maritbet girişmaritbet
Grohe, SPA konseptine ağırlık verecek!

Grohe, SPA konseptine ağırlık verecek!

Türkiye pazarına 22 yıl önce giren Alman batarya ve sıhhi tesisat malzemeleri üreticisi Grohe, Grohe SPA konsepti ile 2012’ye iddialı bir şekilde girdi

 

Türkiye pazarına 22 yıl önce giren Alman batarya ve sıhhi tesisat malzemeleri üreticisi Grohe, Grohe SPA konsepti ile 2012'ye iddialı bir şekilde girdi.
 
Türkiye ithal armatür pazarında prestijli projelere imza atarken doğal kaynakların ekolojik ve ekonomik kullanımı ile çevrenin korunmasına yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Grohe Doğu Akdeniz, Ortadoğu ve Afrika Genel Müdürü Simon Shaya, tasarım, teknoloji ve kaliteyi dengeli bir şekilde birleştiren ürünler geliştirdiklerini kaydetti.
 
Shaya, 22 yıl önce girdikleri Türkiye pazarında estetiğin yanı sıra ergonomi, fonksiyonellik, teknoloji ve uzun ömürlü kullanım gibi unsurları da dikkate aldıklarını aktardı.
 
2012'yi Grohe SPA konsepti ile başlattıklarına ve bunun en önemli atılımlarından biri olduğuna değinen Shaya, “Bu konuda Türkiye'den de misafirlerimizi davet ettiğimiz oldukça başarılı geçen bir organizasyonu Beyrut'ta gerçekleştirdik. Organizasyonda, sektöre yeni bir bakış açısı kazandıracak Grohe SPA ürünleri profesyoneller ile buluştu. Grohe SPA'nın Türkiye ayağı ise şu an itibarıyla ikisi İstanbul biri Ankara'da olmak üzere üç farklı noktada tamamlanmak üzere” dedi.
 
Her geçen yıl pazar payını da artırdıklarını ifade eden Shaya, 2008 yılında 30, 2009 ve 2010 yıllarında 100, 2011 yılında ise 200 yeni ürün lanse ettiklerini açıkladı. Shaya, bu yıl Power & Soul duş sistemi serisi ve Allure Brilliant olmak üzere iki ürünün daha lansmanını yapacaklarını açıkladı.
 
Yatırımlarını öncelikli olarak showroom ağına yaptıklarını ve halen 100'ü aşkın noktada faaliyetlerini sürdürdüklerini bildiren Shaya, 2012 yılında bu sayıyı 140'a çıkarmayı hedeflediklerini bildirdi.
 
“Çift haneli büyüme rakamına ulaştık”
 
Grohe'nin 2011 yılını oldukça başarılı bir tablo ile kapatarak Türkiye'de çift haneli büyüme rakamlarını yakaladığını dile getiren Shaya,  gerek dağıtım kanalı, gerekse showroom ağı üzerinde olumlu etkiler yaratacak olan bir yeniden yapılanma programını halen sürdürdüklerini kaydetti.
 
Halen 25 personelle faaliyet gösterdiklerini ve pazar paylarının yüzde 10 olduğunu belirten Shaya, “Grohe, dünya üzerinde 6 fabrika, 5 bin çalışanı ile 130'dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor ve 7 bin parçayı aşan ürün yelpazesi bulunuyor. Ürünlerimiz, banyo ve mutfak bataryaları, duş sistemleri, termostatik bataryalar, aksesuarlar, teknik ürünler gömme rezervuarlar ve pisuar yıkama sistemlerinden oluşan teknik ürünler olarak gruplandırılıyor” diye konuştu.
 
kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa'da sokakta yaşayan evsizlerin sayısı artıyor
  • 11.10.2023 14:17

Avrupa'da sokakta yaşayan evsizlerin sayısı artıyor

Fransa, İngiltere, Almanya ve Belçika başta olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesi ...

Almanya’da konut krizi büyüyor
  • 28.09.2022 17:12

Almanya’da konut krizi büyüyor

Alman IG BAU (Bauen-Agrar-Umwelt = İnşaat-Tarım-Çevre) sendikası, ülkede uygun f ...

Dağa gizlenmiş güzellik: Villa Vals
  • 31.08.2021 12:19

Dağa gizlenmiş güzellik: Villa Vals

İsviçre Alpleri'ndeki Vals köyü ilginç bir yapıya sahiplik yapıyor. ...

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!
  • 26.08.2021 11:19

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!

GROHE’nin ilk 2’si 1 arada hibrit bataryası, tek kumandalı bataryanın avantajlar ...

Hitler'in rüyası Prora otel oluyor
  • 26.06.2015 14:57

Hitler'in rüyası Prora otel oluyor

Adolf Hitler'in askerleri için bir tatil ve moral merkezi olarak planladığı Rüge ...

Hitler'in hayal projesi Prora turizme açılıyor
  • 26.06.2015 14:59

Hitler'in hayal projesi Prora turizme açılıyor

Adolf Hitler'in askerleri için bir tatil ve moral merkezi olarak planladığı Rüge ...