maritbet girişmaritbet
Grohe Afrika’da büyümeyi sürdürüyor

Grohe Afrika’da büyümeyi sürdürüyor

Alman sıhhi tesisat üreticisi Grohe, büyümesini sürdürerek ve herkese suyun saf keyfini ulaştırma taahhüdünü yerine getirerek Afrika pazarında elde ettiği kazanımları daha da pekiştiriyor

GROHE, Doğu ve Batı Afrika'da kurulan satış ofisleri ve Güney Afrika Cumhuriyeti ile Güney Afrika Kalkınma Birliği'ne hizmet vermek üzere Yohannesburg'da bulunan ve eksiksiz stoklarıyla faaliyet gösteren deposu ile tüm Afrika kıtasında etkin bir şekilde büyümesine devam ediyor. GROHE, agresif sürekli genişleme planı çerçevesinde 

Batı Afrika'da Nijerya, Fildişi Sahili, Gana'da, Doğu Afrika'da Kenya ve Tanzanya'da, Güney Afrika ve SADC bölgesinde ise Zimbabve, Mozambik, Botsvana ve Namibya'da faaliyetlerini sürdürüyor.

Afrika kıtasının dört bir yanında 370 perakende satış noktası bulunan GROHE'nin 2014 yılının sonuna kadar bu ayak izini pekiştirip daha da büyüterek 700'ü aşkın perakende satış noktasına ulaşması bekleniyor.

Ekonomide ve pazar segmentindeki çok düşük büyümeye rağmen, son dört yıl içinde Güney Afrika Cumhuriyeti'nde çift haneli büyüme rakamlarını yakalayan GROHE, sektördeki güvenilir ortakları ile işbirliği içinde istikrarlı büyümeye odaklanmayı sürdürüyor. Halen  yüzde 6'lık pazar payına sahip olan GROHE, her yıl sürekli olarak bir önceki yıla göre büyümeye devam ediyor.

Mevcut ortaklık ve ilişkilerini daha da geliştirmeye devam eden GROHE, hizmette mükemmeliyet ve vaatlerini yerine getirme taahhüdünü sürdürürken eğitimli ve deneyimli satış gücü de bu hedefe ulaşmadaki en büyük destekçisi. GROHE bölgede  mevcut ağını daha da geliştirirken Samsung Genel Merkezi ve Sandton Skye gibi ikonik projeleri de portföyüne ekliyor. 

Kısaca Grohe hakkında:

GROHE Group, Grohe Holding GmbH, Hemer; Grohe AG, Hemer; Joyou AG, Hamburg (1 Temmuz 2011 tarihinden bu yana tam olarak konsolide edilmiştir) ve yurtdışı pazarlardaki diğer iştiraklerden oluşmaktadır. 
GROHE Group dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımları sağlayıcısıdır. GROHE, sıhhi tesisat ürün ve sistemlerinde global bir marka olarak, “Pure Freude an Wasser” felsefesini sunabilmek amacıyla kalite, teknoloji, tasarım ve sorumluluktan oluşan marka değerlerinden güç almaktadır. 

GROHE Group'un dünya çapında 9.000 civarında (bu sayının yaklaşık 3.400'ü Joyou'dadır) çalışanı bulunmaktadır. GROHE'nin Almanya'daki çalışan sayısı yaklaşık olarak 2.300'dür. 2012 yılında, GROHE Group 1,405 milyar Avro tutarında konsolide satış rakamına ulaşmıştır. 

Almanya'daki (Hemer, Lahr, Porta Westfalia) 3 ana tesisin yanı sıra; Portekiz, Tayland, Kanada ve Çin'debulunan tesislerle birlikte toplam 9 üretim tesisi bulunmaktadır. Şirket halen satışlarının yüzde 85'ini Almanya dışında gerçekleştirmektedir. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Avrupa'da sokakta yaşayan evsizlerin sayısı artıyor
  • 11.10.2023 14:17

Avrupa'da sokakta yaşayan evsizlerin sayısı artıyor

Fransa, İngiltere, Almanya ve Belçika başta olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesi ...

Almanya’da konut krizi büyüyor
  • 28.09.2022 17:12

Almanya’da konut krizi büyüyor

Alman IG BAU (Bauen-Agrar-Umwelt = İnşaat-Tarım-Çevre) sendikası, ülkede uygun f ...

Tayland'da 2 bin 800 metrekarelik devasa malikhane!
  • 08.03.2022 14:49

Tayland'da 2 bin 800 metrekarelik devasa malikhane!

Architects 49 (Phuket) Limited mimarlık şirketi tarafından Tayland Saumi Adası'n ...

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!
  • 26.08.2021 11:19

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!

GROHE’nin ilk 2’si 1 arada hibrit bataryası, tek kumandalı bataryanın avantajlar ...

Bakan Kurum, Beşinci İklim Eylemi Bakanlar Zirvesi’ne katıldı
  • 24.03.2021 09:29

Bakan Kurum, Beşinci İklim Eylemi Bakanlar Zirvesi’ne katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Avrupa Birliği, Çin ve Kanada ortaklığın ...

Torkam Holding'ten Afrika'ya dev yatırım!
  • 17.12.2020 11:02

Torkam Holding'ten Afrika'ya dev yatırım!

Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde 7.8 milyar dolar büyüklüğe sahip projeyi Torkam ...