maritbet girişmaritbet
Hanna Home Yapı Fuarı’nda yeni koleksiyonlarını tanıttı!

Hanna Home Yapı Fuarı’nda yeni koleksiyonlarını tanıttı!

Dünyanın seçkin duvar kağıdı, parke ve halı markalarının Türkiye temsilcisiolan HannaHome, 24 – 29 Nisan 2013 tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenen36.Yapı Fuarı’nda yeni ürünlerini ve koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu

Yapı sektörünün bileşenlerini bir araya getiren büyük ve önemli fuarlardan biri olan Yapı Fuarı kapsamında HannaHome, dünyaca ünlü seçkin markalarına ait yeni duvar kağıdıve parke koleksiyonlarını sektörün profesyonelleri ve tüketiciler ile buluşturdu.

Duvarkağıdında trendleri belirleyenRasch markasının Türkiye'deki tek temsilcisi olan HannaHome, Cosy White, Tendresse,Maximum IX,Trianon, Bond Street, GoodHarmonies, Homelands, FunkyFlairveTiles&More olmak üzere markanın yeni sezon koleksiyonlarını ilk defa Yapı Fuarı'nda meraklıları ile buluşturdu. Farklı renkleri, zengin desenlerle buluşturan ve bu çerçevede geniş bir ürün yelpazesi sunan Design ID markasının ise BeauxArts, Renaissanceve 3 boyutlu klasik desenleri ile öne çıkan Relievo koleksiyonlarının tanıtımı yapıldı. 

Birlikte çalıştıkları markaların üst düzey yöneticileri ile fuar alanını gezen HannaHome yönetici ortağı ve CEO'su Oğuzhan Özden ‘Sektörümüzün en büyük ve başarılı organizasyonlarından biri olan Yapı Fuarı'nda yeni koleksiyonlarımız ve markalarımız ile bulunmaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Yapı Fuarı sektörün önemli temsilcileri ile bir araya gelmek için sağlıklı bir platform sunuyor.  Bizler de HannaHome olarak güçlenen yapımız ve yeniliklerimiz ile bu fırsatı en iyi şekilde değerlendiriyoruz' şeklinde konuştu. 

Kısaca HannaHome:
Modern bir marka yönetimi firması olan Hanna Brand Management çatısı altında, kurulduğu 2009 yılından bu yana “Dekorasyonda ilk adres” sloganı ile yola çıkan HannaHome, “ev ve yaşam konseptine” yepyeni bir soluk getirmek amacı ile dekorasyon anlayışında fark yaratan seçkin markaları tüketiciyle buluşturmaktadır. 2010 yılında duvar kağıdında trendleri belirleyen duvar kağıdı markası Rasch'ın Türkiye'deki tek temsilcisi olarak sektöre hızlı bir giriş yapan HannaHome, bugün distribütörlüğünü üstlendiği Rasch, RaschTextil, Meister, Schulte,Norwall, Design ID, CondorCarpets ve Sellers&Josephsonmarkaları ile yaşam alanlarına her boyutta yenilik ve estetik taşımakta ve dekorasyonun modasına öncülük etmektedir.

www.hannahome.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Samsun 8. İnşaat Fuarı açıldı
  • 02.05.2024 15:38

Samsun 8. İnşaat Fuarı açıldı

8. kez düzenlenen Samsun İnşaat Fuarı'na 31 ülkeden 2 bin üzerinde sektör temsil ...

Okullar açılmadan önce çocuklarınızı sevindirin
  • 09.09.2011 11:35

Okullar açılmadan önce çocuklarınızı sevindirin

HannaHome’un temsilcisi olduğu trendleri belirleyen duvar kağıdı markası Rasch’ı ...

43. Yapı Fuarı'nda 1 milyar euroluk iş hacmi yakalandı!
  • 13.04.2021 14:48

43. Yapı Fuarı'nda 1 milyar euroluk iş hacmi yakalandı!

Turkeybuild Istanbul’u toplamda 16.899 kişi ziyaret ederken, bu rakamın yüzde 17 ...

Çevik dönüşüm, yapı sektörünün büyümesinin sırrı olacak!
  • 07.04.2021 16:38

Çevik dönüşüm, yapı sektörünün büyümesinin sırrı olacak!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebi ...

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul kapılarını açtı
  • 06.04.2021 17:21

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul kapılarını açtı

Bu yıl 43. kez Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı gün ...

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak
  • 30.03.2021 10:13

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında düz ...