maritbet girişmaritbet
Glossmax ile mobilyalarınız ayna gibi parlasın

Glossmax ile mobilyalarınız ayna gibi parlasın

Kastamonu Entegre’nin yeni ürünü Glossmax High Gloss ile mobilyalarınızda ayna parlaklığını yaşayın

Orman ve ağaç ürünleri sektörünün lider oyuncusu Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, yonga levha ve MDF gruplarındaki ürün çeşitliliği ile sektördeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Kastamonu Entegre, günlük hayatta müşteri memnuniyeti ve beğenisini artırmaya odaklı yaklaşımını yansıtan özelliklere sahip Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü dekorasyon işleri için modern, zarif ve ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları oluşturuyor.

Kastamonu Entegre'nin ileri teknolojisiyle çeşitli endüstriyel proseslerden geçen melamin kaplı MDF veya yonga levhanın tek yüzeyine tutkal ve UV lak uygulanmasının ardından elde edilen Glossmax High Gloss Levha, dekoratif parlak yüzeyli ahşap panel özelliği taşıyor. Glossmax parlak levhanın üretiminde, melamin yüzeye üst seviyede bir tutunum sağlayan sıcak kaplama (hot coating), PUR (Poliüretan) tutkal kaplama malzemenin yüzeyine uygulanıyor. Poliüretan tutkalın kimyasal kürlenmesinden sonra çizilme, sarsıntı ve aşınmaya karşı direnci olan çok sert bir yüzey elde ediliyor. PUR malzemesi ayrıca UV ışınlarına ve kimyasallara karşı direnç gösteriyor. Bu işlemin hemen ardından uygulanan UV ışınlarıyla sertleşen üst tabaka, parlaklığı en üst seviyeye çıkartıyor.

Kastamonu Entegre'nin gelişmiş üretim teknolojisi ile yüzey kaplamada yeni uygulamalara olanak sağlayan, masif ağacın doğal görüntüsünü ve dokusunu öne çıkaran Glossmax High Gloss Levha ürünleri yüzey finiş uygulamasını oldukça kolaylaştıran bir çözüm sunuyor. 

Glossmax parlak levha ürünleri, ahşap doğallığını yansıtma özelliği ve farklı renk seçenekleriyle, uygulandığı mekanı ayna parlaklığı ile zenginleştirme imkanı sunuyor. Mobilya üretiminde şıklık ve kalitenin simgesi olarak kullanılabilecek olan Glossmax High Gloss Levha ürünleri, parlak görüntüsünü uzun sure koruyan teknolojisi ile sektörde yeni bir dönemi açıyor.

Kısaca Kastamonu Entegre:

1937 yılında temelleri atılan Hayat Holding çatısı altında 1969 yılında kurulan Kastamonu Entegre, ilk tesisi olan Yonga Levha Fabrikası ile 1971 yılında Kastamonu'da üretime başladı. 2014 yılı itibariyle yıllık 2 milyon m3 MDF, 2.55 milyon m3 yonga levha, 60 milyon m2 laminat parke, 19.5 milyon adet kapı paneli ile toplamda 4.55 milyon m3 ahşap levha üretim kapasitesine sahiptir. 2014 yılında 1.18 milyar dolar konsolide ciro gerçekleştiren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Türkiye'de sektör liderliğinin yanı sıra Avrupa'da 4'üncü sırada, dünyada ise 9'uncu sırada yer almaktadır. Yurt içinde Gebze, Kastamonu, Balıkesir, Samsun, Tarsus ve Adana'da yurt dışında ise Romanya, Bulgaristan, Rusya ve Bosna Hersek'te olmak üzere toplam 10 farklı lokasyonda 13 ayrı üretim tesisi bulunmaktadır. 71 ülkeye ihracat gerçekleştiren Kastamonu Entegre, 4 bin 900 kişiye istihdam sağlamaktadır. Kastamonu Entegre, ISO 9001 Kalite, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 50001 Enerji Yönetimi, FSC (Sürdürülebilir Orman Yönetimi) kalite sistemlerine sahiptir. Ayrıca TSE ve Avrupa Normları (EN)'a uygun üretim yapmaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kastamonu Entegre, 125 milyon avroluk yatırımla OSB'ye taşınacak
  • 18.10.2022 15:30

Kastamonu Entegre, 125 milyon avroluk yatırımla OSB'ye taşınacak

Ağaç bazlı panel sektöründe dünyanın en büyük üreticilerinden Kastamonu Entegre, ...

Vision panel koleksiyonu ile mekânlara yenilikçi dokunuş
  • 10.07.2022 09:18

Vision panel koleksiyonu ile mekânlara yenilikçi dokunuş

Ürün yelpazesini sürekli güncelleyen Kastamonu Entegre, melamin kaplı panel seri ...

Kastamonu Entegre İSO 500 Listesi'nde yine ilk 50’ye girdi!
  • 02.06.2022 15:54

Kastamonu Entegre İSO 500 Listesi'nde yine ilk 50’ye girdi!

Ağaç bazlı panel sektöründe yarım asrı geride bırakan Kastamonu Entegre, İSO 500 ...

Kastamonu Entegre’den zeminlere modern yorum: Palace Chevron
  • 22.04.2022 17:17

Kastamonu Entegre’den zeminlere modern yorum: Palace Chevron

Kastamonu Entegre, Floorpan laminat parke koleksiyonuna Palace Chevron serisini ...

Floorpan Prime ile mekânlara derinlik ve ferahlık geliyor
  • 04.04.2022 17:13

Floorpan Prime ile mekânlara derinlik ve ferahlık geliyor

Ağaç bazlı panel sektörünün global markası Kastamonu Entegre, yeni laminat parke ...

Kastamonu Entegre’den bakterilere karşı etkili panel yüzeyi: Safe Surface
  • 26.02.2022 13:57

Kastamonu Entegre’den bakterilere karşı etkili panel yüzeyi: Safe Surface

Sektöründe birçok yeniliğe öncülük eden Kastamonu Entegre, yaşam alanlarını daha ...