maritbet girişmaritbet
FCTU, Tesis Yönetimiyle Projelere Değer Katıyor

FCTU, Tesis Yönetimiyle Projelere Değer Katıyor

İzmir'de yıllardır profesyonel tesis yönetimi hizmeti verdiklerini belirten FCTU Tesis Yönetimleri Genel Müdürü Hüsamettin Yılmaz, güven ve kalite esaslı yönetim anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Site, plaza, iş merkezi ve AVM’lere profesyonel tesis yönetimi hizmetiyle değer kattıklarını dile getiren Yılmaz, sektörde yeni referans firmalarla hizmet ağını genişlettiklerine dikkat çekti.

Profesyonel tesis yönetiminin, gayrimenkule yüzde 15 - 20 oranında değer kattığını hatırlatan Hüsamettin Yılmaz, “Üstelik yıllardır elde ettiğimiz deneyimler sonucunda birçok sorunun önüne daha oluşmadan geçebiliyoruz. Bu konuda 14'ü yönetici olmak üzere; 70 kişilik deneyimli bir kadroyla prestijli projelerin yönetimlerini başarıyla sürdürüyoruz. Bizim imzamız yaptığımız işin kaliteli ve sürdürülebilir olması. Bu nedenle FCTU olarak İzmir’de tanınmış birçok projenin tesis yönetimini yıllardır yapmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Site yönetimi uzmanlık gerektiriyor

Artık günümüzde site, plaza, iş merkezi ve AVM'lerin profesyonel şekilde yönetilmesi gerektiğini kaydeden Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tesis yönetimi uzmanlık ve kadro gerektirir. Aynı bir şirketi yönetmek gibidir. İş güvenliği, özlük hakları muhasebe, alım satım gibi konularda uzman ekiplerle çalışıyoruz. Öncelikle İzmir’deki yapılanmamızı genişletmek istiyoruz. Çeşme, Urla, Aliağa ve Menemen ilçelerine öncelik vermek istiyoruz. Daha sonra Ege Bölgesi'nde ve diğer büyükşehirlerde de hizmet ağımızı genişletmek için tüm plan ve program çalışmalarını tamamladık”

Gayrimenkul konusunda da destek veriyoruz

FCTU Tesis Yönetimleri Genel Müdürü Hüsamettin Yılmaz, yönetimini yaptıkları tesislerde gayrimenkul hizmetleri konusunda da entegrasyon gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: “FCTU olarak, site yönetimi kapsamında güvenlik, temizlik, resepsiyon ve teknik destek servisinin yanı sıra; talep edilmesi durumunda, konut ve ticari alanların kiralanması ve satılması konusunda profesyonel çözümler üretiyoruz. Böylece hem daha güvenli hem de daha kurumsal bir yapıda site sakinlerinin profiline uygun kiralamalar yapma imkanımız oluyor. Üstelik buradan elde ettiğimiz hizmet bedelinin bir kısmını da yine sitelerin bütçesine aktarıyoruz. Site yönetimini aldığımız projelerde yıllık tahmini işletme bütçesi hazırlıyoruz. Tümevarım sistemiyle bir yıl içinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukları ve ihtiyaçları giderecek bir bütçeyi onaylatıyor ve aidatları daha sonra belirliyoruz. Böylece yıl içinde daha öngörülebilir bir bütçeyle hizmetlerimizi sürdürmüş oluyoruz”

  • Etiketler:

Yorum Yaz