maritbet girişmaritbet
Etiler, Cihangir ve Taksim’e hayat verecek..

Etiler, Cihangir ve Taksim’e hayat verecek..

Nişantaşı olmak üzere şehir merkezinde gerçekleştirdiği projelerle tanınan Keten İnşaat A.Ş, 2013 yılı sonuna kadar 900 milyon TL’lik yatırımı hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Keten İnşaat A.Ş'nin aynı dönem için belirlediği ciro hedefi 370 milyon TL

“Nişantaşı'nın yeni mimarı” anlayışını benimseyen ve Etiler, Taksim, Cihangir gibi şehrin önemli merkezlerinde yeni projelere de  başlıyor. Cihangir'de 4, Taksim'de ise bir yeni projeye daha başlıyor. Nişantaşı'ndan sonar Taksim ve Cihangir bölgelerinin de semtleşme, kentsel dönüşüm sürecine giriyorlar.

 1977 yılından beri faaliyet gösteren Keten İnşaat A.Ş, bugüne kadar gerçekleştirdiği 48 projede 200 milyon TL'lik yatırımın altına imza attı.

Şehrin kaybettiği dokuyu yeniden kazandırmayı hedefliyor.

Üç yıl içinde hayata geçirecekleri 10 proje ile 2 bin konut üretmeyi ve 370 milyon TL ciro elde etmeyi hedefliyorlar.   

Nişantaşı dışında, Boğaz Hattı, Beyoğlu, Anadolu Bölgesi'nde de Suadiye'den Kızıltoprak'a kadar olan bölümde projeleri bulunuyor.

İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki gayrimenkul fiyatları hakkında ilginç yorumları var: Ferhat Keten, Beyoğlu'nun fiyat anlamında Nişantaşı'nı geçtiğini, Haliç'in ve Karaköy'ün ise dikkat çekici olduğunu belirtiyor.

Kentsel dönüşüm projelerine bakıyorlar. Ancak bu projelere enerjilerini dağıtmak yerine parsel bazında projelere imza atıyorlar.

Keten İnşaat'ın en önemli özelliği İstanbul'un önemli noktalarında tamamen butik projeler üretiyor olması. Restorasyon işleri de gerçekleştiriyor. Ancak toplu konut işine girmeyi düşünmüyorlar.

Sektörde genelde yenileme işlemlerinde dairelerin gitgide küçülmesine rağmen, mimarlıkla fark yaratan Keten İnşaat,  faydalı metrekareyi yüzde 20-25 artırıyor.

Şuan yürüyen 35 projeleri var.

Ferhat Keten, yükselen gayrimenkul fiyatlarında, 2013 yılı ortasına kadar artış öngörmüyor. 2012 yılı öngörüleri ise AB krizinin sektörü etkileyeceği ve durgun geçeceği yönünde.

Yüzde 30 restorasyon projeleri yapıyorlar. Çoğunluğu yüksek olmak üzere ekipte 12 adet mimar bulunuyor

Keten, deprem bölgesi İstanbul'daki yapıların yüzde 70'inin hasar görmeye meyilli yapılar olduğunu belirtiyor. Bina yapımında, 60'lı yıllardan başlayan ve 80'li yılların ortasına kadar uzanan çürük bir dönem olduğunu söyleyen Ferhat Keten, bazı malzemelerin bulunmasında yaşanan zorluklara da dayanan o döneme ait kalitesiz yapı stoğuna dikkat çekiyor.

Kriz dönemlerinde iskontolu satışlar yapmayarak müşteri ve yatırımcılarını ani fiyat dalgalanmalarından koruyan Keten İnşaat A.Ş, projelerinde sağladığı yüksek yatırım değeri geri dönüşüyle hem arsa sahipleri hem de konut sahipleri düzeyinde müşteri sadakati sağlıyor.

Rotterdam'da ofis açıyor

Dünyanın en önemli mimarlık ofislerinde görev yapan Hollandalı mimar Mark Jouberet ile proje partnerliği yapan Keten İnşaat A.Ş, bu işbirliği sonucunda Rotterdam ve İstanbul'da ofis açacak. Bu proje partnerliği ile projelerinde, mimari  ve kentsel tasarım yönünün yanı sıra ekolojik teknoloji kullanımını da güçlendirecek olan Keten İnşaat A.Ş, Mark Joubert ile birlikte Hollanda  ve Türkiye'de projeler gerçekleştirecek.

Boğaz yalıların restorasyonunu Keten EMR gerçekleştiriyor

Büyük ölçekli projelerden ziyade, şehre değer katacak projeler üzerinde yoğunlaşan Keten İnşaat A.Ş, aynı zamanda Keten Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Keten EMR ile Boğaz'daki altı yalı ve farklı lokasyonlardaki pek çok tarihi eserin restorasyon geliştirme projesini de yürütüyor. Keten EMR, ayrıca Beyoğlu'nda konut, apart otel ve kültür merkezi; Kanlıca'da yalı; Ayvalık ve Assos'da otel; Unkapanı'nda Bizans sarnıcı; Göksu ve Anadolu Hisarı'nda müstakil konut; Heybeli Ada'da müzik araştırma merkezi ve Bursa Cumalıkızık'da köy dokusu içinde konut restorasyonu projelerine devam ediyor.

Keten Yönetim ile satış sonrası hizmet

Keten İnşaat A.Ş, grup bünyesindeki bir diğer şirket olan Keten Yönetim ile satış sonrasında konut sahiplerine yönetim desteği vermeye devam ediyor. Keten Yönetim, projenin temel çalışmalarının başlamasıyla birlikte tüm inşa süreci ve anahtar teslim döneminin ardındanda apartman sakinlerine bina yönetimi konusunda uzman bir hizmet sağlıyor. Keten Yönetim'in hizmetleri arasında otopark işletmeciliği de yer alıyor.

Keten İnşaat İletişim Bilgileri

Web: www.keteninsaat.com

Telefon: 0212 219 01 41

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Keten Nişantaşı projesinin örnek daire görüntüleri!
  • 15.05.2013 10:41

Keten Nişantaşı projesinin örnek daire görüntüleri!

Keten İnşaat'ın Nişantaşı'ndaki apart projesini ziyaret ettik. emlaktasondakika. ...

Keten İnşaat Haliç projesini tanıttı!
  • 07.01.2013 13:48

Keten İnşaat Haliç projesini tanıttı!

Keten İnşaat, Haliç'teki yeni projesini ve 2013 yılında yapacaklarını özel bir t ...

Selahattin Keten, butik projelerinden bahsediyor
  • 27.04.2012 11:49

Selahattin Keten, butik projelerinden bahsediyor

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, Nişantaşı’na yaptıkları bu ...

Keten Haliç Konutları örnek daire görselleri
  • 01.02.2014 14:34

Keten Haliç Konutları örnek daire görselleri

Keten İnşaat tarafından Eyüp'de inşa edilen Keten Haliç Konutları'ndan örnek dai ...

Keten Haliç Konutları proje galerisi
  • 01.02.2014 14:19

Keten Haliç Konutları proje galerisi

Keten İnşaat tarafından Eyüp'de inşa edilen Keten Haliç Konutları'ndan kareler ...