maritbet girişmaritbet
EVGÖR, kurumsal web sitesini ve online mağazasını yeniledi!

EVGÖR, kurumsal web sitesini ve online mağazasını yeniledi!

Yeni evlenenler ve evini yenileyenlerin adresi Evgör Mobilya, ürün ve hizmetlerini dünyayla buluşturabilmek amacıyla hem kurumsal web sayfasını hem de ayda 1.5 milyon ziyaretçisi bulunan online mağazasını yeniledi

 

Yeni evlenenler ve evini yenileyenlerin adresi Evgör Mobilya, ürün ve hizmetlerini dünyayla buluşturabilmek amacıyla hem kurumsal web sayfasını hem de ayda 1.5 milyon ziyaretçisi bulunan online mağazasını yeniledi. Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça ve Arapça olmak üzere 6 dilde yayınlanan www.evgormobilya.com yeni tasarımı ile ziyaretçilerine kullanım kolaylığı sağlarken, firmanın 2 bine yakın mobilya ve aksesuarı bir arada sergilediği online mağazası www.evgor.com.tr ise yeni yüzüyle kullanıcılarına keyifli, pratik ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Evgör Mobilya'nın modern, inovatif ve yenilikçi vizyonu doğrultusunda hazırlanan yeni siteler, sosyal paylaşım ağlarının yanı sıra yeni nesil akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlara uyumlu bir tasarım ve yazılıma sahip bulunuyor. Ayrıca her iki site üzerinden Evgör Mobilya'nın Google Earth'teki 3 boyutlu mağazaları da detaylı olarak görülebiliyor.
 
Mobilyada yeniliklerin öncüsü EVGÖR, 6 dilde hazırlanan yeni kurumsal web sayfasını ziyarete açarken, 2 bine yakın ürünü bir arada sergilediği online mağazasını yeniledi. En son internet teknolojileri ve mobil uygulamalara uyumlu biçimde hazırlanan www.evgormobilya.com sitesinde ödül ve sertifikalar, referanslar, yeni projeler, koleksiyonlar, satış noktaları gibi Evgör Mobilya ile ilgili tüm bilgiler yer alıyor. Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Rusça ve Arapça dil seçeneklerine sahip kullanıcı dostu sitede, ziyaretçiler diledikleri güncel bilgiye kolay ve hızlı biçimde ulaşabiliyor. 
 
Yenilenen Evgor.com.tr, mobilyada online alışveriş deneyimi sunuyor!
 
Bütün bir gününüzü harcamadan, oradan oraya gezmek zorunda kalmadan ihtiyacınız olan yatak odası, yemek odası, oturma grubu, salon takımı, Tv üniteleri ve düğün paketleri ile mobilya aksesuarlarını tek bir adreste bulabileceğiniz Türkiye'nin en büyük online mobilya mağazası www.evgor.com.tr, yeni yüzüyle ziyaretçilerini bekliyor. Yaklaşık 2 bin farklı ürünü bir arada sunan site, kullanıcılarına kategorilere ayrılmış mobilyalar arasında fiyata göre arama yapma avantajı sunarken, seçtikleri ürününün teknik ve tasarım özelliklerini, resimlerini, satış durumunu, ödeme seçeneklerini ve o ürünle ilgili kullanıcı yorumlarını aynı sayfada inceleyebilmelerini sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar, “Fiyat Alarmı” seçeneği sayesinde o ürünün fiyatı düştüğünde mail ile anında bilgi sahibi olabiliyor. 
 
Evgör Mobilya'nın Facebook'ta 175 bin hayranı, Google Earth üzerinde 3 boyutlu sanal mağazaları bulunuyor…
 
Kurumsal sitesini ve online mağazasını yenileyen Evgör Mobilya, Facebook ve Twitter uygulamalarıyla da sektöründe fark oluşturuyor. Firmanın Facebook sayfasını yaklaşık 170 bin kişi takip ediyor. Takipçilerine özel dönemsel kampanyalar ve indirim avantajları sunan, anketlerle onların eğilimlerini ölçümleyen Evgör Mobilya, Google Earth'ü de bir tanıtım ve pazarlama mecrası olarak kullanıyor. 3DLocationEarth.com işbirliği ile mağazalarını 3 boyutlu hale getiren Evgör Mobilya, ulaşım güzergahlarından bulundukları lokasyona kadar mağazalarını tüm detaylarıyla Google Earth üzerinden dünyaya sergiliyor.  
 
Evgör Mobilya Hakkında:
 
Evgör Mobilya Hakkında: 2004 yılının son çeyreğinde kurulan Evgör, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörün sayılı firmalarından biri olmayı başardı. “Kaliteli ürün” & “Kaliteli hizmet” prensibinden vazgeçmeden müşterilerine en uygun fiyatı sunmayı ilke edinen Evgör Mobilya, İstanbul'da Üsküdar, Beyoğlu ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veriyor. Firma, Türkiye'nin en büyük online mobilya sitesi www.evgor.com.tr ile de hem ülke geneline hem de dünyanın her yerine ürün satışı gerçekleştiriyor. 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Adam ve Altın Marka Ödülleri, 2012 Dünya Kalite Ödülü ile Sosyal Medya ve Tüketici Kalite Ödüllerinin sahibi olan Evgör Mobilya'nın ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları da bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evgör Mobilya, lüks mobilya satışını yüzde 90 arttırdı
  • 23.01.2023 09:50

Evgör Mobilya, lüks mobilya satışını yüzde 90 arttırdı

Türk Mobilya sektörüne 2004 yılında giriş yapan Evgör, ihracatını istikrarlı biç ...

Evgör Mobilya'dan kasım ayına özel indirimler!
  • 12.11.2022 13:15

Evgör Mobilya'dan kasım ayına özel indirimler!

Evgör Mobilya'da mobilya takımları, Kasım ayı boyunca cazip indirim oranlarıyla ...

Evgör Mobilya'dan çocuk ve genç odalarında %30 indirim!
  • 03.09.2022 13:44

Evgör Mobilya'dan çocuk ve genç odalarında %30 indirim!

Mobilya markası Evgör, okula dönüş döneminde velilerin bütçesini rahatlatan gele ...

Evgör Mobil'yadan bayrama özel kaçırılmayacak fırsat!
  • 08.07.2022 23:07

Evgör Mobil'yadan bayrama özel kaçırılmayacak fırsat!

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” Evgor, mobilya alışverişi yapacaklara Ba ...

Evgör Mobilya'dan “akıllı karyola” tasarımları!
  • 02.04.2022 15:48

Evgör Mobilya'dan “akıllı karyola” tasarımları!

Evgör Mobilya, inovatif tasarımlardan oluşan 2022 koleksiyonuna “akıllı karyola” ...

Evgör Mobilya'dan Şubat ayına özel yüzde 35 indirim!
  • 03.02.2022 09:27

Evgör Mobilya'dan Şubat ayına özel yüzde 35 indirim!

Evgör Mobilya, Şubat ayı boyunca uygulayacağı indirim kampanyası ile evlilik pla ...