maritbet girişmaritbet
Eryap, 36. Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul Fuarı’na damga vurmaya hazırlanıyor!

Eryap, 36. Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul Fuarı’na damga vurmaya hazırlanıyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan 36.Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul Fuarı’na inşaat ve yalıtım sektörünün gelişimine yön veren lider markaları American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer, Focus Shingle ve Wooler ile katılarak, ürünlerini fuardaki karşılıklı iki stant alanında sergileyecek

 

Eryap, karşılıklı iki stant üzerinde toplam 112 metrekarelik alanda yalıtım sektöründeki iddialı markalarını American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer, Focus Shingle ve Wooler'ı ziyaretçilerle 4. salonda buluşturacak. 
 
İlk polimer dış cephe kaplaması ürünü olarak sektöre kazandırdığımız, 50 yıl kapsamlı garantili, Osmanlı mimarisi ile günümüz yüksek teknolojisinin harmanlandığı, farklı model ve renk çeşitlerine sahip American Siding ürünümüzün yüzde 55'e varan üstün yalıtım özelliği ile kalıcı ve ekonomik yaşam alternatifleri sunuyoruz.
 
Üstün teknolojiye sahip Silivri tesisimizde 2005 yılından beri ürettiğimiz Bonuspan markalı XPS Ekstrüde Polistiren ısı yalıtım levha ürünümüzün düşük ısı iletkenliği sayesinde, mantolama uygulamalarında, çatılarda, temel-perdelerde ve frigofirik kamyon kasaları, soğuk hava depoları gibi çok farklı endüstriyel alanlarda kullanılırken %50'lere varan ısı yalıtım özelliği ile binalarda enerji tasarrufu sağlıyoruz.
 
Focus Membran markası ile su yalıtım sektöründe de 2007 yılından beri faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Polimerlerle takviye edilmiş bitüm ve yüksek dayanımlı taşıyıcı elemanlarla su yalıtımı sağlayan Silivri tesisimizde ürettiğimiz ürünümüz Focus Membran ile yapı ömrünü tehdit eden ‘su' ve yalıtımı konusunda üstün başarı elde ediyoruz.
 
Bonuspan ürünümüzden elde ettiğimiz deneyim ile 2009 yılında Bonusmax markalı Isı Yalıtım Paket Sistemi'ni sektöre sunduk. Bu paket sistemle yalıtım ve mantolamaya tek bir ürünle çözüm üretiyoruz.
 
2010 yılında pazara sunulan Winer markalı Polimer Kapı ve Pencere Sistemleri'nin, yıllara hükmeden sağlamlığı ve geniş ürün yelpazesinin yanında, estetik yaklaşımları ısı ve ses yalıtımı ile birleştirerek, kullanıcılarımızı konforla buluşturuyoruz.
2011 yılından beri uzmanlık ve liderlik imzamızı, çatı kaplama sistemlerinde de gösteriyoruz. Hafif, uzun ömürlü, estetik ve ekonomik çözümler sunan ürünümüz Focus Shingle ile çatı kaplama konusunda mükemmellik için kendimizle yarışıyoruz.
 
Yapı Fuarı'nın gözdesi “Yeni Nesil Taş Yünü: Wooler” olacak…
 
5 Avrupa ülkesinden, alanında uzman 9 farklı firma ile yürütülen fizibilite çalışmaları neticesinde 2012 yılında Sakarya Hendek'te 60 bin metrekarelik sektörün en teknolojik ve çevreci taş yünü tesisinde üretilen Wooler üstün ürün kalite performansı ile rakiplerinden ayrışarak “Yeni Nesil Taş Yünü” söylemini hak ediyor.
 
Wooler, sahip olduğu ısı iletkenlik değeri ile mükemmel ısı yalıtımı sunarken, gürültüyü ve titreşimi emerek huzurlu ve sağlıklı bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıca 10000C üzerindeki sıcaklıklara dayanıklılığı sayesinde de TS EN 13501-1'e göre A1 sınıfı “yanmaz malzeme” olarak yapılarda tam yangın güvenliği de sağlıyor.
 
Wooler, üç yalıtımı bir arada sunarken kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve teknik özelliklerde, Alüminyum ve cam tülü vb. değişik kaplama malzemeleri ile şilte, levha, boru ve dökme şeklinde üretiliyor. Çatılarda, dış cephede, ara bölme duvarlarda, yüzer döşemelerde, kazan ve tesisat yalıtımı olmak üzere birçok farklı alan ve sektörde tercih edilen Wooler, ısı değişimlerine karşı sahip olduğu boyutsal kararlılık, bina ömrünce böcek, mikroorganizma, çürüme, küf tutma ve paslanma gibi dış etkenlere karşı yapıları bir zırh gibi koruyor.
 
Konutlar, sanayi tesisleri, gemi inşası gibi farklı kullanım alanları olan Wooler marka taş yünü üretiminde, hammaddenin ergitilmesi sırasında açığa çıkan yüksek oranda sıcak yanmamış havayı, geri besleme ile üretim sürecinde tekrar kullanarak üretimde ihtiyaç duyulan enerji miktarını azaltıyoruz. Yüzde yüz yerli hammadde ve son teknoloji ile ürettiğimiz doğa dostu yeni ürünümüz Wooler marka taş yünü ile sektöre liderlik ediyor; doğayı korumaya yönelik hassasiyetimizi koruyoruz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

American Siding yangın testini geçti
  • 19.11.2015 13:17

American Siding yangın testini geçti

American Siding, yenilenen Yangın Yönetmeliği’nin gerektirdiği yangın sistem per ...

Eryap, BakuBuild 2015’e katılıyor.
  • 20.10.2015 16:33

Eryap, BakuBuild 2015’e katılıyor.

Eryap, 21-24 Ekim 2015 tarihlerinde Bakü Expo Center’da düzenlenecek, Hazar bölg ...

Yapılara altın değerinde yatırım geliyor!
  • 11.11.2014 10:37

Yapılara altın değerinde yatırım geliyor!

Eryap, Wooler ürün grubunda ürün gamına eklediği 4 yeni ürün ile taş yünü sektör ...

Eryap bayileri Antalya’da eğlendi
  • 09.10.2014 10:57

Eryap bayileri Antalya’da eğlendi

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, 90 bayisini Antalya’da 5 yı ...

Eryap, Wooler taş yünü ürün grubuna 4 yeni ürün ekledi
  • 12.06.2014 16:08

Eryap, Wooler taş yünü ürün grubuna 4 yeni ürün ekledi

Eryap, ısı, ses ve yangın yalıtımına aynı anda çözüm sağlayan ürünü Wooler taş y ...

Eryap yenilikçi markaları ile 2013’te yüzde 40 büyüdü
  • 04.06.2014 15:14

Eryap yenilikçi markaları ile 2013’te yüzde 40 büyüdü

Yatırımlarını 2015 yılı itibariyle tamamlanmayı öngören Eryap, 2 milyon metreküp ...