, iki ana blok ve 7 ticari alandan oluşuyor. 9 bin 271 metrekare arsa ve 25 bin metrekare inşaat alanında sahip olan Banu Evleri Bahçekent’te hedef kitleye 2+1 ve 3+1 olmak üzere 84 daire seçeneği sunuluyor. Bu projelerimizin en önemli avantajlarından biri de Kanal İstanbul Projesi’ne 900 metre uzaklıkta bulunması” dedi.

BODRUM VE ÇEŞME’DE YENİ YATIRIMLAR

Beykoz ve Zekeriyaköy’de ise lüks villalardan oluşan yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini belirten Hasanoğlu; şöyle devam etti: “Çalışmaları tamamlanan projelerimizi sırasıyla 2023 yılından itibaren hayata geçirmeyi planlıyoruz. Satış ve ciro hedeflerimize ulaşacağımıza yönelik inancımız tam. İstanbul dışında ise Bodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunuyor.” 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz