maritbet girişmaritbet
Güvenli boya alışverişi boyadyo.com'da

Güvenli boya alışverişi boyadyo.com'da

Türkiye’nin en köklü boya üreticisi DYO Boya, dijitalleşme faaliyetleri çerçevesinde tüketicileri inovatif gelişmelerle buluşturmaya devam ediyor. Yüzyıla yakın tecrübesiyle, sektörün öncüsü olarak hayatı renklendiren DYO Boya uzmanlığı ve güvencesini yansıtan boyadyo.com web sitesi ve mobil uygulaması, tek tıkla güvenli alışveriş sunuyor.
 

Hızlı ve Güvenilir Teslim, Koşulsuz İade

DYO Boya’nın Etbis’e kayıtlı güvenli e-ticaret sitesi boyadyo.com, tüketicilere DYO Boya garantiliürünleri özenle paketlenmiş bir şekilde, hızlı ve güvenilir olarak belirledikleri adrese teslim fırsatı sunuyor. Avantajlı taksit seçenekleri sunan boyadyo.com üzerinden DYO Boya, 250 TL ve üzerinde yapılan alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı sağlarken tüketiciler, aldıkları ürünü 14 gün içinde koşulsuz olarak iade edebiliyor.

DeneKart Ayrıcalığı ile Seçtiğiniz Renk, Duvarınıza Geliyor

DYO Boya, boyadyo.com üzerinden başlattığı DeneKart renk kartı ile tüketicilere beğendikleri üç rengi, duvarlarında görme fırsatı sağlıyor. boyadyo.com’a girdikten sonra DeneKart renk kartı bölümünden seçilecek renkler belirleniyor. DYO, bu üç rengi duvara yapıştırıp nasıl görüneceğini sağlayan DeneKart şeklinde ücretsiz kargo ile belirlenen adrese gönderiyor. DeneKart, hiçbir şekilde duvara zarar vermiyor, çıkarılırken soyulma vb. hasara yol açmıyor.

“DeneKart ile Seçtiğiniz Rengin Duvarda Nasıl Görüneceğine Dair Kararsızlığa Son Veriyoruz”

Dijitalleşmeye ve inovasyona yatırım yapmaya devam edeceklerinin altını çizen DYO Boya Genel Müdürü M. Mutlu Uysal, şunları dile getirdi: “İzmir ve Kocaeli fabrikalarımızda tam 11 ana sektör ve bu sektörlere bağlı onlarca alt sektöre yönelik boya üretiyoruz. Bu ana sektörler arasında iç ve dış cephe boyaları büyük bir paya sahip. Günümüzde koşullar ne olursa olsun, tüketicilerin boya ihtiyacı devam ediyor. Özellikle pandemi sonrasında artan e-ticaret faaliyetlerini gözlemleyerek boyadyo.com’u geliştirmeye başlayarak boya konusundaki online alışveriş ihtiyacına cevap vermek istedik. boyadyo.com ile iç cephe boyalarından hobi boyalarına ve verniklerine, ahşap ve metal boyalarından astarlara, macunlara ve tinerlere kadar geniş bir yelpaze ürün seçeneği sunuyoruz. boyadyo.com ile sunduğumuz en büyük yenilik ise DeneKart… DeneKart ile hayalinizdeki rengi duvarınıza getirerek boyanın rengine karar verirken hemen herkesin yaşadığı o kararsızlığı ortadan kaldırıyoruz.”

boyadyo.com’a tüm cihazlardan erişilebildiği gibi mobil uygulamasına da AppStore veya GooglePlay üzerinden ücretsiz ulaşılabiliyor. Platformda uygulama videoları da yer alıyor. boyadyo.com’a üye olunmadan da e-posta bilgileri ile alışveriş yapılabiliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz